Viisi random suositusta

1. Eevi Minkkisen Ymmärrä itseäsi, ymmärrä suhteitasi -äänikirja.

Huomasin tämän kirjan sattumalta Nextoryn valikoimissa ja kirjan kuvaus kuulosti juuri sellaiselle, joka minun on kuunneltava. Vaikka kirjassa on paljon sellaista, josta jo lähtökohtaisesti tiedän, on se vahvistanut itselleni erityisesti sen, miten edelleen toimin ihmissuhteissa tietynlaisen kaavan mukaan. Viehätyn tietyn tyyppisistä henkilöistä, jotka vetoavat minuun kiintymyssuhdemallini pohjalta, joka on muuten ristiriitainen. Ja vastapuoleksi valitsen hyvin tyypillisesti sen välttelevän, joka aiheuttaa sitten luonnollisestikin ongelmia, eikä tyydytä tarpeitani. Kirjassa puhutaan paljon myös läheisriippuvaisuudesta ja siitä, miten opittuja, tuttuja toimintamalleja on mahdollisuus muuttaa. Eli tälle ehdottomasti suositus! Ja vaikka olisit parisuhteessa, etkä missään nimessä mielestäsi läheisriippuvainen, suosittelen kirjaa silti. Aina elämässämme on ihmissuhteita sen mahdollisen parisuhteen lisäksi, joihin tästä kirjasta saattaa olla hyötyä.

2. ghd Upbeat Collectionin mintunvihreä muotoilurauta (*tuote saatu). 

Kirjoittelin tuossa alkuvuodesta siitä, kuinka hiukseni ovat kuluneet latvoista viime vuoden runsaan rautojen käytön vuoksi. Käytin siis vuonna 2019 oikeastaan jokaisen pesukerran jälkeen muotoilurautaa, eli 1-2 kertaa viikossa ja vaikka suojasin hiuksiani lämpösuojalla, ne kuluivat silti latvoista. Alkuvuoden tauko rautojen käytöstä helpotti tilannetta ja nyt olen jälleen uskaltautunut kihartamaan hiuksiani hieman useammin. Tähän puuhaan loisto apuväline on ghd -muotoilurauta, joka on käyttövalmis 25 sekunnissa ja rauta on optimaalinen myös kihartamiseen. Olen aikaisemmin käyttänyt Cloud Nine -rautaa, josta ei ole pahaa sanottavaa, mutta on kieltämättä pakko myöntää, että ghd:ssa on parempi raudan pään muotoilu ajatellen kihartamista. Eli esimerkiksi juuri tällä kyseisellä raudalla kiharasta saa kivan suurta verrattuna tuohon Cloud Nineen, jonka omistan. Toki nämä ovat varmasti makuasioita, mutta tällä hetkellä kallistun enemmän ghd:n puoleen, jos pitäisi näiden kahden väliltä valita.

3. Glitterin aitohopeaiset korut. 

Olen jo todella pitkään tykännyt kullasta koruissa. Yks kaks tuossa jokin aika sitten kuitenkin sain päähäni, että haluan vaihtaa kaikki korut hopeisiin. Tuli vaan kyllästyminen kultaa kohtaan ja mielestäni hopea itse asiassa sopii itselleni paremmin. Kaikki korvakoruni ovat Glitterin aitoja hopeakoruja (joko kullalla päällystettyjä tai ilman) ja tykkään heidän valikoimastaan kovasti. Toki korut ovat rihkamaa kalliimpia, mutta niitä voi pitää korvissa jatkuvasti ilman, että reiät tulehtuvat tai korvat kutisee. Itselläni on muutenkin ollut haasteita rustossa olevan lävistyksen ja sen paranemisen kanssa, joten en nykyään enää uskalla ottaa mitään riskejä tulehduksia ajatellen. Jos et siis ole vielä Glitterin kyseistä valikoimaa tsekannut, niin suosittelen! Sieltä löytyy vaikka ja mitä ihanaa. Valikoima on myös todella laaja etenkin hopean osalta, joten sieltä löytyy varmasti jokaiselle jotain.

4. Nuts about nature, 100 % crunchy maapähkinävoi

Tästä vinkkasin jo eilisen reseptin yhteydessä, mutta pakko hypettää vielä tässäkin postauksessa! On nimittäin paras koskaan tekemäni maapähkinävoi löytö, jossa maku on oikeasti täys kymppi ja noita ihania sattumia joukossa riittävän paljon. Toki olen ennenkin crunchy versioita maistanut, mutta mielestäni niissä on aina liian vähän maapähkinänpaloja. Tässä purkissa niitä on ihanan runsaasti ja siksi maapähkinävoin koostumus on täydellinen. Tämä on jopa vähän liian hyvää, sillä tekee mieli laittaa voita vähän kaikkeen. Mistään kevyestä tuotteesta ei kuitenkaan ole kyse, joten pikkuhiljaa varmaan pakko vähän hillitä mielihaluja. 🙈

5. By Terry sävytetty seerumi kasvoille (itseruskettava)

Tällaisen löydön tein taannoin toilettilaukusta ihonhoitotuotteiden joukosta. Olen siis saanut tuotteen blogin kautta testiin ehkä vuosi sitten, mutta jostain syystä jättänyt sen käyttämättä? Veikkaan, etten ole jaksanut kunnolla perehtyä tuotteen käyttöohjeisiin ja siksi sujauttanut takaisin toilettilaukkuun. Onneksi kuitenkin tällä kertaa perehdyin, sillä tämähän on aivan loistotuote! By Terry sävytetty seerumi antaa kasvoille heti heleän värisävyn ja ruskettaa ilman DHA-molekyylejä. Käytän seerumia siis normaalin seerumin tavoin kasvovoiteen alla iltaisin ja aamulla kasvoilla on heleä päivetys. Voide antaa iholle saman tien värin, mutta kehittyy vielä yön aikana. Veikkaan, että tätä voisi hyvin käyttää niinä päivinä kasvoilla ihan päivälläkin, kun ei halua meikata, mutta haluaa kauniin värisävyn kasvoille. Itselläni on käytössä sävy Exotic Bronze, joka on aika tumma, mutta menee näin kesällä. Siispä tässä on kyllä yksi loistava itseruskettava taas lisää, mutta hinta ei tokikaan ole edullisimmasta päästä. By Terry brändinä on aika hintava, mutta samalla kylläkin laadukas.

Oliko joukossa jotain sinulle tuttua?

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *