Tämän syksyn parhaat

Monelle syksy on masentavaa aikaa. Pimenee, kylmenee ja pientä syysstressiäkin saattaa pukata. Itse olen taas aina pitänyt syksystä. Jostain syystä esimerkiksi lokakuu on minulla aina ihan hurjan kiireinen ja kokoajan olisi kaikkea menoa ja tapahtumaa. Tänä vuonna menoa on hieman himmannut tämä pitkäkestoinen flunssa mutta muuten mieli on ollut kyllä korkealla. Syksy on ihanaa aikaa! Ei haittaa vaikka vähän kylmenee, nimittäin se tuo taas mukanaan tiettyjä kivoja asioita. Mietinkin tänä aamuna mitkä seikat ovat niitä, jotka tekevät minut juuri tällä hetkellä erityisen onnelliseksi.

 • Vihdoin on oikeasti ”lupa” polttaa kynttilöitä. Parhaita ovat vaniljantuoksuiset sellaiset. Eilen piipahdettiin Ikeassa ja arvanette mitä sieltä mukaan lähti…
 • Pitkät lämpöiset talvi- ja syystakit. Rakastan erilaisia pidemmän mallisia takkeja ja viittoja joilla kietoa lämpöä ympärilleen. Yksi ehkä suosikkitakkini koskaan on Gannin Teddy, jonka saan kohta taas kaivaa kaapin perukoilta.
 • Ylipolvensaappaat. Näihin olen hurahtanut tänä syksynä ihan täysin. Yhdet korolliset löytyy nyt kaapista mutta vielä olisi kiva saada sellaiset arkisemmat ”laiskan naisen bootsit”. Ja mites se menikään, yhdet talvikengät riittää…?
 • Vaaleanpunaiset ruusut. Nämä meikäläisen väriskaalat eivät aina mene ihan vuodenajan mukaan. Jep, vaaleanpunaiset ruusut ovat uusin ihastukseni!
 • Lupa viettää leffailtoja hyvällä omallatunnolla. Syksyisin ainakin omalla kohdallani kotona viikonloppujen viettäminen mahdollisuuksien tullen on niin paljon hyväksyttävämpää kuin kesällä. Kesäisin tulee pieni morkkis jos viettää aikaa kotona ja ulkona paistaa aurinko, eikö?
 • Joulujutut. Ehkä vielä on turhan aikaista mutta eipä enää kohta. Rakastan joulua ja kaikki jouluun liittyvä saakin minut hyvälle mielelle. Se on rakkauden ja antamisen juhla.
 • Treffeillä käyminen. Syksy on myös parisuhteen saralla sellaista ”kutuaikaa”. Paljon yhteisiä iltoja lämpöisen peiton alla, leffoja kotona ja teatterissa, dinnereitä… Pariskunnat lyöttäytyvät mielestäni syksyisin yhä enemmän ja enemmän yhteen.

IMG_9702-001

 • Saa kaivaa esiin pörrösukat! Itse en tykkää villiksistä, koska ne karvastelee mutta pörrösukat ovat ihanat. Tykkään kietoutua myös pehmeään vilttiin pimeinä syysiltoina. Lämpö on ihana asia, olen niin vilukissa.
 • Sauna. Vaikken ole mikään kova saunoja, niin syksyllä ja talvella sauna toimii enemmän kuin hyvin! Taloyhtiöömme on paraikaa rakenteilla sauna, joten kohta meilläkin on mahdollisuus istua lauteilla useammin.
 • Tapahtumat ja mielenkiintoiset yhteistyökuviot. Syksy on blogin saralla aina vilkasta aikaa. Vaikken itse mikään joka kekkereissä ravaaja olekaan, on musta kiva valita sieltä ne mielenkiintoisimmat joissa piipahtaa. Syksyllä niitä on nimittäin paljon! Myös mielenkiintoisia yhteistyökuvioita puhkeaa aina syksyisin. Syksy on ehkä sellaista ”uusien haasteiden aikaa”, jolloin jengi aktivoituu monellakin saraa.
 • Acnen Canada -scarf. Jo toinen talvi tämän kyseisen ihanuuden kanssa ja voin sanoa, että lämpöisin huivi koskaan! En luovu, hintansa väärti.
 • Luonnon kauneus. Syksyinen luonto on mielestäni kaunis. Tällä en nyt tarkoita vesilammikoita ja kuraa, vaan kaunista ruska-aikaa. Lehtien värikirjo on jotain niin nättiä kunhan vaan oikein oivaltaa katsella ympärilleen. 🙂
 • I Love Me -messut. Ehdottomasti omat suosikkimessuni so far! Tänäkin vuonna tuonne tulee suunnattua varmaan la ja su messuilemaan. Ovat oikeastaan ainoat messut, joissa käyn koko vuoden aikana.

Mitkä seikat ovat teidän mielestänne parasta tässä syksyssä? Löytyykö samoja onnellisuuden aiheita? 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *