Menossa kenkäostoksille? Tässä ideoita!

Kansainvälisten, kuten Kööpenhaminan, muotiviikkojen yleisön pukeutuminen on aina kiinnostavaa katsottavaa. Siitä voi myös poimia kaiken, mikä on juuri nyt in. Mielikuvituksellisimmat asut löytyvät bloggareiden ja julkkisten yltä. Sisäänostajat ja muotitoimittajat pukeutuvat huomattavasti maltillisemmin.

Kiinnitimme Kaisan kanssa huomiota siihen, että vaikka kyseessä oli tapahtuma, jossa ollaan jaloilla aamusta iltaan, niin kenkien ulkonäöstä ja koroista ei tingitty. Toki lenkkareita näkyi paljon, mutta myös huippukorkeita, naisellisia korkokenkiä.

Oli myös kiinnostavaa huomata, että olivatpa jalkineet millaiset tahansa, naisten ryhti näytti pysyvän hyvänä. Ei kävelty eteenpäin konkaten, eikä polvet koukussa. Tässä meillä suomalaisilla aikuisilla naisilla olisi kyllä parannettavaa.

On ihan jees laittaa pyjama päälle ja karvaiset aamutossut jalkaan, kun menee muotitapahtumiin.

Nämä piikkarijalat tepastelivat moneen näytökseen saman päivän aikana.

Rimpsuja näkyi yllättävissä paikoissa. Helppo kikka tuunata vanhat kangaskengät trendikkääksi.

Eriväriset korot toimivat huomionherättäjinä. Saappaat voivat muistuttaa sukkia.

Kaikki värit ja koronkorkeudet ovat ajankohtaisia.

Paimentolaistossut ovat loppukesän ja syksyn hittikenkä. Marimekon mallistossa on aika kivat tämäntyyppiset. Korokepohjat pitävät pintansa.

Jos olet jo kaivanut nilkkapituiset saappaat esiin, niin siitä vaan jalkaan. Kesähepenet saappaiden kanssa näytti myös olevan suosittua. Jätä hameen kanssa sääret paljaiksi. Jos laitat housut, niin lahkeen ja kengän välistä olisi hyvä pilkottaa paljasta ihoa.

Sini

 

 

 

Kommentit (1)
  1. Seksikkäitä korkokenkiä ja lakatut varpaankynnet<3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *