Kohti pohjoista

Ladataan...
reissumuija1 Reissumuija

Muutama päivä jo vietetty Stirlingissä. eilen vierailtiin Edinburghissa. Junalla matkustettiin tämä reissu. Vielä  tiistaina kelailin omalla pyörätuolilla. Ei muuten ole kovikaan leveät nämä jalkakäytävät. Ja asfltointi ei ole ihan parasta luokkaa. Täällä korjataan tiet käyttämällä vanhaa tekniikkaa, eli öljysoralla.

No Edinburghin sitten...

Kehopositiivisuus

Ladataan...

 

Keväällä sain kutsun Huomenta Suomeen keskustelemaan kehopositiivisuudesta. Valitettavasti menetin ääneni yli viikoksi ja tuo haastattelu sattui juuri tuohon hiljaiseen ajanjaksoon. Ilman ääntä on paha puhua, joten jouduin perumaan osallistumiseni mutta kyseinen aihe jäi pyörimään mieleeni.

Itselleni kehopositiivisuus merkitsee sitä, että kohtelee...

Hitting the Rock bottom

Ladataan...

Ulkona on helle. Sisällä on niin kuuma, että hikoilen ja olo on tuskainen. Maha on niin pinkeä, että oksennus on jo kurkussa. Makaan sohvalla. Toisella puolella sohvaa on tyhjiä sipsipusseja. Tyhjiä karkkipusseja. Rasvan tahrimia paperipusseja. Jätskituutin kääreitä. Suklaalevyn foliot. Burger Kingin paperipussi.

Päässä pyörii vain, että miten tässä taas näin kävi. Samat ajatukset, jotka ovat pyörineet päässä ihan liian monena päivänä. Itseinho on niin järkyttävän suuri, että menen...

Pages