Piknikillä Hangossa

*Kaupallinen yhteistyö: Happy Joe

Viime lauantaina otettiin tyttöjen kanssa suunta kohti Hankoa ja Regattaa. Edellisestä kerrasta kyseisessä tapahtumassa oli vierähtänyt jo tovi, toisin sanoen useampi vuosi. Olikin aika legendaarista palata tuohon ikuisen auringon kaupunkiin. Hangossahan nimittäin paistaa aina  ja itseasiassa emme joutuneet pettymään tälläkään kertaa. Aurinko helli meitä koko viikonlopun ajan!

IMG_8851-2

Matkaan lähdin muutaman ystäväni kanssa joita näen harvemmin. Oli ihanaa vaihtaa kuulumisia, juoruta ja käydä läpi elämän ihmissuhde koukeroita. Olen itseasiassa tuntenut molemmat vasta aika lyhyen ajan mutta silti tuntuu, kuin oltaisiin tunnettu jo ikuisuus. Joskus sitä vaan synkkaa ja heidän kanssaan kävi kyllä näin jo alusta lähtien! <3

Nostettiinkin malja elämälle ja ystävyydelle! Yhden Happy Joe siideripullon korkissa luki hyvin osuvasti: 

”In order to be happy you don`t need to do anything”. –Täydellisesti sanottu.

IMG_8925-001IMG_8929IMG_8847IMG_8863

Meidänhän piti alunperin majoittua Regatan ajan vuokramökillä, mutta muutamien mutkien saattelemana päädyimme lopulta hotellimajoitukseen sivummalle satama-alueelta. Onneksi sielläkin oli kuitenkin mahdollisuus piknikille vaikkakaan ei ihan samanlaisissa puitteissa.

Joskus elämässä on kuitenkin otettava vastaan mitä eteen tulee ja osattava iloita siitä. Meillä oli ihan super hauskaa vaikka levitettiinkin viltti rantaviivan sijaan hotellimme pihapiiriin ja nautiskeltiin auringosta hyvien eväiden kera. Läjäpäin herkkuja ja muutama pullo jääkylmää Happy Joe siideriä. Moni asia olisi voinut olla huonomminkin. Itseasiassa oli kerrassaan ihana lauantai!

IMG_8883IMG_8935IMG_8901-2IMG_8861-2

Kiitos vielä Hanko, Happy Joe ja ystävät! <3

Kommentit (0)