Tänään olen x 15

… nauhoittanut kolme pitkää ääniviestiä ystävilleni WhatsAppissa. Olen se, joka tykkää ennemmin äänittää kuin näpytellä. Ääniviestein on helppo kertoa asiansa, tai ihan vaan jutustella niitä näitä päivän tapahtumista. Viestin voi myös kuunnella juuri silloin, kun itselle parhaiten sopii ja sama äänittämisen kanssa.

… käynyt viimein lääkärissä flunssan vuoksi. Ei mitään vakavampaa, kuten arvelin. Lepoa, särkylääkkeitä ja nenäsuihkeita. Vielä kun tosiaan malttaisi oikein kunnolla levätä ja olla tekemättä yhtään mitään, sekä nukkua ne 12 tunnin yöunet.

… syönyt suomalaisia omenoita Urtekramin hasselpähkinävoin kera. On muuten erityisen hyvä yhdistelmä, jota kannattaa testata!

… kyhäillyt tarjouksia kasaan ja ideoinut tulevaa.

… miettinyt, miltä mahtaa tuntua, kun yhtäkkiä en enää tarvitsekaan rillejä tai piilareita ja näen kristallin kirkkaasti? Tuosta hetkestä olen unelmoinut niin kauan ja kohta se taitaa viimein olla käsillä. Suhtaudun nähtävästi tähänkin asiaan tunteikkaasti, nimittäin meinaa tippa tulla linssiin jo pelkästä ajatuksesta!

… kärsinyt orastavasta päänsärystä, sillä nyt on pillereiden väliviikko ja mahdollisen kuukautispäänsäryn aika. Veikkaan, että kunnon jomotus alkaa tarkalleen keskiviikkona illasta, jonka jälkeen jatkuu lauantai aamupäivään. On muuten aika pelottavaa, miten tarkalla kaavalla tuo aina toistuu! Mikäli aihe on mennyt blogissani ohitse, olen kirjoitellut siitä mm. täällä.

… kuunnellut Matthew Walkerin äänikirjaa, Miksi nukumme. Kirja on hyvin kiinnostava, etenkin jos kärsii jatkuvista tai kausittaisista uniongelmista.

… unelmoinut keväästä, auringonpaisteesta, Helsingin keväisistä kaduista ja siitä, kun päivä pitenee pitenemistään. Nyt ollaan ”jo” tammikuun puolessa välissä, joten yritetään pysyä positiivisina! Tässä kohtaa päivä on pidentynyt selkeästi, verrattuna marras-joulukuuhun.

… kauhistellut muovi- ja ylipäänsä pakkausjätteiden määrää. En tiedä, tuleeko sitä taloudestani jotenkin tavallista enemmän, mutta muovipussillinen täyttyy todella nopeasti, välillä jopa päivässä tai parissa! Yritän kyllä kaupassa ostaa kaikki mahdolliset elintarvikkeet muovittomina, mutta silti…

… syönyt ruoaksi Apetit kvinoa kasvispihvejä, hummusta ja salaattia. Nuo pihvit on muuten todella hyviä, mikäli rinnalla on jokin tahna tai kastike! Siispä suosittelen ehdottomasti testaamaan!

… himoinnut käyntiä Uffissa, sillä siellä on nyt uusi valikoima. Toistaiseksi olen kuitenkin onnistunut pysyttelemään poissa, sillä en nyt ihan oikeasti tarvitse yhtään mitään, vaan päinvastoin! Taisin joulukuussa asettaa tavoitteeksi tyhjentää vaatekaappia ja sen aion tehdä heti, kun siihen on ylimääräistä energiaa.

… affirmoinut tulevaa. Ja vaikka en affirmaatioon mitenkään orjallisesti luota, niin sen vaikutus omaan tekemiseen, fiilikseen ja jopa itseluottamukseen on selkeä. Teen affirmaatiota etenkin silloin, kun tuntuu, että ympärillä on paljon negatiivisuutta ja energiakenttäni epäpuhdas. No kuulostipa hihhulille. 😀

… laskenut ennakkoveroja tai oikeastaan sitä, mitkä ovat tämän vuoden tulot ja miten verojen kanssa sumplisin. Inhoan kaikkea verotukseen liittyvää ja tällaiset jutut ovat kyllä äärimmäisen epämiellyttäviä! Mutta sitähän se elämä on, välillä myös epämiellyttävien asioiden tekemistä ja toistoa.

… tutkinut hoitoloita, joissa tehdään kulmakarvojen laminointeja. Itseäni kiinnostaisi tuo toimenpide kovasti, nimittäin lopputulokset, joita olen somessa nähnyt, ovat upeita! Jos teillä on suosituksia hyvistä tekijöistä ja paikoista Helsingissä, kiinnostaa!

… miettinyt (ja tutkinut) juuri nyt trendaavaa pätkäpaastoa mielenkiinnosta ja puhdistautumismielessä. Ainut, mikä tuossa paastossa mietityttää, on nälkä ja nälässä oleminen, sillä siinä en ole kovin hyvä. En myöskään saa nälkäisenä unta ja mikäli paasto on yötä vasten, se voi tuottaa ongelmia. Silti tekisi mieli kokeilla päivä tai pari, jo ihan puhtaasta mielenkiinnosta! Kuulemma paaston seurauksena olo kevenee ja mieli virkistyy.

Sellaisia tuiki tavallisia arkisia juttuja tänään!

Ihanaa illanjatkoa. 🙂

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *