Uusi kuoriva suosikki kasvoille

Yksi tärkeimmistä ihonhoidon vinkeistäni on kasvojen ihon säännöllinen kuorinta. Kuorinta kirkastaa ihoa, poistaa sameutta ja tekee kasvoista heleämmät. Etenkin tällä ikää tämä toimenpide on tärkeä osa ihonhoidon rutiineja, eli kuorintaa ilman en kirjaimellisesti pärjää viikkoakaan!

Jo pidempään olen suosinut pääasiassa hedelmähappokuorintoja, sillä ne ovat nousseet viime vuosina pinnalle mekaanisten kuorintojen ohi ja niiden positiivisista vaikutuksista on kirjoitettu paljon. Mitään yhtä ja ainoaa kuorivaa suosikkia minulla ei ole kuitenkaan ollut, eli olen kokeillut yhtä sun toista tuotetta löytämättä mitään räjäyttävää, yli muiden kiilaavaa tuotetta, vaikka useita hyviä kylläkin. Vaikka hedelmähappokuorinnan jälkeen iho on sileä ja kuulas, olen samaan aikaan jostain syystä kaivannut sitä fiilistä, kun saan hieroa kuorinta-aineen kasvoille ja tuntea sen kuorivan efektin. Tätähän ei tosiaan happojen kanssa tapahdu, vaan kasvot yleensä kihelmöivät kuorinnan ollessa kasvoilla ja pesemisen jälkeen iho saattaa hetken punottaa.

Sain hetki sitten testiin Mizonin suositun Apple Smoothie kuorintageelin*. Tämä on ensimmäinen ns. normaali kuorintageeli vuosien tauon jälkeen, jota kokeilin. Kohdallani nämä kosmetiikkaan hurahtamiset tapahtuvat aina kerralla rytisten, ja niin muuten kävi tälläkin kertaa! Kerta riitti vakuuttamaan, että tästä muuten tulee meikäläisen luottotuote. Kuorintageelin koostumus on hellävarainen, mutta samaan aikaan ihoa selkeästi kuoriva. Tuote sisältää omenasta saatua selluloosaa, joka poistaa ihon pinnalta lian, talin ja kuolleen solukon sitä ärsyttämättä. Kun iholle hieroo geeliä, se pikkuhiljaa kokkaroituu, joka taas todistaa lian ja kuolleiden ihosolujen irtoamisen. Olin alkuun jopa hieman hämilläni tästä kokkaroitumisesta, sillä tuote ei sisällä muovisia kuorintahelmiä.

Kun geeli on hierottu kasvoille ja lika on kokkaroitunut, kasvot huuhdellaan huolellisesti. Tämän toimenpiteen jälkeen tunne iholla on aivan mieletön ja ihon pinta selkeästi heleämpi. Erityisesti pidin siitä, ettei kuorinta ärsytä ihoa, vaan voisin tehdä sen vaikka pari tuntia ennen tärkeitä juhlia. Geelin ei myöskään tarvitse antaa vaikuttaa iholla, joka nopeuttaa toimenpidettä ja siksi se on helppo tehdä vaikka aamulla ennen meikkaamista. Eli kuten sanottu, menee heittämällä sinne kuorivien suosikkien kärkeen ja kiilaa jopa ohitse hedelmähappokuorintojen! Plussaa myös 120 ml kokoisesta isosta tuubista, joka on fiksun kokoinen suhteessa sen hintaan, joka on 18 €. Tosin nyt geeli on Bangerheadilla 14,20 € tarjouksessa.

Itse tykkään tehdä kuorinnan aina iltaisin ennen nukkumaanmenoa. Kuorinnan jälkeen iho on vastaanottavainen, joten sen jälkeen kasvoille voi halutessaan levittää vielä hoitavan naamion, naamion jälkeen seerumin ja lopuksi yövoiteen, johon on lisätty muutama tippa kasvoöljyä. Olen viime aikoina suosinut öisin iholla myös yönaamiota kuuriluonteisesti, sillä sen kosteuttavat vaikutukset huomaa aamuisin selkeästi.

Onko tämä Mizonin kuorinta teille tuttu? Jos ei, niin suosittelen lämpimästi testaamaan! 😍💚

kauneus suosittelen iho oma-elama
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *