Vapun selviytymispaketti!

Nosta särkylääke valmiiksi yöpöydälle, nimittäin mikäli tänään kotiin saavuttuasi päätä jomottaa, auttaa yöllä napattu särkylääke aamun olotilaan. Tämä on muuten testattu muutamaan otteeseen ja kikkakolmonen todella toimii! Aamulla on huomattavasti parempi olo eikä sitä ainakaan herää järkyttävään jysäriin…

Muista käydä Alkossa – ja älä muuten ainakaan osta liian vähän juomaa, vaan ennemmin hieman liikaa! Pahinta on jos juomat loppuu kesken, nimimerkillä kokemusta löytyy…

Hamstraa jääkaappi täyteen vappuruokaa! Vaikka nykyään kaupat ovat suunnilleen aina auki, on vappupäivänä mukava herätä siihen että jääkaappi on pullollaan kaikkea hyvää eikä kaupassa tarvitse käydä. Mieluiten kerää vaikka piknik-korikin jo valmiiksi jotta pääset mahdollisimman helpolla!

Varo munkkien paistorasvaa, sillä sen kanssa voi sattua palovammoja!

Muista lisätä tyyliisi jotain ekstraa! Ellet pukeudu, voi tuo ekstra olla vaikka räikeämpi meikki tai jokin hauska yksityiskohta asussa. Vappu on juhla jolloin saa olla näyttävä tavalla tai toisella, joten jotain pientä kannattaa tyyliin lisätä.

Älä lähde vappupäivänä Kaivariin ilman sateenvarjoa, pipoa ja hansikkaita. Aivan sama onko plus kymmenen vai viisitoista, siellä on aina kylmempi kuin ”sisämaassa”. Ja vettäkin muuten saattaa tulla vaikka sitä ei olisi edes luvattu…

Niin ja ne aurinkolasit! Mikäli silmät punottaa, muista ne.

Jos meinaat ravintolaan vappubrunssille, tee varaus aivan viimeistään nyt!

Älä pliis roskaa! Kaivari on aivan kammottava vapun jälkeen, joten toivon mukaan tänä vuonna ihmiset osaavat kunnioittaa ympäristöä edes hieman enemmän.

Älä luota että puhelin toimii Kaivarissa, vaan varaudu siihen, ettei kenttää ole. Tärskyt kannattaakin sopia jo ennakkoon, ettei käy niin köpelösti ettet löydä seuruettasi.

Valmistaudu kohtaamaan paljon tuttuja – niitäkin joita et todellakaan haluaisi, sillä vappuna kaikki on liikenteessä.

Älä juo liikaa pelkästään kuohuvaa, sillä siitä tulee tunnetusti aivan kamala darra.

Ja muista juoda myös vettä, ettei nestehukka pääse yllättämään. Joka toinen lasillinen vettä ja joka toinen alkoholia, on muuten aika toimiva yhdistelmä.

Pidä hauskaa, nauti ja iloitse! Vappu on riehakas työväenjuhla, jota meillä jokaisella on oikeus juhlia. Huominen on huomenna ja mites se menikään?

Ihanaa vappua just sulle!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *