Täsmäohjeet kampauksiin

Blogimme Onnistu valokuvissa -tilaisuudessa opeteltiin, millainen meikki ja kampaus ovat eduksi kuvissa. Pirjo Honkanen ja Anu Rokkonen opastivat jokaista henkilökohtaisesti omien  hiustensa muotoiluun.

 

Tuotteina he käyttivät kampaamoissa myytävää Label.m -ammattilaissarjaa. Tuuheuttava muotoilusuihke oli kaikkien mieleen, sillä se saa hiukset näyttämään oikeasti runsaammilta. Tuote on avuksi myös lettikampauksissa, sillä se auttaa hiuksia pysymään paremmin paikallaan. Tummahiuksisille löytyy sävytetty versio.

Pirjo myös vinkkasi, että jos haluaa hiuksiin upean kiillon, niin kannattaa kokeilla uuden Diamond Dust -sarjan timanttipölyä sisältäviä tuotteita.

Leveä ja päälaelta littana kampaus leventää ja madaltaa kasvoja. Kun nämä hiukset kammattiin sivuilta litteinä taaksepäin ja päällihiuksiin tehtiin tyvikohotusta muotoiluraudalla, kasvot kapenivat silmissä.

Lukijamme oli tottunut pöyhimään hiuksensa päälaelta kuohkeaksi. Pirjo vinkkasi, että valokuvassa toimii hyvin hieman sileämpi muotoilu. Myös raati, joka seurasi muotoilua, oli samaa mieltä. Kun kampaus on valmis, kannattaa vilkaista kampaus myös takaa ja siistiä niskalinjasta ylimääräiset hiukset pois.

Tukka hyvin iloisella muuttujalla. Toispuoleinen kampaus näyttää kiinnostavalta, antaa nostetta kasvoille ja jatkaa kauniisti leuan linjausta.

Kokeilkaapa rohkeasti kotona, kuinka pienikin hieman erilainen muotoilu piristää kummasti ilmettä valokuvissa.

Sini

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *