TÄYDELLINEN AAMUPALAVINKKI

Ladataan...

Kaipaatko aamupaloihin vaihtelua, tai jotain, mikä pitäisi nälkän loitolla aina lounaaseen asti? Tässä täydellinen aamupalavinkki; vihreä munakaspannu. Tämä herkullinen aamun aloitus pitää nälän poissa pitkään, eikä annoksen ravintoarvotkaan ole hullummat! Ohjetta voi soveltaa sen mukaan, mitä kaapista löytyy. Pääperiaatteena on valita mahdollisimman paljon...

Share

Kohti tervettä kehonkuvaa

Ladataan...

Kohti tervettä kehonkuvaa, olen kulkenut pitkän sekä kivisen tien.

Muistan ihan pienestä pitäen kiinnittäneeni ulkonäkööni huomiota. Kukapa ei? Oli itseasiassa aika, jolloin olin aika tyytyväinen ulkonäkööni. Muistan katsoneeni itseäni peilistä, "ihan kivaltahan minä näytän", "juuri tämän näköinen minun pitää ollakin".

Kauppakorkeakouluun hakiessani, muistan olleeni kauhuissani istumisesta, jota väkisinkin kertyi pitkien lukupäivien seurauksena. Pelkäsin menettäväni kehon,...

Share

Perjantai-illan iltapala ja minullekin maistuva smoothie

Ladataan...

Joskus kun kaappi on tyhjillään, laiskuus vaivaa ja mitään ei kuitenkaan tekisi mieli, mutta hirveä nälkä painaa niin..

.. silloin uskallan koskea kaurapuuroon. Itselläni on kauheat traumat puurosta ja ne on muodostuneet ensinnäkin omista päiväkotiajoista (niin, minun aikaan se päiväkoti vasta hirveä paikka olikin) ja myöhemmin trauma paheni kuin fitnesskisa-projektini aikana jouduin ruokavalion mukaisesti syömään sitä joka aamu (kunnes tajusin vain sekoittaa...

Share

Ayurveda konsultaatio

Ladataan...
hana Kukon vuosi

Tänään sain vastauksen siihen, miksi mieleni tekee usein jäätelöä, miksi harrastaisin mielellään pelkästään rauhallista liikuntaa kuten vaikka uintia, joogaa, pyöräilyä ja kävelyä, miksi minulla on niin herkkä hajuaisti, miksi haluan aina sammuttaa kaikki kirkkaat valot kotona ja miksi haluan koko ajan auttaa ystäviäni. 

Kävin tänään ayurveedisessä konsultaatiossa arvostetulla ayurveda-lääkärillä Pardaman Sharmalla Töölössä, Helsingissä ...

Share

Kun uimahallikäynti ei ole enää saavutus

Ladataan...
Millian Tällä hetkellä

Elin kamalan pitkään aikaa, jossa joka ikinen ylimääräinen teko vastasi suoritusta, ponnistusta tai vuorikiipeilyä kivireppu selässä. Tuota ylimääräistä minulle oli kaikki työssäkäynnin ulkopuolella oleva. Toisin sanoen ylimääräistä oli siis koko muu elämä, ihan kaikki siinä. Työ oli jotain, mikä vain oli hoidettava vähäisten voimien rippeillä ja kaikki muu siinä sitten lopulta kärsi.

Kotityöt, kaupassakäynnit, lasten kanssa puuhastelu omasta hyvinvoinnista huolehtimisesta...

Share

Minä olen terveysintoilija - en terveyspoliisi

Ladataan...
MartinaA Slow is beautiful

Ohjeistavatko terveysintoilijat besserwisser tyyliin muita syömään terveellisemmin ja moralisoivatko he ruokapöydässä, kun joku tilaa jälkiruokaa? Ovatko he kamalia tiukkiksia? En ainakaan minä.

Näytän siipeni vain lukijoilleni <3 KL towerin huipulla Malesiassa viime kesänä.

...

Share

Vegaaninen Pad Thai.

Ladataan...
Hanne G. Well-Grounded

Lisää lempparireseptejä. Tämä versio pad thaista on meillä ollut tasaisessa käytössä ja suuressa suosiossa varmaan noin vuoden päivät. Aluperäinen resepti on bongattu Deliciously Ella -blogista. Ella kuuluu muutenkin suuriin suosikkeihini ruokainspiraation saralla. Hän on kirjoittanut useampia kirjoja ja netistä löytyy reseptejä blogista ja YouTubesta. Kannattaa käydä vilkaisemassa, jos ei ole tuttu. Kaikki reseptit ovat vegaanisia ja suurin osa myös täysin gluteenittomia. Ja hyviä! 

...

Share

maailman suloisin näky

Ladataan...

Tänään oli alkuraskauden ultra. Jännitti. Olin ihan paniikissa sinne mentäessä. Mies oli mukana.

Ja pelon keskelle kuulin: ihanhan se on oikeassa paikassa. Kyyneleet purskahtivat silmiin. Tuli iloitku. Epätodellinen. Että ihan oikeasti siellä on joku. Niin rakas. Niin toivottu.

Siinä näkyi maailman suloisin näky. Pieni sinnikäs ihmeen alku. Nopeasti, tasaisesti tikuttava sydän. Meidän pieni hippu. Ihme. Ihan oikeassa kohdassa. Kaikki oli hyvin.

Ihmettä lisää se, että...

Share

AVOKADOPASTA

Ladataan...

Tähän herkkuruokaan en kyllästy! Tämä on niin helppo ja nopea, oikea arjen pelastus. Täynnä lempimakujani, kuten chili, valkosipuli, lime, ja kaiken tämän yhdistää kermaisen täyteläinen avokado. Eihän tätä ihanuutta voi vastustaa! Tässä siis minun versioni avokadopastasta.

AVOKADOPASTA:  (2:lle)

2 kypsää avokadoa

1/2-1 chili, siemenet...

Share

MITÄ SYÖN PÄIVÄN AIKANA?

Ladataan...

Syön tällä hetkellä hieman rajoittuneemmin kuten normaalisti, sillä karistan massakauden tuomia ylimääräisiä pois. Syön silti samalla tavalla aina, nyt vaan hieman vähän vähemmän, ja toki herkuttelenkin vähemmän ;) Minulle ruoka on arkisin aika pitkälti polttoainetta, mikä varmasti monen mielestä on järkyttävää, mutta nautin ruoasta kyllä. Tykkään myöskin laittaa ruokaa, kun siihen on aikaa. Arkisin syön ruoan, jonka olen valmistanut joko sunnuntaina tai maanantaina. Neljä tai...

Share

Pages