Näin meikkaat kulmakarvat (katso video!)

Halusin oppia, kuinka kulmakarvat meikataan siten, että ne antavat kohotusta koko kasvoille. Ajan hengen mukaan. Smashbox-meikkisarjan kansainvälinen meikkitaiteilija Will Malherbe piipahti Suomessa ja opasti uusimmat vinkit.  Opettele sinäkin, tässä ohjeet.

Onko kulmakarvojen meikkaamisella sitten väliä? No, on katso, kuten kuvista näet.  Vasemmalla kulmat luonnontilassa, oikealla kulmat Willin meikkaamina.

Koska video on englanniksi, tässä vielä tiivistelmä.

Mittaa ensi kulmakarvojen pituus

Aloituspiste löytyy, kun asetat kynän tai siveltimen varren nenän pielestä pystyyn silmän sisänurkan kautta kohti otsaa. Lopetuspiste löytyy, kun laitat kynän nenänpielestä silmän ulkonurkan kautta kulmaluulle. Kulmalinjan korkein paikka on iiriksen ulkoreunan kohdalla, kun kynä on nenän reunasta kohti kulmia. Alku- ja loppupisteen pitäisi olla vaakatasossa.

Valitse tuote

Jos kasvosi hikoilevat tai on kuuma sää, valitse vahamainen, vedenkestävä  väri. Se  ei lähde juoksemaan hien mukana. Jos kulmissasi on aukkopaikkoja, täytä ne piirtämällä karvanomaisia pieniä viivoja aukkoon. Jos karvoja on riittävästi, mutta ne ovat hennot, levitä karvoihin puuterimaista kulmaväriä.

Valitse väri

Lähde etsimään väri hiustesi tyven väristä. Vältä kovin tummaa, se tekee katseestä luonnottoman ja äkäisen. Jos valitset hieman vaaleamman, voit meikata kulmat runsaammiksi.

 

Muotoile

Jos haluat paksunnosta kulmiin, tee se kulmakarvojen ylälinjalla. Näin saat nostetta ylöspäin. Älä arkaile, kulmat ovat nyt runsaat ja leveähköt. Muodoltaan siipimäiset. Tee kulmakarvojen ulkoreunasta tummemmat, niin lisäät kohottavaa vaikutusta,

Muista, että kulmakarvojen viimeistely on tärkeää, vaikka käyttäisitkin silmälaseja. Harvalla meistä on täydellisen symmetriset kasvot, vaan jompi kumpi kulmakarva pilkahtelee kehysten yli.

Sini

Kuvat ja video Milla Sairanen.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *