Parhaat kasvonaamiot x 5

Olen nykyään oikea kasvonaamioiden suurkuluttaja. Naamioin kasvojeni ihoa vähintään pari kertaa viikossa – välillä useamminkin. Se miksi naamioita niin usein suosin, johtuu niiden ihoa kirkastavasta, pehmentävästä sekä kaunistavasta vaikutuksesta. Kasvonaamioilla on positiivinen vaikutus myös mieleen vaikka sitä ei välttämättä heti uskoisi. Samalla tapaa kuin kasvohoidossa käynti voi olla henkisenkin puolen hellimistä, saattaa saman vaikutuksen aikaansaada myös kotona ihoaan naamioiden. Kun kasvoille tulee hyvä olo, se vaikuttaa kummasti myös henkiseen olotilaan.

Jos oikein rehellinen olen, on olemassa useita kasvonaamioita, joista pidän. Tällä hetkellä minulla on kuitenkin ne suosikkini, jotka ovat erityisesti mieleeni ja joista jokainen on omalla tavallaan toisistaan poikkeava. Mielestäni tärkeintä on, että kaapista löytyisi ainakin kaksi erilaista naamioita eri käyttötarkoituksia varten. Täällä ainakin iho kaipaa välillä enemmän kosteutusta ja hemmottelua, kun toisinaan taas sitä syväpuhdistusta ja samean ihonsävyn kirkastamista. On hyvä että on edes muutama vaihtoehto, joista valita ne omalle iholleen sillä hetkellä parhaiten sopivat tuotteet. Suomessa myös vuodenajat luovat haasteita ihonhoitoon ja etenkin talvella useamman kasvot saattavat kaivata paksumpia ja kosteuttavampia naamioita. Nyt keväällä taas halutaan ”kuoria iho esiin”, eli ne kaikki syväpuhdistavat tuotteet ovat nosteessa! Veikkaan, että kohta jakamieni viiden suosikki naamioni joukosta löytyy jokaiselle jotain – niin kuivalle, normaalille kuin rasvaisellekin iholle ja eri vuodenaikoihin sekä käyttötarkoituksiin.

*Tata Harper Resurfacing Mask – kasvojen ihoa kirkastava naamio

Aivan ensimmäisenä *naamio, josta en olekaan tainnut vielä koskaan blogissani mainita. Tämä johtunee siitä, että Tata Harperin luonnonkosmetiikka on itsellenikin vielä aika uusi tuttavuus, jonka vuoksi vasta vähän tunnustelen. Tätä naamiota ei kuitenkaan tarvinnut tunnustella kuin kerran, kun jo huomasin sen positiiviset vaikutukset ihooni! Tässä on siis kasvonaamio joka pelastaa nimenomaan sen samean, harmaan ja elottoman ihon. Itse tunnen kasvojeni ihon säännöllisestikin hieman elottomaksi, jonka vuoksi nämä tällaiseen käyttötarkoitukseen tarkoitetut naamiot ovat itselleni aivan ehdottoman tärkeitä.

Naamio itsessään on hieman geelimäinen, jonka vuoksi tuote on helppo levittää ja se sisältää vaaleanpunaista ranskalaista savea joka tunnetusti kirkastaa, puhdistaa ihohuokosia, tasoittaa ihon väriä sekä poistaa kuollutta ihosolukkoa. Naamion vaikutukset huomaa välittömästi käytön jälkeen ja iho näyttää aikuisten oikeasti niin hyvältä! Tämä on ehdottomasti yksi luottotuotteistani ja vaikka naamio on kooltaan pieni (30 ml) se on kuitenkin todella riittoisaa, sillä jo ohutkin kerros naamiota kasvojen iholla riittää aikaan saamaan tarvittavat positiiviset vaikutukset. Lämmin suositus siis kaikille teille, jotka kärsitte paikoitellen siitä elottomasta kasvojen värisävystä kuten täällä kärsitään.

*Nivea 1 minute Urban Detox Mask Moisturise – kasvojen ihoa puhdistava naamio

Tämä naamio on hyvin erilainen kuin edellä mainitsemani Tata Harper ja huomattavasti edullisempikin. Jos siis naamioiden suhteen haluaa pihistää tai rahatilanne ei anna myöden hankkia hintavampia tuotteita, niin minä suosittelen erittäin lämpimästi näitä Nivean Urbaaneja Detox naamioita! Uusin suosikkini on Moisturise -naamio, joka on ihoa ympäristötekijöiden vaikutuksista puhdistava ja huomattavasti hellävaraisempi kuin aikaisempi suosikkini Urban Detox syväpuhdistava naamio. Tämä naamio onkin paras niihin hetkiin kun tahdot helliä ihoasi lempeästi ja pehmeästi vaikka rankan päivän jälkeen. Suosittelen tätä myös kuivalle iholle sillä naamiota ei tarvitse pestä pois, vaan se pyyhitään kasvoliinalla tai vanulapuilla jonka jälkeen ihon pinta jää todella pehmeäksi. Parastahan näissä Urban -sarjan naamioissa on se, ettei niiden tarvitse antaa vaikuttaa iholla minuuttia kauempaa. Jos joku aamu vaikka tuntuu sille, että kasvot kaipaavat nyt pikaisen raikastamisen, niin Nivea pelastaa. Tällainen pois pyyhittävä naamio antaa aika kivan pohjan myös meikille, jolloin iho on päivää varten mukavan kosteutettu ja pehmeä.

*MÁDARA SMART Anti-Pullution Charcoal & Mud repair mask – syväpuhdistava naamio

No sitten päästä jälleen aivan mahtavaan *naamioon joka jo ihan ulkoisen olemuksensakin perusteella näyttää sille, että vaikutusteho on taattu (naamio kuvissa kasvoillani). Kyse on Mádaran uutukaisesta joka sisältää mm. ihoa puhdistavaa aktiivihiiltä, mineraalipitoista mutaa sekä ikääntymisen merkkejä hidastavaa jäkälää, sammalta ja poimunlehteä. Tässä on ehdottomasti myös sellainen kasvonaamio joka pelastaa sen väsyneen ja ulkonäöltään samean ihon sekä auttaa avaamaan tukkeutuneita ihohuokosia. Naamion musta ulkomuoto sekä koostumus viestivät sen huikeista tehoista mutta pakko kuitenkin mainita, että naamio ei silti missään nimessä tunnu liian voimakkaalle iholla, vaan koostumus on voidemaisen pehmeä ja helposti iholle levittyvä. Itse olen käyttänyt kyseistä naamiota 2-3 kertaa viikossa ja antanut sen vaikuttaa ihollani 5-10 minuuttia. Puhdistuksen jälkeen kasvot hehkuvat todella kauniisti ja tunne iholla on syväpuhdistunut. En kyllä sinällään yhtään ihmettele, sillä Mádaran SMART -sarjan muutkin naamiot ovat olleet todella hyviä, joten tämä tuote jatkaa tuon sarjan mainetta kyllä erittäin positiivisella tavalla.

Evolve Radiant Glow Mask – kirkastava kasvonaamio

Vaikka tästä *naamiosta kirjoitin aivan taannoin oman postauksensakin, en voinut olla mainitsematta siitä myös tässä yhteydessä. Kyseessä on nimittäin yksi viidestä naamio suosikistani, jonka nostan ehdottomasti sinne aivan kärkikahinoihin! Evolven Radiant Glow naamio nimittäin nimensä mukaisesti kirkastaa ihoa ja saa sen näyttämään hehkeämmältä sekä kuulaammalta. Naamion suklainen koostumus on myöskin juttu, joka on saanut minut tuotteeseen tykästymään, sillä tämä jos joku naamio hellii ihon lisäksi myös mieltä. Naamio pehmentää ihanasti ihoa ja toimii mielestäni erinomaisesti esimerkiksi ennen tärkeää iltaa kun iholle halutaan kaunis hehku ja sileys. Naamio ei myöskään kuivata ihoa, jonka vuoksi se on otollinen esimerkiksi ennen iltameikkiä. Plussaa tietenkin luonnonmukaisuudesta ja suhteellisen edullisesta hinnasta siihen nähden, että naamio on kuitenkin luonnonkosmetiikkaa.

*Dr. Hauschka Hydrating Cream Mask – suojaava ja kosteuttava naamio

Viimeisenä mutta ei missään nimessä vähäisimpänä *naamio, joka hemmottelee etenkin kuivaa ja herkkää talvi-ihoa. Vaikka oma ihoni ei ole erityisen kuiva tai herkkäkään, silti suorastaan rakastan tätä Hauschkan naamiota, joka tekee ihosta niin pehmeän ja samettisen. Naamio sisältää ruusun ja kvittenin uutteita sekä manteli- ja avokadoöljyjä, jotka ihanasti hellivät ihoa. Naamio on koostumukseltaan voidemaista ja paksuhkoa, jonka ansiosta se tuntuu ylelliseltä iholla. Tässä on ehdottomasti naamio kaikille, jotka kaipaavat naamiolta enemmänkin sitä hoitavuutta vahvemman syväpuhdistavan vaikutuksen sijaan. Itsekin välillä kaipaan sitä kunnon hemmottelua ja ihon kosteuttamista, johon tämä naamio on aivan loistava! Sanoisinkin, että täydellinen niinä iltoina kun on ollut rankka päivä ja kaipaa sellaista pelkkää kasvojen rauhoittmista ilman, että iho ärtyy yhtään. Plussaa tietenkin myös luonnonmukaisuudesta ja pakko mainita, että vaikka purkki on pieni niin tätä ei tosiaan tarvitse levittää iholle paksua kerrosta vaan jo ihan pieni määrä riittää!

Näitä viittä naamiota tosiaan vaihtelen hieman ihoni kunnon ja tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä käytössäni ovat olleet etenkin nuo ihoa syväpuhdistavat naamiot, sillä näin kevään tullen kasvojen iho näyttää poikkeuksetta jotenkin sameammalta. Voi toki olla, että lisääntynyt valo saa kaiken talvella piilossa olleen näkymään ja siksi mustapäät, juonteet ja muut epäkohdat näkyvät nyt todella herkästi. Toisaalta nyt onkin oiva hetki tehdä sellaista ihon kevät remonttia ja laittaa kasvojen iho naamioilla kuntoon!

Onko teillä jotain naamiosuosikkeja ylitse muiden joista ette pysty enää luopumaan?

 

*Tuote sponsoroitu

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *