Viikon kuulumiset

En ole hetkeen kirjoitellut blogiin kuulumisia. Pitkälti tämä johtuu siitä, ettei mitään kovin mullistavaa ole tapahtunut ja arki soljuu hyvin samankaltaisella ”kaavalla”. Eikä siinä, tykkään tavallisista asioista ja tasapainosta, joka elämässäni tällä hetkellä vallitsee. Tosin mitä sitä kieltämään, välillä kaipaan normaalia elämää ja sitä, että sai matkustaa, kokoontua isosti, tulla ja mennä vapaasti. Onhan elämän sisältö tässä vuoden sisään aika paljon supistunut, mutta samaan aikaan sitä on oppinut löytämään monipuolisuutta ja iloa sen tietyn rajallisuuden puitteissa. Itsehän en oikeastaan tällä hetkellä edes ajattele elämää vuosi eteenpäin tai sitä, millainen tilanne silloin maailmassa vallitsee. Olen pyrkinyt sopeutumaan tähän nykyiseen ja miettimään mahdollisimman vähän tulevaa, etenkään negatiivisesta näkövinkkelistä.

Itseäni on ilahduttanut kovasti pidentyneet päivät ja valon määrän lisääntyminen. Kevät siintää edessä ja se jos mikä pitää mielen positiivisena. Valon määrä on tuonut myös sen, että kaiken näkee selkeämmin – lian ikkunoissa ja kodin ”epäkohdat”. Itseäni on jo pidempään häirinnyt kodissani vanhanaikainen 2000-luvun alun keittiö, jonka pöytätasot on maalattu ja myös kaakelilattia maalattu useampaan otteeseen. Maali kuluu käytössä ja sitä saisikin olla jatkuvasti maalaamassa. Lisäksi haluaisin tänne lisää tilaa, joten keittiötä voisi hieman tiivistää, sillä se on nyt aika suuri kodin kokoon nähden. Tällä viikoilla aloitin viimein toimimaan asian suhteen ja toivon, että asia etenee nopeasti. Myös pieni pintaremontti, kuten seinien maalaaminen jne. on suunnitelmissa tässä kevään mittaan. Tällaisia juttuja on aina helppo siirtää hamaan tulevaisuuteen (ainakin minun), mutta nyt kun kotona ollaan kohtuullisen paljon, niin tuskin parempaa ajankohtaa kodin remontoinnille tulee?

Remonttisuunnitelmien lisäksi kulunut viikko on ollut hujahtanut lähinnä töiden ja treenien parissa. Toni otti viimein salikortin samalle salille, jossa itse käyn, joten nyt on mukava treenata yhdessä ja myös viikonloppuihin voi ajoittaa treenejä. Noin muuten kulunut viikko on ollut aika antisosiaalinen, eli en ole nähnyt ystäviäni tai muutenkaan tehnyt mitään järisyttävää. Keskiviikkona kävin huollattamassa kynnet, jonka jälkeen haettiin 100 € arvosta ruokaa Lidlistä toiveena, ettei kaupassa tarvitsisi hetkeen käydä. Mielenkiintoista seurata, miten pitkään tuollaisella satsilla pärjää! Meillä kun on ollut budjettina 400 € kuukaudessa ruokaan, jossa on välillä pysytty ja välillä taas ei. Joulukuussa meni 450 € ja tässä kuussa ollaan 600 € tahdissa (lasketaan kuukausi 15 pvä lähtien), jonka vuoksi tosiaan päätettiin vetää viimeiset viikot Lidlillä. Olen ruoan suhteen tavallaan aika säästeliäs, mutta tavallaan en. Eli ostan kyllä edullisimman kookosmaidon ja katson hevihyllyn hintoja, mutta samaan aikaan haluan syödä monipuolisesti ja silloin, jos tekee mieli ostaa jotain erikoisuuksia, ostan.

Kulunut viikko on tosiaan ollut aika tavallinen, mutta samaan aikaan hyvä ja tuottelias. Olen saanut useamman työjutun maaliin ja tämän vuoksi viikonloppu oli helppo aloittaa hyvällä fiiliksellä. Kuten mainittu, pienet jutut tekevät hyvän fiiliksen. Tänään luvassa ei ole mitään kovin hurjaa. Kohta syödään, jonka jälkeen lähdetään treenaamaan. Illalla suunniteltiin, että mennään käymään pitkästä aikaa Naughty Burgerissa syömässä ja ilta katsellaan sarjoja. Huomenna menen kuvaamaan kollegan kanssa pitkästä aikaa, joten haluan olla pirteänä liikkeellä. Ensi viikonloppuna on sitten luvassa vähän tavallisesta poikkeavaa, eli kokoonnutaan pienellä ystäväporukalla ja vietetään viikonloppua ystävänpäivän henkeen.

Eipä tässä kummempaa, toivottavasti teille kuuluu hyvää ja pahoittelut puhelinkuvista! 😁 Kameran kuvasaldo ei ole tällä hetkellä kummoinen, joten tulipahan tehtyä jotain tavallisesta poikkeavaa.

 Ihanaa lauantaita. ❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *