Ilokuvafestivaali täynnä hyvää fiilistä

Mäntyharju on tämän viikonlopun taide-elämän polttopisteessä – kiitos Ilokuvafestivaalin, jonka takaa löytyvät Roosa Toivonen ja Tuomas Kantelinen.

Koska Naiselon kaksikko ei ehtinyt ensimmäistä kertaa järjestetylle Ilokuvafestareille, pyysimme ”kirjeenvaihtaja” Mailis Salosta, jolla on kakkoskoti Mäntyharjulla, raportoimaan tunnelmia heti tuoreeltaan.

”Jo torstaina oli kivasti ihmisiä osallistumassa festivaaleille. Paikkakuntalaisten ja kesäasukkaiden lisäksi näin myös tuttuja Helsingistä.

Perjantaina tunnelma oli lämminhenkinen ja leppoinen. Suomi-Filmi Sing-Along -esityksessä pääsimme laulamaan, kukin äänellään, tuttuja suomalaisten elokuvien musiikkia – ja välillä aplodeerattiin. Siellä oli hyvä fiilis.

Meillä ei ollut mahdollisuutta olla ihan loppuun saakka, mutta varmaan ilta jatkui vilkkaasti, koska ihmisiä tuli koko ajan lisää.

Kuulin, että lauantai-illan Renny Harlinin uutuuselokuva on loppuunmyyty.

Sunnuntaina yritämme päästä katsomaan mm. Ingrid Bergman -dokkaria.

Roosa ja Tuomas olivat tosi hurmaavia. Ilokuvafestivaali tuo hyvän lisän Mäntyharjun kulttuuritarjontaan. Toivottavasti se on ensi vuonnakin”, Mailis Salonen totesi.

Kaisa

PS. Lue lisää Leena Karon Vieraskynä-postaus täältä.

Kuva Ilokuvafestivaali

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *