Tätä me olemme

Mitä tapahtuu muodin, kauneuden ja hyvinvoinnin maailmassa? Se selviää, kun seuraat Naiselo45+ -blogia, jota kirjoittavat Kaisa Virtanen ja Sini Kesänen.

0086k

Erikoistoimittajina meidän intohimoja ovat muoti, kauneus, hyvinvointi, terveys, sisustus ja matkat. Tarkkailemme myös taide-elämyksiä, ruoka- ja juomatrendejä.

Sukkuloimme päivästä toiseen infoissa ja tapahtumissa, joissa esitellään aina uusinta uutta. Tarjolla on lisäksi yleensä hyvää trendiruokaa, kuohujuomia ja mukavia ihmisiä. Joku voisi nimittää työtämme seurapiirihörhöilyksi, mutta sitä se ei todellakaan ole.

riksa-001

Välillä meitä kuljetetaan limousinella paikasta toiseen. Välillä turvaudumme riksaan, kuten Kööpenhaminan muotiviikoilla, jossa kiersimme  näytöksestä toiseen aamusta iltaan katsomassa ensi kevään muotitrendejä.

Toimittajan työn lisäksi Kaisa kouluttaa muotialan ammattilaisia ja luennoi erilaisille kuluttajaryhmille  pukeutumiseen liittyvistä asioista.

”Teen myös muuttumisleikkejä eri lehtiin. On todella innostavaa päästä ”raaputtamaan” muuttujan pinnasta aivan uusia puolia. Pukea hänet niin, että vartalon parhaat puolet korostuvat. Sen myötä jokaisesta muuttujasta löytyy uutta varmuutta ja hehkua.”

Kannattaa siis lukea Kaisan vaate- ja pesuvinkit tarkkaan!

Sinin intohimona on ihmetellä ja penkoa kosmetiikan maailmaa pintaa syvemmältä.

”Ihailen, kuinka kemistit onnistuvat luomaan uutta jatkuvasti. Mikä oivallus on uuden voidekoostumuksen taustalla, kuinka pitkään sitä on kehitelty, mitä uusia raaka-aineita on löydetty jne. Harmittaa, että kosmetiikka leimataan usein hömpäksi, vaikka se on varteenotettava teollisuuden ala.”

On meillä työn lisäksi muutakin elämää tahoillamme.  Nautimme ajasta läheisten kanssa, taiteesta, liikunnasta, hyvästä ruuasta ja seurasta. Meidät saa helposti innostumaan lähes mistä vaan –  tosin Kaisa ei innostu kansantanssista.

Molemmat ärsyynnymme negatiivisesta marmatuksesta, huonosta palvelusta ja välinpitämättömyydestä. Elämä on liian lyhyt jäädä vellomaan negatiivisuuden suohon. Silläkin energialla asiat voi muuttaa paremmaksi.

Tule mukaan Naiselo45+:n matkaan, pidetään hauskaa!

Kaisa ja Sini

 

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Tyylikkäät naiset ja Sinillä nahkahame ihanaa:)

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *