Merinovillaiset joululahjavinkit

Kaupallinen yhteistyö: North Outdoor

Rakas joulupukki, ilahtuisin suuresti järkevistä joululahjoista. Poimin merinovillaiset joululahjavinkit tai -toiveeni kotimaisen North Outdoorin mallistosta. 

Nykyisin kukaan ei halua lahjaksi turhaa tavaraa. Sitä vastoin moni lahjansaaja ilahtuisi ajattomat ja laadukkaat merinovillatuotteista.

North Outdoorilla on oma neulomo Oulussa. Siellä tehdään yrityksen kaikki neuleet, käsineet, pipot ja huivit. Muut tuotteet valmistetaan yrityksen omassa ja valvotussa tehtaassa Kiinassa. Näin taataan tuotteiden laatu ja työolosuhteet.

Yritys käyttää mulesing-vapaata merinovillaa, eli lampaat eivät ole joutuneet kärsimään.

Omat kokemukseni

Olen nyt syksyn ajan käyttänyt muutamia North Outdoorin tuotteita. All Day 260 Kei-mekosta on tullut suosikkini. Se on miellyttävä päällä, ei kutita (kiitos sisäpuolen bambuviskoosin) ja on lämmin (päältä merinovillaa), vaikka on ohut.  Lisäksi Kide-neule (väri riikinkukko) on jatkuvassa käytössäni vapaa-aikana.

Vaikka olen käyttänyt näitä vaatteita paljon, niiden pinta on edelleen kuin uusi. Muutenkin ne ovat moitteettomassa kunnossa.

Koska kokemukseni North Outdoorin tuotteista ovat pelkästään positiiviset, ajattelin kirjoittaa joulupukille ja antaa merinovillaiset joululahjavinkit (tai -toiveeni) myös hänelle.

Rakas joulupukki

Joulupukki, niin tytärtäni ja minua ilahduttaisi klassinen merinovillaneulepaita. Eikös se ole järkevä valinta?

Merinovillaiset joululahjavinkit neulepaidat
Merinovillaisissa neulepaidoissa on vaihtoehtoja värien, mallien, päänteiden ja paksuuksien suhteen.
Merinovillaiset joululahjavinkit, kerrastot, housut ja tunikamekko
Paksuhko tunika (vas.) toimii lyhyellä myös mekkona. Kerrastoissa (ylh. oik.) on kolme eri linjaa. Toisissa merinovillaisissa, rennoissa housuissa reisitaskut.

Minulla on muutamia talviulkoilua harrastavia ystäviä. Voisitko, joulupukki, muistaa heitä merinovillaisilla kerrastoilla? Sinun on ehkä hyvä tietää, että North Outdoorin kerrastovalikoima on jakaantunut kolmeen linjaan: Sensitive 225 herkkäihoisille (sisäpuoli bambuviskoosia), urheiluun, ulkoiluun tai ulkotöihin sopiva Active 210 ja aktiiviliikkujalle Intense pro 150. Kaikkien kerrastojen paidat ovat riittävän pitkiä, jotta selkä ei paljastu, vaikka kumartelisi.

Joulupukki, saanko toivoa itselleni vielä yhden lahjan? Ihastuin All Day 260 -malliston merinovillaisiin housuihin, jotka ovat omiaan rentoina koti- ja vapaa-ajanhousuina. Ne ovat selvästi siistimmät kuin perinteiset collegehousut. Joulupukki, sinähän tiedät, etten edes omista collegehousuja, koska ne eivät ole tyyliäni. Nämä merinovillaiset vapaa-ajanhousut ovat ihan toista.

Merinovillaiset joululahjavinkit - housut
Merinovillaisten housujen sisäpuoli on miellyttävää bambuviskoosia. Näissä housuissa ei ole reisitaskkuja, vaan taskut ovat viistotaskut eli sivusaumojen lähellä.

Voisitko, joulupukki, muistaa kaikkia ystäviäni merinovillaisilla sukilla? Niissähän  on eri pituuksia. Nuoremmat ehkä haluavat lyhytvartisia, mutta vanhemmat pitkävartisia. Veljeni pitäisi varmaan Intense pro -malliston sukista, joissa on vahvikkeet  pohkeiden kohdalla ja varpaista kantapäähän ulottuva pohja. Neulos on pehmeä ja paksu, joten se  takaa lämmittävyyden ja mukavuuden.

merinovillasukat
Merinovillaiset sukat pitävät varpaat lämpiminä. Käsineissä (alh. oik.) voi käsitellä kännykkää.

Sinähän, joulupukki, tiedät, että nuoret sukulaiseni ovat sellaisia, että heidän kännykkänsä on ”kasvanut käteen kiinni”. Sen vuoksi toivon heille merinovillakäsineet,  koska ne kädessä voi käsitellä kännykkää. Sehän helpottaa, kun talvella ei tarvitse riisua käsineitä vastatessaan puhelimeen.

merinovillapipot
Merinovillapipo pitää pään lämpimänä.

Rakas joulupukki, toivottavasti en toivonut liikaa. Nähdään jouluaattona!

Kaisa

North Outdoorin myymälä on Helsingissä Torikorttelissa osoitteessa Katariinankatu 4. Jos et pääse sinne, verkkokauppa on auki 24/7.

muoti ostokset
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *