Tarinahotelli

Hotelli Solo Estoria Virun vieressä. Siis missä? Milloin siihen sellainen on rakennettu? Tällaista mietiskelin, kun sain kutsun Tallinnaan ja yöpyminen oli Estoriassa.

No, se hotellihan on Virun siivessä. Aula on yhteinen, vaikka respatiskit ovat erikseen.

Hotelli on täynnä väriä: lakanat ja tyynyt eivät todellakaan ole valkoiset ja huonekaluissa hehkuvat iloiset sävyt.

Solo Estoria kuuluu Sokos Hotelsin sateenvarjon alle, kuten Virukin. Virallinen nimi on Solo Sokos Hotel Estoria – pitkä muistaa kokonaan. Siksi puhun vain Estoriasta.

Hotellihuoneiden varustetaso on hyvä: kylpytakit, -tossut, kahvikone, hyvä sänky (ruotsalaiset, Nasan teknologiaa hyödyntävät) ja monta, erikokoista tyynyä lisäävät viihtyisyyttä. Jokaisessa kerroksessa on rauhallinen lounge kirjoineen, kivennäisvesineen, naposteltavineen, peleineen ja kahviautomaatteineen.

estoria-lounge2

Lisäksi hotellissa on kiitettävä määrä taidetta. Hotellinjohtaja käytti jopa kulttuurikeskus-sanaa puhuessaan hotellista. Jokaisessa huoneessa on oma tarinansa taustoittamassa virolaisuutta.

Aamupala on monipuolinen: erilaisia leipiä, munakasta, tuoreita hedelmiä, leikkeleitä, erikoiskahveja jne. Sillä pärjää pitkälle päivään.

 

Huoneet, kerrosaulat ja aamupalaravintola ovat viihtyisiä. Kun vielä ala-aulan humalaiset (testiajankohta oli perjantai, ja humalaiset, Virussa asuvia suomalaisia – valitettavasti) eivät sotkisi harmoniaa, kaikki olisi enemmän kuin hyvin.

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *