Olipa päivä!

Naiselon Onnistu valokuvissa -lukijapäivä on takana. Olemme vieläkin hämmentyneinä, iloisia ja lähes liikuttuneita saamastamme palautteesta.

Kaikki ilmoittautuneet lukijamme tulivat paikalle iloisina ja odottaen mitä mahtaakaan päivästä tulla. Ja tulihan sitä: ohjeita, ideoita, kullanarvoisia neuvoja, uusia tuttavuuksia ja hyvää oloa.

Monta tahoa mahdollisti onnistuneen tilaisuuden. Raili Hulkkonen ja Satu Arvo loihtivat kuvausmeikit Sisleyn laatutuotteilla. Pirjo Honkanen ja Anu Rokkanen takasivat, että kampaukset olivat edustuskunnossa Label.m-tuotteilla ja Remingtonin laitteilla.

Timo Andersson ja Assi Nikander tarkistivat näöt ja auttoivat kehysten valinnassa.

Kaisa opasti vartalonmittasuhdeasioissa. Lopuksi Sakari Majantie otti jokaisesta ammattitason kuvan ja opasti kuinka kunkin kannattaa kuvassa poseerata. Huikea tiimi.

Railin aarteidenkaapista löytyi itse tehty iskelmävihko. Se innosti Kainon laulamaan meille pienet iskelmät, johon moni muukin liittyi. Hulvatonta menoa.

Osallistujat pääsivät maistelemaan André Delorme Crémant de Bourgogne -kuohuvaa, hedelmäsosetta ja -mehua sisältäviä Bonaqua-juomia, , Vaasan pikkupuusteja ja Ruispala Ohut Herkku -leipiä ja uuden uutukaisia Kariniemen Kananpojan KanaSet -filepaloja ja renkaita dippeineen.

Päivä oli huikea. Kiitos kaikille osallistuneille. Toiveidenne mukaan suunnittelemme jo uutta. Seuraattehan blogia. Päivän aikana opittuja niksejä tulee tänne blogiin, kunhan ehdimme ne kirjoittaa.

Kaisa ja Sini

Kommentit (8)
 1. Kiitos vielä aivan mahtavasta päivästä. Uudet silmälasitkin on tilauksessa. Koskas on seuraava tapahtuma?
  Siru

  1. Hei Siru, kiitos kauniista sanoistasi. Oli hienoa, että osallistuit tilaisuuteen – ja vielä löysit kauniit kehyksetkin.

   Alamme suunnitella seuraavaa lukijatilaisuutta lähiaikoina. Seuraa siis blogia.
   -Kaisa

 2. Helena Nuutinen
  4.9.2016, 18:57

  Kiitos todella mukavasta päivästä,saimme nauttia iloisesta seurasta ja hyvät neuvot mukaan kotiin lahjojen kera. Mummelit Lahdesta

  1. Hei Helena, kiitos kauniista sanoistasi. Oli todella kiva, että tulitte Lahdesta tähän tilaisuuteen.
   -Kaisa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *