Kahvikissan u-käännös

Ladataan...
MarikaJohannaP Mon Day

 

Olen aina ollut kahvinjuoja, isolla K:lla. Parhaimmillaan olen jo aamun aikana juonut viisi kuppia. Ajatus aamukahvista luopumisesta tuntui vielä kuukausi sitten mahdottomalta.

Luin pari viikkoa sitten Kimberly Snyderin terveysblogia, ja siinä mainittiin kahvi yhtenä syynä ihon ennenaikaiseen vanhenemiseen ja epäpuhtauksien syntyyn. Ja kun miettii järjellä, kahvi poistaa...

Share

Jumit auki rullaillen

Ladataan...
Haidi Running up that hill

Ensimmäiset salitreenikerrat ovat nyt osoittaneet, että muutkin paikat kuin niska ovat aivan jumissa. Selkää kiristää, käsivarsien venytys sattuu ja reisilihaksia polttaa. Tänään pidinkin kotona kehonhuoltohetken putkirullan ja kahden pallon avulla. Tosi hyviä ja edullisia välineitä vartalon huoltoon ja jumitusten aukomiseen!

...

Share

Babysteps

Ladataan...

En voi sanoa, että laihdutusprojekti etenisi erityisen vauhdikkaasti jos lasketaan kiloja tai senttejä. Kiloja näytti jopa tulleen pari lisää kun punnitsin itseni e-pillerireseptiä uusiessani. Mutta elintapamuutosten suhteen ollaan menossa oikeaan suuntaan, ja se on tällä hetkellä tärkeämpää kuin ensi kesän rantakunto.

Syömisen suhteen mulla ei hirveästi ollutkaan parannettavaa, olen jatkanut kunnon illallisten tekemistä voileipien sijaan ja yrittänyt muistaa syödä välipalan...

Share

toivo ei kuollutkaan

Ladataan...

Meidän kohdalla tämä tarkoittaa sitä,  että HOITOJA jatketaan.  Mennään nyt jonkin aikaa ihan rauhassa,  mutta edessä ne siintävät. 

Minä olen toivonut niin! Olen meinannut väsyä toivomiseen.  Olen laulanut sisin kiemuralla laulua, jonka tein yhden raskauden alettua; laulua, jossa toivon hänen tulevan valmiiksi. Toivo omasta lapsesta ei ole koskaan kuollut. Haluaisin uskoa, että hän on tuolla jossain, tähtitaivaiden takana ja odottaa sitä, että voisi saapua tänne. 

Ehkä...

Share

Kevyt kuin perhosen lento!

Ladataan...

Minulla on todellakin juuri niin keväinen olo kuin perhosella. Liitelen kevyesti lähes pilvissä fiilis on aivan huippu! Punnitus perjantai se on tänäänkin todella ollut, ihanaa pudotusta viikossa 700grammaa ja sentti vyötäröltä ollaan hyvää matkaa kohti ampiaisvyötäröä. Siis 14.2kg läskiä poissa en voi uskoa, että minä entinen sohvaperuna olen tässä ja niin urheilullinen. Pystyn lähtemään...

Share

Rantakuntoon 2015

Ladataan...

Kaikki kehot ovat kauniita, eikä kenenkään tarvitse rääkätä itseään salilla, oikeuttaakseen bikinien pukemisen kesällä!!

Kolumni on luettavissa myös Metro- lehdessä. http://www.metro.fi/kolumnit/a1428887878724

Kun aurinko palaa Suomeen, lenkkipolut täyttyvät ihmisistä ja kuntosalijäsennysten myynti kasvaa. Kaikilla on sama idea mielessä, tänä kesänä aion olla hyvässä...

Share

Kasviskastike ja kukkakaaliriisi

Ladataan...
uuttakohti Uutta kohti

Kasviksia suositellaan puoli kiloa päivässä, joka ei ole paljon. Kuitenkin välillä senkin määrän täyteen saaminen on haastavaa. Tällä reseptilläni saat suosituksen melkein täyteen jo yhdellä aterialla. Kasvis-curry-kookoskastike ja vielä kukkakaaliriisillä.

...

Share

Kuulumisia :)

Ladataan...
Satsa Äiti huilaa

Vointi on yhä edelleen ollut melko hyvää. Se on selvästi tasaisempaa ja parempaa kuin aiemmin. Terveeksi en itseäni vielä luokittelisi mutta elämä on silti paljon normaalimpaa nykyään. En kuitenkaan edelleenkään poikkea mielelläni päivän rytmeistä tai nukkumisesta. (7-8h yöllä ja noin 1h päivällä) Tällä ja liiallisen touhuamisen välttämisellä pysyn lähes oireettomana.

Kardiologin kirje tuli postissa ja siinä luki lyhennetysti: ei kohtausta selittävää löydöstä. Puhelimessa hän sanoi...

Share

Liikunta-allergia

Ladataan...
Suvi K. Sisunainen

Kaikille lienee jo tuttua kauraa se, että ihmisillä on mitä erilaisimpia erikoisruokavaliota mitä erilaisimmista syistä. Mutta oletteko huomanneet, että hyvin samankaltaiseen ilmiöön törmää myös liikuntapuolella (allekirjoittanut mukaanlukien)? Että ei voida tehdä sitä ja tätä koska on se ja tämä.

Nähdäkseni aka empiiristen havaintojen perusteella liikunta-allergian kolme päätyyppiä ovat:

1. En mä tykkää

Yleinen ja melko harmiton, mutta usein käytännön elämää varsin...

Share

JUOKSUKOULU - Juoksutekniikka kuntoon

Ladataan...
saratickle Tickle Your Fancy

Meillä jokaisella on oma kävelytyyli. Toiset liikkuvat lujaa, toiset hitaammin. Toiset harppovat, toiset laahustavat, toisilla on selkä kumarassa ja toisten kädet heiluvat enemmän. Sama pätee juoksutyyleihin: maneereja on kaikilla. Tyylejä on erilaisia, eli yhden oikean suoritustekniikan määrittäminen on miltei mahdotonta. Mutta mikäli juoksusta haluaa taloudellista ja kroppaa mahdollisimman vähän kuormittavaa, on tekniikka syytä tarkistuttaa.

Sanon tämän suoraan. Juoksutekniikan...

Share

Pages