Viime aikoina olen x 7

… sheivannut casuaalisti kaikki kasvokarvani pois. Tämä toimenpide oli harkinnassa pitkään ja kun ystäväni kertoi, että Mia Johansson tekee myös näin, eivätkä karvat kasva kahta kauheammin takaisin, rohkenin sen tehdä. Pakko sanoa, kuinka tunne kasvojen iholla on nyt ihanan raikas ja meikki levittyy kauniimmin. Siispä en todellakaan kadu päätöstä ja nyt kun ajelusta on jo pari viikkoa aikaa, ei ainakaan vielä näy uutta rehottavaa karvankasvua. Eli todellakin suosittelen, mikäli kasvokarvat ärsyttää. 😁

… käynyt pitkästä aikaa kasvojen ja kaulan alueen mikroneulauksessa. Tästä tulen kirjoittamaan kokemuksiani vielä bloginkin puolelle, mutta tarkoituksena on aloittaa säännöllinen mikroneulauksessa käynti myös jatkoa ajatellen. Olen siinä iässä, että ihoaan on syytä hoitaa muutenkin kuin kasvovoiteiden avulla ja mikroneulaus on turvallinen vaihtoehto tähän.

… ollut surullinen erään ihmissuhteen vuoksi, jossa ei ollut enää muita vaihtoehtoja kuin ottaa aikalisä. Yleensä en pidä tauoista missään muotoa, mutta tässä kohtaa uskon, että se saattaa jopa auttaa. Henkilökohtaisesti en päädy tällaisiin ratkaisuihin kuin ääritapauksissa ja nyt on kyse sellaisesta. Toivon kuitenkin, että tauko saa aikaan jotain positiivista – on se sitten hetkellinen tai lopullinen ratkaisu.

… punninnut, mitä teen otsatukan kanssa. Tykkäsin vaihtelusta, jota otsatukka toi ja kyllähän se teki minusta särmikkäämmän näköisen, ainakin omasta mielestäni. Toisaalta taas otsatukka on aika rasittava – tietäjät tietää. Nyt mietin, kasvatanko sen kokonaan pois, vai jätänkö verhot sivuille? Kokonaista otsista en enää tahdo ja viimeksikin se oli siis suunnittelematon vahinko, kun kampaaja vähän ”innostui”. Mites, onko mielipiteitä puolesta tai vastaan?

… fiilistellyt alkanutta heinäkuuta ja kaikkea kivaa, mitä on tulossa. Yritän päästä rennompaan työtahtiin ja lomamoodiin ensi viikon alusta alkaen, jolloin en tosiaan tekisi muuta kuin omia blogihommia ja kuvaisi kerran viikossa materiaalia yhdelle asiakkaistani. Yrittäjänä lomailu on aina vähän kikkailua, mutta ei se mahdotonta ole. Itsehän olen myös vähän sellainen touhaaja, etten kovin herkästi vain oleile, en etenkään Suomessa ollessani. Ulkomailla sitä pääsee jotenkin helpommin rentoon fiilikseen, kun on poissa kotoa. Tämä vuosi onkin poikkeuksellinen, mutta aion silti yrittää! Onneksi tosiaan reissuja Suomen sisällä on tulossa ja tämän myötä kaikkea muuta kuin kotiympyröitä.

… ollut aika väsynyt. Samaan aikaan, kun olen fiiliksissä monista jutuista, toinen puoli minusta on väsähtänyt. Tarvitsen jotenkin todella paljon unta tällä hetkellä ja koen, että nyt on nimenomaan loman paikka. Energiavarastot ovat huvenneet, joten nyt tarvitaan akkujen lataamista syksyä silmällä pitäen. Mielestäni sen myöntäminen, että välillä nyt vaan ei jaksa, on aika tervettä. En ole tyyppinä sellainen, että haluaisin jatkuvasti valittaa, vaan monesti piiloudun sen kaiken kivan taakse paetakseni näitä väsymyksen tunteita. Parasta on kuitenkin se, kun tiedostaa asioita itsestään, jolloin osaa niitä myös huomioida.

… pohtinut yhden ystävistäni kanssa sitä, miten monia erilaisia rooleja meillä onkaan. Itsekin tiedostan, kuinka erilainen olen eri ihmisten seurassa. Se ei tarkoita sitä, että olen epäaito joidenkin kanssa, vaan ihmiset tuovat meissä esiin erilaisia puolia. Itse esimerkiksi huomaan, että jos olen henkilön kanssa, joka on oikukas ja hermostuu herkästi, otan rauhoittelijan roolia, kun taas rauhallisempien seurassa saatan olla itse hyvin vahvatahtoinen ja tuoda mielipiteeni vahvasti esiin.

Tämähän on oikeasti niin, että jotkut ihmiset saavat meissä meidän parhaat puolet esiin, kun taas toiset ne pahimmat. Muutaman kerran ulkopuolinen on todennut, että yhden parhaista ystävistäni kanssa me ikään kuin lietsotaan toisia ja ollaan yhdessä aikamoinen ”kauhukaksikko” – siis niin hyvässä kuin pahassa. Kun toinen sanoo jotain, toinen heittää bensaa liekkeihin ja yhdessä ollaan sitten tiiminä tilanteissa. Tosin ei missään nimessä toisia vastaan, vaan nimenomaan tiiminä.😁 Itsehän rakastan pohtia kaikenlaisia ihmissuhdejuttuja ja kemioita, yksi lempi aiheistani.

Herättikö joku kohta jotain ajatuksia? Muuten toivotan oikein ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua! Itse suuntaan kohta juna-asemalle ja kohti Tamperetta.❤️

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *