Suuntana Solna

Jos menet Tukholmaan, jätä keskustan kadut ja mene naapurikuntaan, Solnaan. Siellä on jättisuuri Mall of Scandinavia ja mielenkiintoinen hotelli. Ja voi olla, että törmäät kuninkaallisiin.

Solna on muutaman junapysäkin päässä Tukholman keskustasta. Luulin sitä Tukholman esikaupungiksi, mutta kuulin sen olevan itsenäinen kaupunki.

Olen pari kertaa käynyt ihastelemassa Mall of Scandinavian tarjontaa (lue myös aiheesta tehty postauksemme täältä). Piipahdin siellä taas tämän viikon työmatkallani. Vaikka edellisestä kerrasta ei ollut kulunut kuin vajaa yhdeksän kuukautta ja kauppakeskus on avattu viime vuoden loppupuolella, osa liikkeistä oli jo lopettanut. Silti kauppakeskuksessa ei ollut tyhjiä huoneistoja eli tarjonta oli yhtä laajaa kuin ensimmäisellä käyntikerrallani.

Pienen matkan päässä kauppakeskuksesta on uusi The Winery Hotel, joka on tehty vanhaan tehdasrakennukseen. Sen myötä siellä on ripaus rustiikkisuutta ja rouheutta antamassa luonnetta ja särmää.

Hotellin aulassa on viiniautomaatti, josta voi pientä korvausta vastaan maistella erilaisia viinejä. Muutenkin viini liittyy hotelliin olennaisena osana. Se on maailman ainut boutiquehotellin ja kaupunkilaisviinikellarin yhdistelmä. Se tuottaa rypäleet Toscanasta ja viini valmistetaan hotellissa. Mielenkiintoista.

Pääsin tutustumaan hotelliin, viinikellariin ja ravintolaan. Huoneet eivät ole järin suuria, mutta kuitenkin toimivia. Hotellin katolla on uima-allas- ja auringonottoalue. Ylhäältä löytyy myös minikokoinen kuntosali.

Testasimme myös ravintolan antimet. Maukasta, konstailematonta ja hyvistä raaka-aineista tehtyä. Voin suositella.

Niin ja sitten ne kuninkaallliset. Kruununprinsessa Victoria perheineen asuu Solnassa. Tiedä, vaikka kadulla törmäisi kuninkaallisiin.

Kaisa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *