Mitä jäi mieleen maaliskuulta?

Vaikka nyt eletään jo huhtikuun neljättä päivää, päätin kasata yhteen maaliskuulta mieleen jääneitä asioita – hyviä sekä huonompia. Maaliskuu oli kuukautena aika tasainen ja pitkä. Pitkältä se tuntui varmasti jo senkin vuoksi, että rajoituksia tiukennettiin ja täten myös elämä muuttui taas sisällöltään hieman suppeammaksi. Toisaalta nyt ollaan jälleen kuukausi lähempänä kesää, joten mikäpä tässä ollessa. Pääsiäinen on ollut ihanan aurinkoinen ja ollaankin ehditty puuhastella kaikkea kivaa ja rentoa, ilman sen suurempia aikatauluja. Tällainen tekee välillä kyllä niin hyvää!

Maaliskuulta mieleen jäi…

… jääkiekko, jota käytiin pelaamassa muutaman kerran pienellä porukalla. Innostuttiin lajista hieman liian ”myöhään”, sillä nyt ei enää jäille päästä. Mutta ensi talvea silmällä pitäen käytiin vähän lämmittelemässä ja silloin jäille olisi tarkoitus mennä sitten säännöllisemmin. Tänä vuonna luistelin Tonin veljenpojan ylisuurilla luistimilla, mutta ensi talveksi aion hankkia omat tuliterät hokkarit.

… wolttaaminen. Maaliskuussa tuli woltattua useamman kerran kotiin safkaa, sillä ravintolat sulkivat ovensa. Tuettiin mm. Green Hippo Cafea tilaamalla brunssit sänkyyn, Naughty Burgeria testaamalla  heidän uusi ketoburgeri ja LieMeä tilaamalla tacoja, jotka on muuten ehkä parhaat koko kaupungissa!

… sain taas kukkia ja vieläpä kahdesti. 🥰 Toivottavasti tämä tyyli jatkuu hamaan loppuun saakka, hah hah. ❤️

… ostan aika harvoin kotiin mitään sen suurempaa uutena, mutta nyt kevään kunniaksi päätin laittaa hieman rahaa haisemaan ja tilasin Jotexilta uuden maton, sängynpeiton, kaksi pöytälamppua, koristetyynyliinoja, pyyhkeitä ja uuden vessan maton. Mulla iski joku sellainen tahtotila uudistaa kaikki kerralla, joten sen tein! Tällä hetkellä itseäni viehättää sisustuksessa beige, oranssi, valkoinen, murretut ruskean sävyt ja hempeä roosa.

… hieman edelliseen liittyen, selailtiin maaliskuussa ihan huvikseen vuokra-asuntoja tulevaa silmällä pitäen. Meillä isompaan asuntoon muutto tulee olemaan ajankohtainen ehkä vuoden 2022 keväällä ja yhteen muutto virallisesti näillä näkymin ensi syksynä. Tavallaan kaipaan tilaa ja haluaisin isomman asunnon, jotta ystäviä voi kutsua kylään ja järjestää mm. illanistujaisia. Haaveilen myös oman kodin sisustamisesta niin, että neliöitä on enemmän kuin yksiössä ja myös tilan tunnusta. Samaan aikaan nykyinen asuntoni on tosi ihana – siis kaikinpuolin, että tekee varmasti tiukkaa löytää joku tämän veroinen. Taloyhtiö on ihan super, naapurit mukavia, asunto valoisa ”pesä” ja perhepiirin omistuksessa, eikä sijaintikaan ole yhtään huonompi. Olen asunut tässä jo kymmenen vuotta, mikä on oikeasti pitkä aika! Tosin sitä ennen elämäni oli jatkuvaa muuttamista ja siksi tämä asettuminen on ollut itselle tärkeä asia. Ensimmäistä kertaa Stadissa joku koti tuntuu ihan oikeasti kodilta ja omalta.

… maaliskuussa myös menetykset ja kuolema tulivat kohtuullisen lähelle. Itselle kuolema on jotenkin äärimmäisen vaikea ymmärtää, sillä se on niin lopullista. Kuolema on samaan aikaan maailman luonnollisin asia, mutta silti niin vaikea käsitellä.

… Lohilon Damn -jädestä muodostui maaliskuussa ehdoton lemppari! Damn on kuin Daim, päällä herkullinen suklaakerros ja jäätelön joukossa suklaahippuja, jotka maistuvat aidolta Daimilta. Paras Lohilo, ehdottomasti.

… aloitin retinol -kuurin kasvoille. Nyt yritän noudattaa kuurin protokollaa ja tehdä sen huolella loppuun saakka. Käytössäni on tällä kertaa eri retinoli kuin aikaisemmin ja tuntuu, että tämä olisi laadultaan parempaa, eikä ole aiheuttanut ainakaan toistaiseksi vielä punoitusta tai ihon herkistymistä. Voisin kirjoittaa aiheesta oman postauksen, kunhan kuuri tästä etenee ja tulokset alkavat näkymään.

… aurinko paistoi ja ilmoilla oli aidosti kevään tuntua sekä tuoksua. Ennen koronaa maaliskuussa vietettiin aina ystävieni syntymäpäiviä ja matkustettiin Tahkolle Business Slalomiin. Kaikki tuo tuntuu niin etäiseltä nykyään… Kevät kuitenkin tulee, vaikka kaikki tuo aikaisempi maaliskuinen onkin vain hyvä muisto.

… löysin uuden kynsipaikan ihan naapurustosta, jossa aion jatkossa huollattaa rakennekynnet. On muuten aika sattumaa, löytääkö tuollaisen paikan Stadissa! Vaikka voisi luulla, että täällä on paljon valinnanvaraa, niin lopulta voi olla hankalaa löytää itselle mieluisa paikka laajasta valikoimasta. Nyt löytyi kuitenkin helmi, jossa saan juuri sellaiset kynnet kuin olen toivonut. Edeltävässä paikassa tehtiin omaan makuun hieman epäsiistiä jälkeä ja meininki hoitolassa oli vähän sekava, mikä huononti asiakaskokemusta.

… kuuntelin paljon latinopoppia, etenkin Camiloa ja Espanjan TOP-listoja. Jotenkin latinomusiikki on alkanut taas iskemään vuosien tauon jälkeen!

… aloitin kunnolla juoksukauden, eli tein viikoittain juoksulenkkejä ulkona. Ah, tätä olen odottanut, sillä talvella en pahemmin ulkona juokse, ellei sää ole reilusti plussalla. Kesää kohti juoksumukavuus sen kuin kohenee, kun päälle ei enää tarvitse pukea niin paljon ja aurinko paistaa.

Sellaisia juttuja jäi mieleen maaliskuulta. Yllättävän paljon kaikkea kuitenkin.

Oikein ihanaa pääsiäissunnuntaita! 🐣🐣

puheenaiheet ajattelin-tanaan oma-elama mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *