Tehotreenaa kävellen

Kävely on tehokas kuntoilumuoto. Se on myös on helppo sovittaa kiireiseenkin arkeen. Kun haluat maksimoida kävelyn hyödyt, opettele oikea kävelytekniikka ja ota kävelysauvat tehostamaan treeniä. 

Ethän vain ulkoiluta lenkkareitasi?

Jos kaipaat apua tekniikan tarkistamiseen tai opetteluun, osallistu kävelytapahtumiin, joita järjestetään syyskuussa eri puolilla maata. Siellä voit opiskella: Mikä on vartalon asento, kuinka pitkä askel? Millä vauhdilla, miten usein ja pitkään pitää kävellä, että kunto kohenee? Entäpä kävelysauvojen käyttö?

Helsingissä voi piipahtaa Unelmien Kävely – tehoa tekniikasta -tapahtumassa.  Method Putkisto & Pilates Studio Helsingin ihanat ohjaajat Tea Wahlroos ja Pia Kurkela perehdyttävät osallistujat yksinkertaisiin vinkkeihin, joilla koko keho vahvistuu kävelyn avulla.

Tapahtuma järjestetään 4.9.2016 klo 13-15.

Tule ensin Kansallismuseon puistoon, joka on osoitteessa Mannerheimintie 34, Helsinki. Sieltä ryhmä lähtee liikkeelle ja kävelee Töölönlahden ympäri. Voit ottaa mukaan kävelysauvat jos haluat.

Kävelytapahtuma on hyvä tapa viettää laatuaikaa kaverisi, puolisosi ja työkaverisi kanssa! Vaikka jo olisit himokävelijä, pieni tyylitarkastus on välillä paikallaan.

Kun itse kävelin personal trainerin kanssa, hän huomasi heti, että toinen jalka vimpauttaa ylimääräistä, lantion asennossa oli korjattavaa, samoin kävelysauvojen pituuden säädössä. Ja eihän se askelkaan ihan oikean pituinen ollut. Kun sitä hieman muutettiin, alkoi kävely tuntua tehokkaammin myös pakaroissa.

Tule mukaan, tapahtuma ei maksa mitään!

Sini

Kuvat Pia Kurkela.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *