Viime aikoina olen…

… syönyt ensimmäistä kertaa kuukausiin ravintolassa ja vitsit se oli outoa! Hassua kyllä, miten noinkin normaalista asiasta tulee vierasta, kun sitä ei hetkeen tee. Oli aivan ihanaa istua valmiiseen pöytään, nauttia herkullinen annos muualla kuin omassa kodissa ja vieläpä hyvässä seurassa. Toisaalta olin myös järkyttynyt, miten nopeasti pilkku tuli, jo kymmeneltä. Olihan se karua lopettaa ilta siinä kohtaa, kun se normaalisti alkaisi… Onneksi oltiin vaan syömässä, eikä ns. juhlatuulella.😁

… iloinnut näistä aurinkoisista päivistä ja kesästä! Olen ollut paljon ulkona ja ihan vaan nauttinut. Toivon että saamme oikein kunnon helteet lähiviikkoina, sillä rakastan lämpöä ja hikisiä kesäöitä.

… kohdannut todella huonoa asiakaspalvelua. Jaksan aina ihmetellä, miten ihmeessä  joillain asiakaspalvelutehtävissä työskentelevillä henkilöillä ei ole tilannetajua, ettei asiakkaalle voi puhua aivan, miten sattuu. Annettiin tästä kyllä seuralaiseni kanssa suoraan palautetta ja saatiin kyseinen henkilö hämilleen. Ymmärrän, ettei aina ole paras päivä, enkä varmasti itsekään ole aina Naantalin aurinko, mutta silloin kun edustaa jotain yritystä, silloin tulisi kyetä käyttäytymään asiallisesti, eikä antaa omien paskojen fiilisten näkyä.

… rakastunut Asicsen Nimbus juoksukenkiin. Hankin taannoin uudet juoksukengät vanhojen tilalle, sillä olen huomannut jo pidempään lonkan kipeytymistä juoksulenkkien jälkeen. Vanhemmissa kengissäni oli todella ohuet pohjat, jotka tärähtivät ja siksi näillä uusilla kengillä juokseminen tuntuu kuin pilvien päällä juoksisi. En voi uskoa, että olen juossut kaikki nämä vuodet selkeästi surkeilla juoksukengillä vain ja ainoastaan siksi, etten ole tiennyt, miltä paremmat kengät tuntuvat. Muita Asics faneja?

… suunnitellut kaikkea kivaa heinäkuulle, jolloin ajattelin lomailla edes osan kuukaudesta. Heinäkuussa työni tosiaan vähenevät jonkin verran, eli yksi aika iso palapelin pala jää kelkasta kuukauden ajaksi, jonka vuoksi työtunteja lähtee rutkasti pois. Toki tänä vuonna loma on hieman erilainen, mutta on nyt jo lyöty sinne lukkoon ystävien kanssa Tampere- ja Turku-Naantali -viikonloppuja jne. Myös Suomenlinnassa olisi kiva käydä ja kuka ties myös Tallinnassa.

… ollut järkyttynyt George Floydin tapauksesta. Luonnoksissa lojuu rasismiin liittyvä postaus, jonka toivon mukaan saan kirjoitettua lähipäivinä loppuun. Pelkkä musta kuva Instagramin seinällä ei enää yksinkertaisesti riitä, vaan nyt jos koskaan meistä jokaisen on pakko toimia omassa elämässä niin, että rasismi saadaan loppumaan. Moni varmasti ajattelee, etten valkoisena ja hyväosaisena kykene koskaan puhumaan rasismista samalla tavalla kuin henkilö, joka kohtaa sitä päivittäin. Tiedän, näinhän se on. Tästä syystä mietin pitkään, haluanko nostaa aihetta esiin, kunnes tajusin, ettei ole mitään syytä vaieta – vaikka en sitä itse kohtaisi, sen esiin nostaminen on silti äärettömän tärkeää! Kirjoitan kymmenen kertaa turhemmistakin asioista, joten miksi en nostaisi esiin jotain näin tärkeää, kun minulla on kerta siihen mahdollisuus?

… kaivanut laatikosta esiin Tigerin parin euron maidonvaahdottimen ja valmistanut sillä herkullisia kahveja! Jostain syystä muistin, että vaahdottamisessa menisi pidempään, mutta maitovaahto syntyy puolessa minuutissa ja tekee kahvista heti parempaa. Nyt en taas enää osaa juoda kahvia ilman maitovaahtoa…☕️

… juonut ehkä yhden kesän parhaimmista drinkeistä Harju8 -ravintolassa! Tuossa drinkissä oli jotain samaa kuin aperolissa, mutta ei kuitenkaan. Ihanan raikas ja kirpeä, ei ollenkaan makea. Mikäli kyseiseen ravintolaan eksytte, kyseinen juoma kannattaa testata! Löytyy tiskiltä kysymällä talon drinkkiä.

… kuunnellut puhki Erinin Yhtenä sunnuntaina. Ihana, ihana, ihana. Olen aina tykännyt Erinistä, mutta tämä oli kieltämättä paras veto hetkiin!

…haikaillut ripsienpidennyksien perään. Tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta näiden viiden kuukauden aikana, kun on tullut tunne siitä, että haluaisin ehkä kuitenkin ripset takaisin. Kivasti olen pärjännyt ilman, mutta jotenkin tuo ripsivärin kanssa pelaaminen on alkanut rassaamaan. En myöskään pidä rajauksista ja ilman niitä monesti tuntuu, etteivät silmät kunnolla näy. Nojoo katsotaan, mihin ratkaisuun päädyn. Nyt ainakin toistaiseksi mennään tällä luonnollisella lookilla.

… kokenut jossain määrin ”writers block -olotilaa”.Tätä on varmasti ollut ilmoilla, kun pitkään elämä oli hyvin tasapaksua kotoilua ja sitten yhtäkkiä alkaa tapahtua. Ainakin itse olen pyrkinyt tekemään paljon ja siinä sivussa blogi onkin vähän jäänyt… Sitten kun yhtäkkiä istut koneen äärelle, avaat kirjoitusalusta ja pitäisi kirjoittaa, homma takkuaa. Luin vasta jutun siitä, miten poikkeustila saattaa vaikuttaa meihin myös näin jälkikäteen, eli osa on hyvin aktiivisia ja meneviä, kun osa on tavallaan uupunut, eikä täysin pääse heti normaaliin elämään kiinni.

Toivottavasti tiellä on ollut ihana viikonloppu. Täällä suunnataan kohta toiselle ravintolakäynnille kuukausiin, jes.

Ihanaa sunnuntai-iltaa.❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *