Millainen isä, sellainen lahja

Yhä useampi isä käyttää enenevässä määrin kosmetiikkaa, eikä vain sampoota ja hammastahnaa. Kokosimme kolmelle erilaiselle isälle kosmetiikkalahjavinkit.

Laatutietoinen Petri

on tottunut käyttämään ihonhoitotuotteita (muitakin kuin vaimon omia). Hyllystä löytyvät selektiivisten sarjojen miesten kasvovoide, silmänympärysvoide ja puhdistustuotteet.Hän pitää miesten tuoksuista, joita hänellä on useita. Niistä on hyvä valita tilanteeseen sopiva. Liikemies Petri pitää leukansa siistinä.

isa-liikemies

Petri ilahtuu uusista tuoksuista vaihteleehan hän niitä usein. Prada Luna Rossa Extreme EdP ylellinen tuoksu on kuin tehty tärkeisiin työtapaamisiin (70,50 e/ 50 ml). Oscar de la Renta Gentleman EdT sopii pelimiehelle (62 e / 50 ml). Bulldog-sarjaa sanotaan miesten parhaaksi ystäväksi. No, oli miten tahansa Original Shave Cream -voide sopii miehelle, joka sopii leukansa sileänä perinteisin tavoin (8,90 e / 100 ml).

Mutkaton Mikko

on isä, joka on löytänyt vasta vähän aikaa sitten kosmetiikan ihmeellisen maailman käytyään ensin vaimon kosteusvoidepurkilla. Vähitellen – vaimon ostamana – kaappiin on tullut puhdistustuote ja oma kosteusvoide. Koska  Mikko ei ole varsinainen kosmetiikkaan vihkiytynyt, hän turvautuu myyjän apuun ja luottaa tämän suosituksiin. Urheilullisena miehenä hän arvostaa monitoimituotteita, jotka voi sujauttaa urheilukassiin. Mikko suosii tuotteita, joissa on hänen mielestään hyvä hinta-laatusuhde.

isa-mikko

Mikon mieleen on L’Oréal Men Expert Hydra Power Daily Cleanser Purifying Freshness (10,50 e / 150 ml), joka raikastaa ja puhdistaa ihon. Wingman Shower Fuel putsaa hiukset ja vartalon – loistava siis (4,99 e / 250 ml). Kasvojen iho hoitaa Nivea Men Sensitive Face Moisturiser -voide (7,95 e / 75 ml).

Boheemi Antti

ei ole kosmetiikkafriikki. Hän suosii luomua ja luonnonkosmetiikkaa, vaikka on joskus valmis lipsumaan, jos siihen on perusteltu syy. Muutama luottotuote riittää hänelle. Hänen mielestään on sama, vaikka hän aikuisena käyttäisi tuotteita, jotka eivät varsinaisesti ole suunnattu miehille tai edes aikuisille. Boheemi Antti valvoo pitkään, ja aamulla kasvoilla voi näkyä väsymys.

isa-boheemi

Boheemille Antille sopisi aloe veraa sisältävä Vingman Face Wash Sensitive -puhdistusgeeli (8,99 e / 150 ml) Silmänympärysihon väsymykset kaikkoavat Bottega Verden Aloe Vera -silmänympäryspuikolla (19,99 e / 5 ml), joka on myös vegaanituote. Talven kuivattamaa ihoa hän voisi hoitaa Bottega Verden Olio Bimbo -öljyllä, vaikka se onkin suunnattu vauvoille (19,99 e / 100 ml).

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *