maaliskuun ostokset

Hupsista. Olen aivan unohtanut maaliskuun ostokset postauksen tekemisen ja nyt on jo huhtikuun kolmas päivä. Olen siis yönä vuonna sitoutunut tekemään 20 vaateostosta osallistumalla vaatehaasteeseen. Omiin ehtoihini on kuulunut, että korvaavat vaatteet eivät kuluta lukumäärää, eikä käyttövaatteita, kuten alusvaatteita lasketa. Postauksessa vaatehaasteesta kerron koko jutusta tarkemmin. Aikaisemmat koosteet ovat näiden linkkien takana: tammikuu ja helmikuu.

Maaliskuun sekoitti koronavirus aivan täydellisesti ja en ole oikeastaan muistanut edes koko haastetta. Tein viime kuussa pelkkiä korvaavia ostoksia, mutta aika monta vaatetta tuli hankittua. Ostin tai sain käytettynä beiget housut, leveät farkut ja neonvihreän paidan. Uutena ostin valkoisen puseron, mustat levikset ja tummansinisen neule t-paidan. Sekä tämän postauksen vihreän paidan. Seitsemän vaateostosta siis. Vaatehaasteen lukumäärä on edelleen tehtyjä ostoksia 5/20, mutta en voi jatkaa korvaavien hankintojen tekemistä tässä määrin enää, muuten vaatehaasteen ajatus vesittyy! On kivaa sinällään että voin tehdä ostoksia kun valtava määrä vaatteistani on jo niin loppuun pidettyjä, että saan ostaa tilalle, mutta kulutus ei näin vähene.

Asussa käytetty bleiseri, Sezanen farkut ja vihreä puuvillapaita. Farkut ovat alkuvuoden ostos ja olen niitä käyttänyt nyt kuudesti. Käyttökulu on 17,5 euroa. Aikaisemmat asut värikkään silkkipaidanfarkkupaidankermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä ennen ruskean neuleen kanssa. Bleiseri aikaisemmin ruskeiden ruutuhousujen kanssa.

Kommentit (1)
  1. kevätkapseli 10×10 osa 3 – Vaatekaapilla | Lily
    9.5.2020, 11:55

    […] neuleen ja valkoisen paidan kanssa, sitä ennen persikkaisen silkkipaidan, pilkkupaidan,  vihreän teepaidan, värikkään silkkipaidan, farkkupaidan, kermanvärisen neuleen, toisen farkkupaidan ja sitä […]

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *