Priorisoi lepo!

Ladataan...
punastus Punastus

Siskoni tuossa taannoin sanoi ääneen sen, mitä itseasiassa itsekin olen salaa toivonut pidemmän aikaa: "trendaisipa lepo ja kehonhuolto ihan kunnolla". Tuossa pyhässä treenin, ravinnon ja levon kolmiyhteydessä se lepo tuntuu monella olevan siellä tärkeysjärjestyksen viimeisenä. Tärkeänä toki, mutta tulee vasta itse treenin ja ravinnon jälkeen. Elämä saattaa olla muutenkin hektistä ja stressaavaa, jolloin levon tarve korostuu entisestään eikä treenikään mene halutulla tavalla perille, jos...

Share

500 kasvia: enpä tiennyt parapähkinästä!

Ladataan...
Pyjama Pyjamapäiviä

500 kasvia -projektini etenee; ensimmäinen satanen meni rikki. Olen siis päättänyt syödä vuoden aikana 500 kasvia. Kaikki projektin tekstit löytyvät tägillä #500kasvia

Karviaiset ovat herkullisia, mutta viinimarjoista en pidä. Nyt söin kuitenkin projektin nimissä mustiakin (ja siksi, että lapseni niitä...

Share

Viljaton kasvispiirakka

Ladataan...

Kasvispiirakat ovat mahtavia ruokia. Ne voi valmistaa jo reillusti etukäteen, ja toimivat yhtä hyvin kylmänä kuin lämpimänä. Niihin voi lisätä melkeinpä mitä mieleen juolahtaa, ja silti ne ovat aina ihania. 

Sain piirakan uunista juuri ennen kuin lähdimme Valencia-Las Palmas -jalkapallomatsiin, joten kuvaaminen jäi siinä tohinassa. Kun palasimme olimme kuolemannälissämme. Pelihän siis alkoi klo 22:00. Maanantai-iltana. 

Voitte siis mielessänne kuvitella tämän piirakan samalla...

Share

Syksyn lehtikaa(life)ta-salaatti

Ladataan...
Rosaliinas rosalife

Moikka!
Eilen sain sadepäivästä sekä lehtikaalin sesonkinkiajasta inspiraation tehdä lehtikaalifeta-salaattia. Tämä salaatti on helppo, nopea sekä hyvä kevyt vaihtoehto ruoaksi. Itsellä tämä on yksi vakkari ruokalistalla! :)

Tarvitaan:

  • 1 pussi    lehtikaalia
  • 1 prk       fetajuutoa
  • 3             tomaattia
  • 2             sipulia
  • 2 rkl       omenaviinietikkaa
  • 1 rkl       oliiviöljyä paistamiseen 

Kaikkea voi...

Share

Tasaisen tappavasta tahdista

Ladataan...
Salome Aivojuttu

Kehitys kehittyy, elämä etenee ja olemme asettuneet uudenlaiseen arkeemme kuluneen parikuisen aikana niin, ettemme enää osaa pitää sitä outona.

Aamulla ja illalla tarkistan silmämääräisesti keskuslaskimokatetrin teippaukset, vähintään kolmen päivän välein vaihdan ja puhdistan kapineen. Emme sauno, emme käy uimassa, Poika tietää itse, ettei saa roikkua ja kiipeillä ulkona. Mitä outoa tässä nyt sitten muka on?

Joka aamu heräämme...

Share

Mehustellen viikonloppuun!

Ladataan...

 

Raakamehut ovat viikonlopun luksusta ja tympeän arki-illan piristys! Oma mehustimeni on Wilfa mehuprässi, johon olen erittäin tyytyväinen, vielä ei ole löytynyt raaka-ainetta mihin se ei olisi pystynyt.

Mehujen makuparien valitsemisessa toimii sama logiikka kuin smoothieissa; jotain makeaa pohjalle ja kiinnostavaa kaveriksi. Oma ikisuosikkini on...

Share

Syysflunssa on saapunut

Ladataan...
Ariettagrants Kolkytplus

Tänä syksynä on ollut siitä erikoinen syksy meille, että tälläkertaa syysflunssa todellakin yllätti meidät. Vaikka flunssassa ei olekkaan mitään kivaa niin yllätti kuitenkin positiivisella tavalla. Kerroinkin jossain vaiheessa että yksi lapsistani on infektioherkkä.

 

Yleensä kun meillä aloitetaan loman jälkeen koulu/hoito tai jokin muu tämmöinen missä liikkuu paljon pöpöjä, on melkein ollut sääntönä, että meidän kotiin räkätaudit iskee kolmantena päivänä. Tällä kertaa tosiaan...

Share

Elokuun vieraat sängyt.

Ladataan...
a. Lusikoita kiitos.

Kaksi yötä, kaksi yötä olen elokuussa omassa sängyssäni viettänyt, enkä enempää tule viettämään. Lakanat sairaalasängyssäni siniset, lakanat jotka sairaalahuoltaja keskiviikkoisin vaihtaa. Niiden alla minä nukun, nukun kunhan lääkkeeni kansliasta haen. 

Minä sairaalan vieraassa sängyssä lepoa opettelen. Eri syistä minä sängyllä lepään, eri tavoin minä harjoittelen.

 ...

Share

Helsingissä pyörällä

Ladataan...

Pyöräily on parasta! Helsingissä on paljon ihania pyörereittejä joiden avulla voi myös helposti tutustua omaan lähiseutuun paremmin. Alla mielestäni parhaat pyörälenkit, erityisesti Itä-Helsingistä käsin!

Reippaimat voivat myös yhdistää reiteistä mieleisensä!

Vanha Herttoniemi

 

1. Luonnontilainen Vanhankaupungin lahti 

...

Share

Walk, Dance & Twirl

Ladataan...

 

Olen 28-vuotias tietotyöläinen ja wannabee Töölöläinen. Innostukseni kokonaisvaltaista hyvinvointia kohtaan on johtanut minut liikunnan, ravitsemuksen ja mielen hyvinvoinnin tutkimusmatkalle!

Välillä askellus on hidasta ja kehitys tuntuu pysähtyvän tai jopa menevän taaksepäin. Toisinaan taas päivät kuluvat kuin tanssin pyörteissä ja...

Share

Pages