Sähkötukka taltutettu!

Muistanette, kun muutama viikko sitten valittelin kiusallista sähkötukkaani? Nyt vaiva on varjo vaan,  sillä kelit lämpenivät (ihanaa!!) mutta ensihätään sain apua myös muutamasta muotoilutuotteesta. Nämä on nyt hyvä olla plakkarissa jos kelit taas kylmenee. Kyseessä on siis kaksi Osiksen tuotetta, jotka sain kuin tilauksesta postauksen jälkeen testattavaksi. Olen pitkään ollut hyvin skeptinen lähestulkoon jokaisen muotoilutuotteen suhteen, sillä mikään ei vaan ole auttanut ongelmaan. Nyt tämä nainen siis yllätettiinkin positiivisesti!

Kyseessä on siis kaksi Osis + tuotetta, UPLOAD volume cream, sekä UNDERCOAT Primer foundation.  Ensinnäkin merkki on itselleni aika tuntematon, vaikka se tutun Schwarzkopfin alla onkin mutta kuitenkin. Minulle tulee Osiksesta lähinnä mieleen miesten muotoilutuotteet, enkä tiedä miksi? No jokatapauksessa, nämä kaksi putiloa lähtivät oitis seuraavan hiuspesun jälkeen testiin ja hitsiläinen! Lopputulos oli föönauksen jälkeen kaikkea muuta kuin sähköinen. Tukka tuntui myös paksummalta ja rakenne ns. vahvemmalta. Olenkin käyttänyt tätä tiimiä nyt jatkuvasti suihkupesun jälkeen ja homma on toiminut. Sähköä ei ole enää ilmoilla entiseen tapaan, vaan tukka pysyy nätisti aisoissa. Ja mikä rakenne, mahtavaa.

IMG_6039-002IMG_6033-005

UNDERCOAT on ikäänkuin hiuksien primer. Se viedään tukkaan ennen muotoilua, eli tämän laitan ihan ensimmäisenä kevyesti pyyhekuivaan hiukseen. Levitän tuotetta ihan kauttaaltaan latvaosuuksiin. Seuraavaksi laitan UPLOADIN, joka myöskin levitetään ympäriinsä. Tätä laitan myös ylemmäs juuren tuntumaan, mutta kuitenkin vaan maximissaan pari pumppausta koko hiuksiin. Millään muotoilutuotteilla ei kannata yliläträtä jos ei halua geelilettiä tarkoituksella. Mieluummin siis aloittaa varovasti ja lisää tarvittaessa. Näissä tuotteissa ei ole lämpösuojaa, eli näiden lisäksi suihkin hiuksiin vielä lämpösuojasuihketta. Jonkun mielestä varmaan aika tuhti tököttisetti muotoilutuotteita, mutta omassa hiuksessani noudatetaan selkeästi kaavaa more is more. Mitä enemmän aineita löytyy, sitä hallittavampi tukkani on ja pidän siitä ehdottomasti enemän.

Nämä ovat tietysti makuasioita mutta itse en aio enää palata siihen, että annan tukan olla luonnontilassa. Toisilla hiukset ovat sellaisenaan kauniit ja sileät, itselläni vaan vaikeasti hallittavat, sähköiset ja laineita siellä täällä. En tykkää. Toki syväpuhdistus kannattaa muistaa säännöllisesti jos muotoilutuotteiden kanssa läträä, mutta muuten niiden ei pitäisi vahingoittaa hiusta.

Vai miten te koette? Tarviiko hiuksenne mitään muotoilutuotteita vai onko se sellaisenaan täydellinen? Helpollahan sitä pääsee jos mitään erityistuotteita ei tarvitse. 🙂

*Tuotteet blogin kautta testiin saatuja.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *