Puddingia!

Noniin, vihdosta viimein minäkin sain hankittua tätä paljon puhuttua sporttaajien ”puddingia”! Olen odottanut innolla, että pääsen tuotetta testaamaan, koska niin moni bloggaaja on tätä kehunut. Mauksi valkkasin tuplasuklaan, vaikka kauan emmin myös caramellin välillä. Purkin kyljessä on ohje jossa kehoitetaan tekemään vanukas seuraavasti; eli about 1 dl jauhetta sekoitetaan 1,5-3 dl kanssa maitoa. Itse laitoin vähän vajaan desin jauhetta ja 2 dl maitoa palautusjuomapulloon ja ravistelin. Nopsaa sujautin vanukkaan kippoon ja jääkaappiin kylmenemään. Hetken päästä sukulaati oli kivasti jähmettynyt ja sitten maistoin. Ensimmäinen reaktio ei ollut kovinkaan positiivinen, hieman mautonta ja jopa vähän äklöä. Jatkoin kuitenkin syömistä mutta en mä tuota makean korvikkeeksi voisi käyttää, en ainakaan tuollaisenaan. Voi olla, että toimii paremmin suuremman maitomäärän kanssa ja ehkä pieni sujautus makeutusainetta parantaisi makua…?! Mun suuhun tuo ei meinaan ollut laisinkaan makeaa ja koostumus on aika erilainen kuin aidoissa vanukkaissa…  

Kivasti on kuitenkin protskua!
Olin kyllä hieman pettynyt, kun tämä ei mikään mieletön elämys ollutkaan mutta
en kuitenkaan meinaa luovuttaa vielä. Haluan saada tämän toimimaan!
Kertokaahan millä määrällä maitoa te tätä teette ja lisäättekö jotain makeutta sekaan?
Jotain kivoja reseptejä joiden kanssa toimii paremmin…?! 🙂

Kommentointi suljettu väliaikaisesti.