Pitkien ja paksujen hiusteni salaisuus

Kaupallinen yhteistyö: Hankintatukku

Jos pitää mainita jokin ulkoinen piirre itsessä, johon olen erityisen tyytyväinen, sanon aina hiukset. Saan hiuksistani varmasti myös eniten kehuja ja niiden salaisuutta kysellään usein tuntemattomienkin toimesta. Vaikka tiedän tässä kohtaa voittaneeni geenilotossa, tiedän kokemuksesta myös sen, miten hyvätkin hiukset voivat mennä huonoon kuntoon, eikä edes geeniperimä pelasta, mikäli hiustenhoitoa laiminlyö tai elimistössä tapahtuu jotain poikkeavaa. Minäkin olen nimittäin kärsinyt huonokuntoisista latvoista, päänahan arkuudesta ja kutinasta sekä hormonaalisesta hiustenlähdöstä. Muistan, miten kuusi vuotta sitten viimeisenä mainitsemani hiustenlähtö oli hyvin runsasta ja suorastaan ongelmallista. Tuolloin hiukseni ohenivat reilusti ja meni pitkän aikaa, kunnes hiukset olivat taas entisensä. Kärsin siis kirjaimellisesti sulkasadon, josta oppineena en enää ihan tuosta noin lähtisi hormonaalista ehkäisyä säätämään…

Hankintatukku EvoniaHankintatukku EvoniaHankintatukku EvoniaHankintatukku Evonia

Hiuksiani leikattiin hetki sitten aika reilulla kädellä ja malliin tehtiin muutosta. Sen lisäksi, että muutos vaikutti positiivisesti omaan mieleen, se näkyy hyvällä tapaa myös hiusteni kunnossa. Mainitsin taannoin siitä, miten muotoiluraudan jatkuva käyttö on pitkällä aikavälillä tehnyt tuhojaan hiuslatvaan, joten senkin käytön jätin nyt vähemmälle. Enää muotoilen oikeastaan vain otsatukkaa tarvittaessa ja latvoja erityistapauksia varten. Tiedostan senkin, miten iän myötä myös meillä naisilla hiukset saattavat ohentua ja hiusraja paeta. Sitä suuremmalla syyllä hiuksistaan on pidettävä huolta myös sisäisesti, eikä pelkkä leikkaus ja ulkoinen hoito missään nimessä riitä! Näistä syistä aloitin vuoden alusta hiusten tehokuurin, nimittäin otin jälleen päivittäiseen käyttöön Hankintatukun Evonia Hiusten Tehoravinteen ja sen lisäksi aloitin myös Evonian Keratiinikuurin, jonka tuloksia jaan kanssanne hieman myöhemmin keväällä.

Ensimmäisiä kertoja olen kirjoittanut Hankintatukun Evoniasta blogissani jo viisi vuotta sitten, jonka jälkeen olen käyttänyt tuotetta enemmän tai vähemmän säännöllisesti. Välillä olen syönyt Evoniaa kolmen kuukauden kuureja, kunnes pitänyt jokusen kuukauden taukoa ja sitten taas aloittanut käytön. Olenpa ollut jopa Evonian suosittelijana Vitaali-lehdessä ja noin muutenkin ylistänyt tuotetta lähipiirilleni! Vaikka olen testannut muitakin hiusten ravintolisiä, päädyn aina lopulta kyseisen tuotteen pariin. Se on yksinkertaisesti minulle toimivin ja aina kyseistä ravintolisää syödessä huomaan selkeitä tuloksia. Konkreettisesti Evonian näkyy säännöllisen syönnin yhteydessä hiusten nopeana kasvuna, hiusten pehmeytenä, kiiltona (tämä haastava karheassa tukassa) ja rakenteen parantumisena. Erityisesti tyvikasvu paljastaa kasvunopeuden – samoin ohimoiden ”vauvahiukset”. Vaikka välillä kiroan tuota kovin nopeasti kasvavaa tyveä, on se kuitenkin lopulta positiivinen ongelma. Tiedän myös aina hiusteni kasvavan pian entiseen mittaansa, mikäli niitä useita senttejä leikkaan. Itse asiassa juuri tänään mietin, miten ihmeessä otsatukka voi olla jo niin pitkä, vaikka vastahan sitä leikattiin?

Hankintatukku EvoniaHankintatukku EvoniaHankintatukku Evonia

Jos jotain itse Evonian sisällöstä, sisältää yhdessä HiusAkatemian kanssa kehitelty tuote 15 tarkoin valittua tehoainetta hiusjuurta ja hiuslatvaa silmällä pitäen. Näitä tehoaineita ovat mm. erilaiset öljyt, B- ja D-vitamiinit, biotiini, metioniini ja sinkki. Myös tehoaineiden suhde on optimaalinen ja täten erinomainen ajatellen hiusten kasvua. Evonia ylläpitää myös hiusjuuren verenkiertoa ja ravinnonsaantia, hiusten rakennetta, aktivoi hiussolujen tuotantoa sekä estää hiusten lähtöä.

Rohkenen väittää, että Evonia on yksi pitkien ja paksujen hiusteni salaisuus. Toki kokonaisuuteen vaikuttaa aina moni asia, mutta Evonia on niistä tärkeimmistä. Mikäli haluan ylläpitää hiusteni hyvää kuntoa, käytän myös hiusten ravintolisää säännöllisesti.

Loppuun vielä kymmenen muuta seikkaa, jotka vaikuttavat hiusteni kuntoon positiivisella tavalla:

  • Pesen hiukseni vain pari kertaa viikossa
  • Pesen hiukseni aina kaksi kertaa shampoolla ja käytän jokaisella pesukerralla hoitoainetta latvoissa
  • Leikkaan hiuksiani säännöllisesti (tai tähän ainakin pyrin, vaikka onkin ehkä suurin kompastuskiveni).
  • Värjään hiuksiani kevytvärillä ja aina ainoastaan tyven. En koskaan kerrosta väriä hiuslatvoihin.
  • Pesen hiukseni kerran viikossa syväpuhdistavalla shampoolla, joka poistaa hiuksista muotoilutuotteiden jäämät.
  • En koskaan harjaa hiuksia märkänä, vaan käytän aina harvapiikkistä kampaa
  • Suosin pehmeitä hiusdonitseja, jotka eivät katko hiuksia
  • Käytän muotoilurautaa vain harvoin – ja tämä on tosiaan ryhtiliike, jonka olen vuoden alusta tehnyt! Lämmön käytön vähentäminen on selkeästi vaikuttanut hiuksiini positiivisesti jo näin lyhyessä ajassa!
  • En vaalenna hiuksiani tai jos raidoitan, otan aina samaan yhteyteen Olaplexin ja muutenkin kaikki mahdolliset tehohoidot. Viimeksi latvoihin tehtiin vahva kiiltohoito, jolla saatiin luontaisesti karheaan tukkaan edes kevyesti kiiltoa.
  • Syön muutaman kerran vuodessa (tai aina tarvittaessa) Evonia Tehoravinteen rinnalla Keratiini + Biotiini kuurin, joka vähentää hiusten katkeilua, vahvistaa hiuksia ja kynsiä sekä vaikuttaa myös ihoon positiivisella tavalla. Tästä tosiaan lisää myöhemmin blogissa!

Hankintatukku EvoniaHankintatukku EvoniaHankintatukku Evonia

Mikäli teillä herää kysymyksiä liittyen Evoniaan tuotteena tai haluatte kuulla lisää käyttökokemuksista, vastailen kysymyksiin mielelläni? 🙂 Tiedän, että ongelmat hiusten kasvun ja hiuspohjan kanssa ovat yleistyneet ja moni kärsii erilaisista pulmista hiustensa kanssa, joten aihe on varmasti ajankohtainen! Erityisesti tämä vuodenaika on monen hiuksille haastava, mutta onneksi kesää kohti ollaan menossa.

Oikein ihanaa sunnuntai-iltaa ja muistattehan pitää hyvää huolta hiuksista! <3

PS. Hankintatukun ravintolisiä myydään ympäri Suomen, joten oman jälleenmyyjäsi voit tarkistaa tarvittaessa täältä.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *