Syysmeikki + luonnonkosmetiikan meikkisuosikkeja

Osa postauksen tuotteista saatu: Biodelly.fi* (merkattu *)

Tänään on vuorossa pitkästä aikaa meikkipostaus – tarkemmin ottaen kauden teemaan sopiva syysmeikki. Olen nimittäin viime aikoina innostunut uudestaan luomiväreistä ja aivan erityisesti syksyn henkeen sopivista ruskan sävyistä. Kun kesällä tuli mentyä hyvin luonnollisella, lähes meikittömällä lookilla, on näin syksyllä kiva edes pienesti revitellä. Pääsin myös ilokseni tutustumaan enemmän luonnonkosmetiikan Lily Lolo -meikkeihin, joita sain testiin Biodellyn verkkokaupasta*. Kuten olen joskus blogissakin maininnut, en ole hurjan paljon luonnonkosmetiikan meikkejä käyttänyt, sillä tuotteiden laatu ei ole tähän mennessä vakuuttanut. Oikeastaan vain ja ainoastaan Boho Green Make Upin meikit ovat olleet hyviä, mutta muut kokeilemani suoraan sanottuna pettymys. Tästä syystä olikin positiivinen yllätys, miten hyviä Lily Lolo -brändin meikit ovat ja tuotteiden joukosta löytyi heti muutamia suosikkeja, jotka haluan tänään kanssanne jakaa!

Esittelen teille tänään utuisen syysmeikin tuotteineen ja kerron jokaisen tuotteen käytöstä tarkemmin. Joukossa on tosiaan uusia meikkisuosikkeja jo mainitsemaltani Lily Lolo -brändiltä, jonka lisäksi myös joitain vanhoja lemppareita. Koko meikki ei ole tehty luonnonkosmetiikalla, vaikkakin isolta osin kyllä.

POHJA:

Alkuun levitin kasvoille JOIKin ihana kauneuselixiiriä seerumin tavoin. Eliksiiri kohottaa ja antaa kasvoille kauniin hehkun. Kun tuote imeytyi, lisäsin Whamisan kasvovoiteen ja annoin myös sen imeytyä. Tämän jälkeen BB-voide, jonka sekaan sekoitin 100 % Pure -heleyttäjää. En koskaan käytä pelkästään yhtä tuotetta pohjameikissä, vaan sekoitan aina muutamaa eri tuotetta, jolloin lopputulos on mielestäni parempi. Kun pohja on valmis, lisäsin silmien alle ja luomille suosikkiani MACin concealeria peittämään tummuutta.

SILMÄT JA KULMAKARVAT:

  • Boho Green Mineral Compact -puuteri
  • Boho Green luomivärit sävyissä Carotte* ja Noisette*
  • Lumene Nordic Chic  -ripsiväri (vedenkestävä)
  • Oriflame Giordani Gold -kulmakynä

Kun luomet on pohjustettu, lisäsin Bohon mineraalipuuterin luomille ja silmien alle. Seuraavaksi sitten luomivärit, eli levitin alkuun silmän sisänurkkaan Carotte sävyä (oranssi), jonka jälkeen lisäsin rusehtavan Noisetten. Noisette -sävy on suosikkini, sillä se on juuri täydellisen ruskehtava olematta kuitenkaan liian tumma. Lisäsin molempia luomivärejä kevyesti myös silmien alle, jolloin lookista tuli hieman utuinen.

Lopuksi blendaukset suurella siveltimellä ja ripsiväri. Kulmakarvat kävin kevyesti läpi Oriflamen kulmakynällä, jonka jälkeen lisäsin niihin hieman ripsiväriä. Ripsiväri ikään kuin muotoilee kulmat ja sen avulla saan kulmakarvat haluttuun muotoon. Tähän voi toki käyttää myös kulmakarvoille tarkoitettua geeliä, mutta itse suosin yleensä ripsiväriä, sillä kulmani ovat tummat.

KOROSTUS:

Silmien jälkeen takaisin ihoon. Alkuun lisäsin Lily Lolon aurinkopuuterin, jota sudin aika reilulla kädellä poskiluiden alle, otsaan, ohimoihin, leukaan, kaulaan ja nenänvarteen. Aurinkopuuterissa on hyvin kaunis sävy, joka istuu ihooni kuin nenä päähän. Seuraavaksi lisäsin poskipunan Lily Lolon paletista ja kevyesti myös paletin korostuspuuteria highlighterin tavoin. Lopuksi vielä kevyesti Bybin Babe Balmia nenänvarteen, kulmaluulle ja poskiluun yläpuolelle/ulkonurkkaan.

HUULET:

Huulille laitoin tällä kertaa Lily Lolon nuden sävyiset rajaukset ja sävyttävää huulivoidetta. Kyseinen huultenrajauskynä on aivan huippu ja yllättävän pysyvä luonnonkosmetiikaksi! Huulivoiteena puolestaan käytin suosikkiani Hydracolorin sävyttävää huulivoidetta, jota käytän oikeastaan päivittäin. Voide antaa huulille kauniin sävyn olematta liian tumma.

VIIMEISTELY:

Meikin viimeistelyyn käytin Lily Lolon meikkisuihketta, joka viimeistelee meikin. Suihke saa meikin pysymään ja kosteuttaa samalla kasvojen ihoa. Olen testannut useamman eri brändin vastaavaa tuotetta ja pakko myöntää, että tämä kiilaa ehdottomasti meikkisuihkeiden kärkikahinoihin!

Pienenä huomiona tähän loppuun haluan vinkata Biodellyn Ystävämyynneistä*, jotka jatkuvat koko viikonlopun ajan! heidän koko valikoima on nyt -20 % ja osa tuotteista myydään alennetuin tasahinnoin. Linkkaamani Lily Lolon meikit ovat myös nyt alennuksessa, joten suosittelen tsekkaamaan valikoiman, mikäli jokin tuote erityisesti alkoi kiinnostamaan.

Jos jokin tuote herätti ihmetystä, ajatuksia tai kysymyksiä, saa kysyä ja kommentoida.

Oikein ihanaa lauantain jatkoa!☺️

kauneus meikki suosittelen paivan-tyyli
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *