Mun maanantailista

Mikä oli viikonlopun paras juttu? 

Ehdottomasti se, kun pääsin viimein treenaamaan! Viikko sitten tunsin oloni vielä flunssaiseksi ja ajattelin, eikö tämä sitkeä tauti ikinä parane? Ihmeparantuminen tapahtui kuitenkin muutamassa päivässä tuon jälkeen ja viikonloppuna olo oli sen verran hyvä, että uskalsin ladata salikortille aikaa. Juoksemaan en kuitenkaan vielä rohkene, mutta lihaskunnon treenaaminen tuntuu pitkästä aikaa super hyvältä! Tosin alaspäin on menty ja rutkasti, sen huomasin erityisesti selkä- ja pakaralihaksissa.

Arvosana viime viikolle: 

Alkuviikko oli seiskan luokkaa, mutta loppuviikkoa kohden fiilis kipusi ysi miinukseen.

Miltä näytän tänään: 

No ihan ok… Tosin hiukset olisi voinut aamulla pestä, sillä koko päivän tukka on ollut vähän ällöttävän tuntuinen (lue rasvainen). Yksi tavallisesta poikkeava juttu ulkonäössäni on viime päivät ollut musta kajal. Olen tällä hetkellä ripsienpidennyksistä tauolla ja oikeastaan siitä syystä innostunut kajalin käytöstä. Lisään rajaukset sekä yläluomelle, että silmäluomien ”sisäpintoihin”. En tiedä miten terveellistä tämä sisäluomien rajaus silmille on, mutta tekee katseesta kivan intensiivisen!

Mistä unelmoin juuri nyt:

Lapista ja Levistä! Hassua muuten, mutta viime kuukausina en ole unelmoinut laisinkaan aurinkolomasta, vaan ennemmin Lappiin lumen keskelle matkustamisesta. Onneksi keväällä pääsee taas, joten muutama kuukausi pitää vielä malttaa. 🙂

Viikon suunnitelmat:

Tällä viikolla on suunnitelmissa saattaa useampi työprojekti loppuun, laittaa pari tarjousta eteenpäin, valmistaa ja kuvata blogiin yksi herkullinen resepti, käydä NYX Professional blogitilaisuudessa ja perjantaina mahdollisesti Hartwall Lonkeron järjestämissä juhlissa. Viimeisimmästä en nyt ole täysin varma, että jaksaako ja koska olen tipattomalla, tekisi mieli venyttää sitä vielä hieman… Aion myös treenata ainakin 3-4 kertaa salilla ja käydä joogassa. Niin ja ystäviä näen toki myös! 🙂

Mitä odotan alkaneelta viikolta:

Hyvää fiilistä ja onnistumisia! Tänään tuli eräs onnistuminen, joka motivoi taas eteenpäin. Viime kuukaudet on tuntunut sille, ettei onni ole täysin puolellani ja moni asia on ollut kovin raskassoutuista, mutta ehkä tämä tästä taas iloksi muuttuu? Jännä kyllä, miten paljon jo pelkästään flunssasta toipuminen parantaa energiatasoja ja on ihanaa, kun iltaisin jaksaa muutakin kuin maata sängyssä!

Mitä aion syödä tällä viikolla: 

Treenien myötä aion panostaa myös ruokavalioon enemmän ja syödä terveellisesti. Ehkä otan näin tammikuun viimeisellä sen hyvinvoinnin spurtin, joka minulta on mennyt useamman viikon ajan ohitse?

Ajatus alkaneeseen viikkoon:

Usko itseesi ja tekemiseesi. Ole kärsivällinen ja muista, että kaikki järjestyy ajallaan. Epäonnistumiset eivät tarkoita lopullista epäonnea, vaan niiden jälkeen onnistuminen maistuu sitäkin paremmalta! Kaikella elämässä on aikansa ja paikkansa, joten hoppuilu on useinkin turhaa.

Epävarmat välivaiheet – tai ylipäänsä vaiheet, jotka tuntuvat kenties jopa tylsiltä, ovat nekin osa elämää ja tärkeä osa kokonaisuutta. Elämä ei ole jatkuvaa ylä- ja alamäkeä, vaan se on välillä myös tasaista tallustamista. Jos siis olet ns. tasaisen tylsässä vaiheessa elämässäsi, pyri nauttimaan myös siitä! Ota kaikki irti ajasta, jolloin agendalla ei ole mitään äärettömän suurta hyvässä tai pahassa.

Mistä olen kiitollinen:

Terveydestä – siitä tällä hetkellä eniten. Terveys on niin usein ikäiselleni itsestään selvyys, mutta kuten taannoin mainitsin, Janita Lukkarisen tapaus on järkyttänyt minua syvästi. Vaikka hän ei ole millään tavalla itselleni tuttu henkilö, silti olen hänen sairauden seurauksena miettinyt terveyttä ja päättänyt itsekin käydä tutkituttamassa ainakin rinnat kaiken varalta.

Välttelen lääkärissä käyntiä aina viimeiseen saakka, sillä olen aina ajatellut, jos minulta löytyisi esimerkiksi syöpä, en haluaisi tietää siitä ja haluaisin elää mahdollisimman pitkään ns. tiedottomassa tilassa. Nyt olen kuitenkin tullut toisiin aatoksiin ja oivaltanut sen, miten suuri menetys olisi olla tietämättä asiasta, joka voitaisiin parantaa mikäli se löydettäisiin ajoissa! On ollut äärettömän lapsellista ajatella kuten ennen ajattelin, sillä elämä on mielettömän arvokas.

Parasta juuri nyt: 

Jos jotain mainitakseni, niin onnistumiset, treenit, kivat suunnitelmat ystävien kanssa keväälle ja kesälle, Nikotellen podcastit (parasta aivot narikkaan viihdettä!!) ja uusi iPhone, jonka aion hakea vihdoin ja viimein huomenna! Suorastaan jännittää ottaa sillä ensimmäinen selfie, sillä kuulemma muuttaa käsityksen puhelimella kuvaamisesta. 😉

Oikein ihanaa viikon alkua sulle ja mulle!

Kuvat: Iines Aaltonen

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *