Mitä jäi mieleen syyskuulta?

Elämäni ensimmäiset rapujuhlat 34-vuotiaana. Rapujuhlat taitavat herättää ihmisissä vaihtelevia fiiliksiä, sillä rapujen valmistustavan puhutaan olevan epäeettinen. Itse en ole aiheen asiantuntija, jonka vuoksi en ota siihen myöskään kantaa. Juhlat itsessään olivat upeat ja hienosti järjestetyt. Arvostan ihmisiä, jotka jaksavat nähdä vaivaa järjestääkseen muille kivat puitteet ja mukavan illan. Itse rapujen kuoriminen ja syönti oli aika haastavaa, eikä ihan mun juttu kuitenkaan.

Muutto oli luonnollisesti syyskuussa elämääni eniten vaikuttanut tekijä. Kaikki pyöri sen ympärillä ja iso prosessihan tuo oli. Hassua kuitenkin, että vielä kuukausi sitten uuden kodin etsintä ei ollut edes ajankohtaista tai mitenkään akuuttia meille, vaan koko asia tuli eteen ikään kuin sattuman kaupalla. Näin se elämä osaa välillä yllättää ja onneksi tällä kertaa erityisen positiivisella tavalla.

Useammat lounasdeitit ja kuvaukset kollegoiden/ystävien kanssa jäivät mieleen syyskuulta. Syyskuussa tuli oltua kesän jatkumona hieman aktiivisempi sosiaalisen elämän suhteen. Olen myös huomannut, että pikkuhiljaa etenkin rokotusten jälkeen itsellekin on tullut tarve ja halu nähdä enemmän ihmisiä – olla sosiaalisempi ja ihmisten ilmoilla. Perjantaina iltakävelyllä hymyiltiin, kun nähtiin ihmisiä teatterin ja ravintoloiden edessä. Tuo on normaalia ja kertoo tarinaa siitä, miten elämä voittaa.

Hyvä fiilis, energisyys ja onnellinen olotila. Kuten perjantaina kirjoitin, kaikki on tosi kivasti ja myös syyskuussa fiilis on ollut erinomainen pientä muuttostressiä lukuunottamatta.

Ikea ja ne piiiiip kokoamiset.🙈  Joka ikinen kerta jotain Ikeasta hankittua kootessa sitä miettii, että tämä on viimeinen kerta, mutta koskaan se ei sitä ole. Hahah. Aina sitä tekee saman virheen… Ylipäänsä mietin alkuun, etten halua Ikeasta kauheasti juttuja, mutta kyllä me aika paljon sieltä päädyttiin hankkimaan. 😀

Syyskuussa tilattiin meidän ensimmäinen kauppatilaus Foodielta. Meillä on ollut molemmilla paljon kaikkea, jonka vuoksi ruoan ostaminen alkoi mennä siihen, että haetaan joka toinen päivä lähikaupasta jotain. Ei myöskään kumpikaan tykätä ruokakaupassa käymisestä, saatikka haluta käyttää siihen liikaa yhteistä aikaa, joten päädyttiin kokeilemaan ruokatilausta Prismasta. Parin kerran jälkeen on pakko sanoa, että paras keksintö ikinä! Uskon että tällä tavalla säästetään isossa kuvassa rahaa ja tietenkin aikaa. Enää ei tarvitse myöskään raahata painavia ostoksia, joka sekin on oma prosessinsa. Toki jotain saatetaan suoraan kaupasta edelleen hakea, kuten esim. jos tekee jotain hyvää mieli, tai joku asia loppuu totaaliesti. Tosin nämä kerrat rajautuvat max 2 krt vkossa tämän lyhyen kokemuksen pohjalta. Millaisia kokemuksia teillä on kauppapalvelusta? Oletteko kokeneet järkeväksi? ☺️

Meidän vuosipäivä oli myöskin syyskuussa. En tiedä mistä muut sen laskevat, mutta me lasketaan ensitreffeistä, koska meidän juttu lähti siitä niin vahvasti liikkeelle. Huomenna taas tulee vuosi siitä, kun päätettiin alkaa virallisesti seurustelemaan. Tänä vuonna vuoden seurustelun ja yhdessäolon kruunasi virallinen yhteenmuutto, joten muuttohulinoissa illalliset ja muut juhlallisuudet jäivät kokonaan.

Syyskuussa tuli käytyä pitkästä aikaa myös pr-tapahtumassa tutustumassa Lasessorin syksyn ja talven mallistoon. En nykyään enää käy blogitapahtumissa kovin usein ihan vaan ajankäytöllisistä syistä ja valitsen tarkkaan tapahtumat, joihin otan osaa. Toki myös korona on vaikuttanut siten, että moni tapahtuma on ollut etänä, mutta nyt on alkanut pikkuhiljaa tulemaan kutsuja paikan päälle.

Löydettiin uusi Lohilomaku meidän lähikaupasta. Tai tuskin tämä oikeasti ”uusi” on, mutta meille uusi. 😄 Kyseessä on maku minttu-suklaa ja voin sanoa, että on kyllä ihan super hyvää! Rakastan minttujäätelöä, joten tämä on kuin mulle tehty. Jätski on maultaan kivan raikas, eikä sen syömisestä tule yhtään huono olo.

Syyskuussa varattiin jälleen vuotuinen Levin reissu marraskuun loppuun. Tiedossa onkin viiden päivän miniloma (toivottavasti) lumisissa maisemissa. Tuntuu muuten hullulta ajatella, että talvi on kohta täällä ja jouluun on enää reilu pari kuukautta…

Nosht pähkinäproteiini ja urheilujuomajauhe, jotka sain syyskuussa testiin. Olen jo pidempään käyttänyt vähälaktoosista heraa kerran päivässä, joka on kyllä hyvää, mutta kiva pitkästä aikaa ottaa käyttöön vegaaninen versio. Käytän proteiinijauhetta lähinnä smoothieissa aamuisin ja välillä juon sitä veden/kaurajuoman kanssa treenin jälkeen. Urheilujuomajauhe puolestaan on tarkoitettu nautittavaksi ennen treeniä tai sen aikana. Nosht urheilujuomajauhe antaa kivasti energiaa treeniin ja mikä parasta, ei sisällä mitään turhia lisäaineita, kuten monet muut vastaavat. Maku on pehmeän sitruksinen, joten uppoaa helposti veden joukossa.

Lenkit Eiranrannassa ja Kaivarissa. Luonnollisesti kun Punavuoressa asuu, se luontevin tapa lenkkeillä on juuri Eiran- ja Kaivopuiston rantaviiva. On ollut kiva saada uusia lenkkimaastoja, kun samoja lenkkipolkuja talloi 11 vuoden ajan. Tykkään myös merestä ja siitä rauhasta, joka Eiranrannassa on päiväaikaan, kun ihmiset ovat töissä. Toisaalta iltaisin taas siellä on kivasti muita lenkkeilijöitä, joten yksin lenkkeily pimeässä tuntuu turvalliselta.

Ruska ja upeat, värikkäät puistot. Etenkin Koffari ja Kaivari olivat jo syyskuun puolella todella upeita. Rakastan syksyä ja tätä vuodenaikaa, kun on tosi kaunista, eikä (vielä) jatkuvasti sada vettä.

Syyskuussa meni rahaa varmasti enemmän kuin moneen moneen kuukauteen. En ole edes uskaltanut laskea, paljonko muutto meille kustansi, mutta paljon. Vielä on asioita hankkimatta, mutta voiton puolella ollaan. Onneksi tällainen rahanmeno ei ole kuukausittaista, eli kerran se kirpaisee ja kaikki kodinkoneet/huonekalut/sisustukseen liittyvät hankinnat ovat pitkäikäisiä.

Kokonaisuudessaan syyskuu oli loistava ja siitä jäi hyvä maku. Toivottavasti lokakuu antaa myös parastaan ja saadaan nauttia näistä kivoista ilmoista vielä pitkälle syksyyn. 🧡

puheenaiheet oma-elama ajattelin-tanaan mieli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *