Naamioleikit

Naamiot antavat pika-avun moneen ongelmaan. Poimimme eri hintaluokkien parhaat.

Kotona on hyvä olla erilaisia naamioita, jotta voit valita täsmätuotteen ihon kulloisenkin tarpeen mukaan.

Minä olen naamiokoukussa, käytän naamiota 3-4 kertaa viikossa vaihdellen, kaipaako ihoni syväkosteutta, -puhdistusa, elvytystä, kiinteytystä tms. Puhdistavia naamioita käytän kerran viikossa, jotta ihohuokosiin ei kerääntyisi mitään ylimääräistä. Talvella suosikeiksi ovat nousseet kosteuttavat vaihtoehdot. Juhliin valmistautumisen aloitan käyttämällä liftaavia tuotteita. Kun työputki on ollut erityisen rankka tai yöunet ovat jääneet vähiin, on syytä turvautua harmauden ja elottomuuden poistavaan.

 

Naamion vaikutusaikana voin tehdä esimerkiksi aamupalan, kuunnella musiikkia, katsoa telkkaria tai puuhailla jotain kotihommia – eihän sitä toimettomana tarvitse olla. Aika monia voi käyttää  myös yönaamioina.

Muista, että voit laittaa kasvojen, kaulan ja dekolteen eri alueille erilaiset naamiot. Jos nenälle kertyy helposti epäpuhtauksia, laita sinne syväpuhdavaa, kuivuville poskille kosteuttavaa jne. Se on todellista naamioleikkiä.

Tee näin:

  • puhdista kasvosi (vaikka sinulla ei olisikaan ollut meikkiä)
  • kuori kasvosi, kaulasi ja dekolteesi
  • suojaa hiuksesi esim. klipseillä tai pannalla
  • levitä naamio; käytä mielellään sivellintä
  • levitä naamiota kasvojen lisäksi kaulalle ja dekolteelle
  • anna vaikuttaa pakkauksessa mainittu aika
  • huuhtele tai pyyhi ylimääräinen pois. Kosmetologien käyttämä puhdistussieni on erittäin hyvä tähän tarkoitukseen; katso pakkauksesta, mitä suositellaan.

Muista, että vain säännöllisellä käytöllä on mahdollisuus saada tuloksia.

Ongelma: veltostuminen ja kiinteyden puute

Ratkaisu: Lierac Premium The Supreme Mask (76 e / 75 ml) kiinteyttää ja saa ihon näyttämään täyteläiseltä, parantaa ihon sävyä ja saa ihohuokoset näyttämään pienemmiltä.

Sensai Extra Intensive Mask (256 e / 75 ml) ylellinen, elvyttävä, ravitseva yönaamio, joka on kuin ”tuhkimotuote”.

Ongelma: ihon elottomuus ja harmaus

Ratkaisu: L’Oréal Paris Pure Clay Glow Mask (9,90 e / 50 ml) poistaa epäpuhtaudet, kirkastaa ja heleyttää ihoa. Sisältää savea ja hiiltä, jotka eivät kuitenkaan kuivata ihoa.

Mary Cohr New Youth Mask (58,10 e / 50 ml) on raikas, ravitseva naamio, joka rentouttaa kasvonpiirteet ja antaa hehkua.

Ongelma: epäpuhtaudet

Ratkaisu: Dr. Hauschka Clarifying Clay Mask (31,20 e / 90 g) naamion sisältämä savi puhdistaa ihohuokoset, krassi ja taikapähkinä vahvistavat ihoa. Sekoita pakkauksen jauhe pieneen vesimäärään ja levitä kasvoille. Sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Exuviance Purifying Clay Masque (42 e / 50 g) viilentävä ja syväpuhdistava naamio, joka imee iholta rasvaa ja samalla kosteuttaa, sisältää A-, C- ja E-vitamiinia.

Ongelma: kuivuus

Ratkaisu: Avène Tolérance Mask (24 e / 50 ml) kosteuttaa ja rauhoittaa tehokkaasti, hajusteeton

V10Plus Okinawa Deep Sea Water Mask (43,50 e / 100 ml) geelimäinen koostumus, tuoksuton; tämän voi jättää vaikka yöksi vaikuttamaan.

Ongelma: juonteet, rypyt, ikääntyminen

Ratkaisu: Glam Glow Gravitymud Firming Treatment (49,90 e / 40 g) napakoittaa, tasoittaa ihon sävyä ja kirkastaa ihon väriä; valkoinen aine muuttaa vaikutusaikana väriä kromia muistuttavaksi.

Guerlain Abeille Royale Repairing Honeys Gel Mask (142 e / 50 ml) auttaa ihoa korjaamaan pieniä juonteita, säännöllisesti käytettynä iho näyttää täyteläisemmältä.

Kaisa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *