Joko taas suosikkimeikkisävysi lopetettiin?

Ärsyttääkö, että suosikkipunasi tai luomivärisi on lopetettu, eikä uutta ole luvassa? Näin käy etenkin, jos valitset meikkisävysi vuosittain uusiutuvista trendimeikeistä. Vain harva niistä jää pysyviin tuotevalikoimiin.

Itse olen löytänyt monta kestosuosikkia niin sanotuista mustista meikkisarjoista. Ne ovat alun perin ammattimeikkaajien ammattimeikkaajille kehittämiä meikkisarjoja. Laatu on hyvä ja värisävyjäkin aivan liikaa. Siltä ainakin tuntuu, kun yrittää valita vaikkapa huulipunaa useiden kymmenien sävyjen joukosta.
Meikit myydään omilla osastoillaan ja onneksi myyjät ovat meikkaajia.

Mufe-001
Make Up Store on suomalaissyntyisen, Ruotsissa asuvan Mika Liiaksen parikymmentä vuotta sitten kehittämä sarja. Meikkejä myydään sekä Make Up Storen omissa myymälöissä että Sokoksissa ja Emotioneissa, ja tietenkin eri puolilla maailmaa. Joka sesonkiin tulee useampia lookkeja uusine tuotteineen, mutta vanhemmatkin pysyvät hyvin valikoimissa. Erittäin hyvä hinta-laatusuhde, ja aina jänniä uutuuksia.

NYX
NYX on uusin tulokas markkinoillamme. Sarjana se ei ole uusi, Tony Ko perusti sen jo vuonna 1999. Aluksi meikkisarjaa myytiin vain ammattimeikkaajille. Sarja siirtyi vuonna 2014 L’Oréalin omistukseen ja tuli myyntiin suuriin tavarataloihin.
NYX on varsin edullinen ja sarjasta löytyy uusimmat villitykset. Jos haluat kokeilla uusia juttuja uhraamatta niihin tolkuttomasti rahaa, niin täältä löytyy. Sarja, jota hypetetään somessa paljon.

mac
MAC löytyy Stockmannien valikoimista. Erittäin laaja, kanadalainen sarja tuli markkinoille 1985. MACin kansainvälinen meikkiryhmä on aktiivisesti maailman muotiviikoilla meikkaamassa ja luomassa uusia meikkitrendejä. Ne rantautuvat muutaman kuukauden sisällä myyntiin eri puolille maailmaa, myös meille.

Make Up Storen ja MAC:n meikkejä voi ostaa yksittäin tai koota ne palettiin, johon voit itse valita vain suosikkivärisi. Kätevää ja vähän tilaa vievää. Kannattaa käydä katsastamassa.

Älä kuitenkaan valitse omin päin tuotetta, vaan luota ammattilaisen värisilmään. Itse koen joka kerralla uudenlaisen ahaa-elämyksen, kun annan myyjän ehdotella minulle värejä.

Sini

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *