Pensselit pesuun!

Vilkaisin kauniina aurinkoisena päivänä hiusharjaani aika läheltä. Eipä ollut  kiva näky.

Miten ovat sinun kampasi, harjasi tai meikkivälineesi? Minä pesin ne kaikki, kun kerrankin innostuin. Hiusharjat putsasin ensin irtohiuksita kuvassa näkyvällä piikkimäisellä välineellä, jonka olen ostanut tavaratalon meikkivälineosastolta. Merkki on Duroy.

Hiustenpoiston jälkeen pesin kaikki hiusvälineet miedolla sampoovedellä.

Meikkisieniin kokeilin kuvan pyöreää saippuaa, joka toimi hyvin. Siveltimiin testasin Ecotoolsin kertakäyttoisiä puhdistuspyyhkeitä ja puhdistusnestettä. Pyyhkeet toimivat hyvin päivittäisessä siveltimien putsauksessa. Se on tarpeen, jos levität nestemäisen meikkivoiteen siveltimellä. Moni iho-ongelma voi johtua likaisista välineistä.

Nestemäinen putsari sopii isompaan huoltoon. Meikkivälineet olisi hyvä kuurata noin parin viikon välein. Kostuta sivellin ensin vedellä. Kasta se sitten pesunesteeseen ja hiero harjaosaa sormien välissä.

Kun kaikki meikki on irronnut karvoista, huuhtele sivellin hyvin. Purista liika vesi pois ja jätä sivellin lappeelleen kuivumaan ilmavaan paikkaan.

Voit käyttää pesuun myös rasvaista saippuaa. Astiapesuaine tuntuu kuivattavan siveltimen karvoja liikaa.

Sini

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *