Syntymäpäiväjuhlien asukuvat

Nyt on synttärit juhlittu ja arkeen palailtu. Oli loistavat bileet tiiviillä ja hyvällä porukalla. Juuri eilen mietimme yhden ystävistäni kanssa sitä, miten hyvä yhteishenki meillä on, sillä se ei ole aivan itsestään selvää etenkään näin aikuisiällä. Vaikka on erilaisia parisuhdestatuksia, elämäntilanteita ja tehdään todella erilaisia asioita jokainen työkseen, yhdistää meitä silti tietynlainen saman henkisyys. Yksi ehkä parhaista puolista ystäväpiirissäni onkin se, että se koostuu erilaisista ihmisistä, jotka tulevat hyvin toimeen myös keskenään. Olen tästä erittäin kiitollinen, sillä kuten olen muutamaan otteeseen kertonut, olen löytänyt turvallisen ja luotettavan ystäväpiirin vasta aikuisiällä. Nuorempana ystävyyssuhteeni olivat hyvin pinnallisia ja lyhytkestoisia – nykyään mietin jokaisesta ystävästäni niin, että haluan ystävyyden kestävän vuosia eteenpäin ja ennemmin syvenevän kuin laimenevan. Ja sanon tästä siksi, että haluan korostaa, kuinka aikuisenakin on mahdollista löytää sydänystäviä. Se ei ole välttämättä yksinkertaista, mutta on mahdollista ja elämäni on siitä hyvä esimerkki.

Juhlien asusta kyseltiin useita kertoja Instagramissa ja pakko myöntää, että oli se itsellenikin enemmän kuin mieleen ja hyvin tyyliseni! Asu on tosiaan H&M ja löytö alennuksesta. Näin itse asiassa kyseisen kaksiosaisen setin aikaisemmin keväällä Aleksanterinkadun Hennesissä ja jo silloin ajattelin, kuinka tämä on näköiseni. En kuitenkaan siinä kohtaa jaksanut sitä alkaa sovittelemaan, sillä oli kuitenkin vielä lunta maassa ja kesä tuntui kaukaiselta. Olikin tuuria löytää samainen setti alennuksella ja vaikka yläosa on kokoa 38, eli minulle hieman suuri, kukaan ei tainnut huomata, kun näppärästi sitä hieman muutamilla pistoilla takaa kavensin. Etenkin hameesta pidän todella paljon ja veikkaan, että tulen käyttämään sitä tänä kesänä useita kertoja! Kesällä tykkään yleisesti todella paljon haalareista, maksimekoista ja pitkistä hameista. Minihameita tuli käytettyä parikymppisenä sen verran paljon, että iän myötä olen tullut aika tarkaksi siitä, etten käytä mitään kovin lyhyitä alaosia. Näin oikeastaan siksi että oma fiilis on huomattavasti parempi silloin, kun ei ole vilkkumisvaaraa ja Suomessa pitkä alaosa on useimmiten käytännöllisempi.

Muutoin juhlalook oli hyvin tyyliseni, eli nudet huulet (olen muuten innostunut nyt todella vaaleista nudepunista!) ja tummempi silmämeikki. Hiukset kiharsin loivasti laineille ja käsivarteen laitoin pari käsikorua. Rusketus on purkista, Vita Liberatan Body Blur Sunless Glow -heleyttävällä itseruskettavalla loihdittu. Tuote on suosikkini etenkin silloin, jos tarvitsen väriä pintaan heti. Loppuillasta päälläni oli myös nahkarotsi, sillä vettä alkoi satamaan ihan huolella ja ilma kylmeni. Pidin asukokonaisuudesta kovasti ja jälleen kerran joudun toteamaan, että voisi käyttää enemmän värejä myös juhlissa. Vaatekaappini on täynnä mustia juhlavia haalareita, mutta värejä sieltä ei juurikaan löydy. Siispä jatkossa pitää koettaa bongailla kirppareilta jotain kivaa tulevia juhlia silmällä pitäen, ettei tule vastaavaa kiirettä. Juhlavaatteet ovat nimittäin sellaisia ainakin itselleni, ettei niitä tule ostettua oikeastaan kuin vain akuuttiin tarpeeseen. Eli jatkossa voisi koluta paremmin ne Uffin mekkorekit, jotta ei tulisi tarvetta hankkia seuraaviin juhliin vaatetta uutena…

Vai mitäs mieltä olette, oliko osuva asuvalinta? 

Ihanaa maanantai-iltaa!

muoti oma-elama paivan-tyyli ajattelin-tanaan
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *