Suojausta ja vahausta

Sujauta kesäisenä päivänä pieni aurinkosuojapakkaus käsilaukkuun tai reppuun. Muista myös käyttää sitä.

Mm. tällaisen vinkin Kauneustoimittajat antoivat Kipparintalon aurinkoinfoillassa. Selvitimme nuorille kehitysvammaisille auringon hyvien vaikutusten lisäksi myös sen vaaroista. Auringosta on syytä nauttia turvallisesti, suojattuna.

Kipparintalolaiset retkeilevät ahkerasti. Nyt he odottavat innokkaasti retkiä Mustikkamaalle. Kehotimme sujauttamaan retkireppuun vesipullon ja aurinkosuojatuotteen, jotta juominen ja ihon suojaaminen eivät unohtuisi kesken retkiriemujen.

Osa kipparilaisista myös pelaa tennistä yms. ulkopeliä. Myös silloin tarvitaan tehokasta suojausta.

Vaikka illan teemana oli aurinko, yllätysohjelmaksi olimme järjestäneet myös hiusvahan käyttöopastuksen. Kevyellä vahalla tytöt saivat kutrit kuosiin ja kiharat ojennukseen. Voimakkaammalla vahalla jotkut pojata halusivat kunnon piikit hiuksiinsa, toiset maltillisemmat nosteet.

Voi sitä iloa, kun selvisi, että L’Oréalin lahjoittamat Garnier-aurinkosuojavoiteet ja -suihkeet ja Miraculoksen lahjoittamat Four Reasons -vahat jäivät nuorten omaan käyttöön. Henkilökohtaisen opastuksen myötä he osaavat nyt käyttää tuotteita.

Sini ja Kaisa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *