Linjaa, kiitos!

Jos vartalossa on ”linjavika”, ei kannata pukeutua telttaan, joka saa sinut näyttämään vähintään intiaanien tiipiiltä.

Mm. tästä puhuttiin blogin Onnistu valokuvissa -lukijatilaisuudessa 3.9.

On ihan tavallista, että iän myötä keskivartalolle kerääntyy senttejä – toisille niin, että vartalo on vuosien aikana muuttunut joko timantiksi tai omenaksi. Olen huomannut, että usein näiden vartalotyyppien henkilöt turvautuvat A-linjaisiin vaatteisiin. Joskushan sellainen voi olla toimiva, mutta usein tilanne on aivan toinen – lihottava.

Keskivartaloon saadaan linjakkuutta vaatteella, jossa on pieni kavennus kadonneen vyötärön kohdalla. Vaatteen koko ja kangas ovat tärkeitä: käyttöväljyyden (ei siis liian pieni tai liian iso) ansiosta vaate ei kinnaa ja laskeutuvasta kankaasta tehty vaate ei anna lihottavaa vaikutelmaa.

Katso aina vaatetta edestä, takaa ja sivusta. Laskeutuuko vaate kauniisti, antaako se lihottavan vaikutelman?

Katso alla olevaa kuvaa. Kuka haluaa näyttää näin massiiviselta? Apua!

Kaisa

PS. Lue myös Onnistu valokuvissa -lukijatilaisuuden meikkivinkit ja hiusvinkit.

Kommentit (2)
 1. Hurry uppia
  14.9.2016, 09:43

  No joo, ei kannata huudella ihmisille, vaan voi huudella kauppojen sisäänostajille ja ylipäänsä eri liikkeiden puutteellisesta vaatetarjonnasta ylipainoisille. Onko ”omenat” ja ”timantit” unohtuneet?

  Jos tarjolla on vain sitä parjattua A-linjaa, niin mitä muuta sitä muka ostaisi kehonsa suojaksi ja vatsansa peittämiseksi? Kaikki muu on liian lyhyttä ja liian pientä ettei päälle mahdu.

  1. Hei Hurry uppia, kiitos kommentistasi.

   Olet oikeassa: yllättävän usein sisäänostajat ovat unohtaneet tietyt vartalotyypit. Eivätkä suunnittelijatkaan aina muista omenoita tai timantteja. Jopa ns. ”isojen tyttöjen” -mallistoissa on paljon yksityiskohtia tai kangasvalintoja, jotka eivät imartele omenaa tai timanttia.

   Kuvissa oleva henkilö ei ole edes ylipainoinen. Voimme siis kuvitella, miltä tuo takki näyttäisi, jos käyttäjänä olisi todellakin ylipainoinen.

   Toivottavasti jatkossa liikkeiden valikoima paranee tässäkin mielessä.
   -Kaisa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *