Vastaa kysymyksiin – voita hyvinvointia hiuksillesi!

Joko hiuksissasi on uusi väri kesän jälkeen? Nyt sinulla on oiva tilaisuus pidentää uuden värin kestoa. Osallistu kilpailuumme ja kenties voitat hiusväriä suojaavia ja korjaavia Joico K-Pak Color Therapy -hiustenhoitotuotteita.

Tuotteet lupaavat tuplata hiusvärin keston, parantaa värin hehkua ja suojata hiusväriä haalistumiselta. Palkintoon kuuluu:  sampoo 300 ml, hoitoaine 300 ml ja Luster Lock tehohoito 140 ml, joka antaa värjätyille hiuksille upean kiillon ja pidentää värin kestoa.

Yhden tuotesetin arvo on 78 euroa. Arvomme 5 settiä.

Kisaan pääset mukaan vastaamalla seuraaviin kysymyksiin 7.9.2016 mennessä joko alla olevassa kommettiosiossa tai lähettämällä sähköposti osoitteeseen toimitus@naiselo.fi.

A Värjään hiuksiani itse.

B Kampaajani värjää hiukseni.

C Käytän värjättyjen hiusten hoitotuotteita.

D Käytän tavallisia hiustenhoitotuotteita.

Onnea kisaan!

Kaisa ja Sini

Kommentit (34)
 1. Vastaukset ovat B ja C. Olen käynyt useamman vuoden värjäyttämässä kampaajalla, nuorempana tuli värjjäiltyä enemmän itse. Pääosin käytän värjätyille hiuksille suunnattuja shampoita, hoitoaineita jne.

  1. Marja-Leena Autio
   31.8.2016, 13:27

   Vastaukseni ovat B ja C. -Muutaman kerran itse värjättyäni ja epäonnistuttuani tuloksen suhteen, olen aina luottanut vain kampaamon palveluihin ja kampaamon myymiin hiusten hoitotuotteisiin.
   Marja-Leena

 2. Heli Heinonen
  27.8.2016, 13:20

  A ja vaihtelevasti C ja D. Käytän jatkuvasti eri hiustenhoitotuotteita.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *