Pelaamisesta ja kaksinpelaamisesta

Jonkin aikaa sitten huomasimme Teron kanssa, että olemme jatkuvasti kyselemässä vinkkejä hyviin kaksin pelattaviin peleihin tai antamassa niitä. En koe, että pelaisin erityisen paljon, mutta parissa vuodessa kertyykin melkoinen määrä testipelejä, kun alkaa tarkemmin ajatella. Miksipä ei siis laitettaisi niitä blogimuotoon muidenkin iloksi.

Peliarvioissa on usein se huono puoli, että ne ovat yhden pelaajan tekemiä. Useamman pelaajan pelit saavat huonoja pisteitä, koska pelikokemus on aivan erilainen yksin kuin kaksin. Lisäksi ne ovat usein Pelaajien[tm] Pelaajille kirjoittamia. Saan näppylöitä tarkoituksella elitistisiksi kirjoitetuista peliarvosteluista, jotka vaativat halua ja kykyä ymmärtää viittauksia peleihin, joita suurin osa nykypelaajista ei ole nähnytkään.

Harmillisen usein peliarvioissa keskitytään myös täysin vääriin asioihin kaksinpelaamisen kannalta, erityisesti jos etsii tietoa sopiiko joku oman kumppanin kanssa pelattavaksi. Monta riitaa välttäisi jo ennalta, jos tietäisi joutuuko pelissä jumittamaan hahmon tietojen hinkkaamiseen tai tuntuuko häviäminen liian nöyryyttävältä. Meillä onkin tarkoituksena välittää täysin subjektiivinen kokemuksemme yhdessä pelaamisesta, jotta siitä olisi iloa ehkä myös muille.

Pelaamme ja arvioimme sekä uusia että vanhoja pelejä sekaisin. Pelaamme useimmiten kahdestaan, välillä myös isommalla porukalla. Käytössä on järjetön määrä eri vehkeitä, mutta yleisimmin käytössä Playstation 4. 

Tervetuloa siis blogimme pariin! 

-Susanna

35519412_1727174020701272_673751008622411776_n(1).jpg

Susanna & Tero Sodankylässä filmifestareilla

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *