Lahjalaatikko on helppo ratkaisu

Kosmetiikkayritykset ovat vuosien ajan pakanneet suosikki- tai uutuustuotteitaan lahjapakkauksiin. Parhaassa tapauksessa pakkaus on koottu kauniiseen laatikkoon, joka ei välttämättä kaipaa edes kääreitä peitokseen.

Kokosimme  mielenkiintoiset  lahjapakkaukset lahjavinkeiksi. Ryhmitimme ne hintaryhmittäin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää sopivat vaihtoehdot.

Hintaryhmä alle 20 euroa

Nainen, joka haluaa punaiset huulet ja kynnet ja on samalla vaihtelunhaluinen, ilahtuu L’Oréal Paris Red Exclusive  Xmas Box -setistä, jossa on kuuden sävyn huulipunapaletti ja kynsilakka. Eikä hintakaan ole paha: alle 20 euroa.

Rento-pakkauksessa on löylytuoksu, palasaippua ja hierontakynttilä.

Mikä sitten on hierontakynttilä? Kun kynttilä on palanut vähän aikaa, pinnalle alkaa muodostua hierontaan sopivaa ainetta, jota valutetaan iholle ja hierotaan.

Tällainen lahja sopii esimerkiksi pariskunnalle, joka on innokas saunomaan.

Alle 30 e

Talvella huulet rohtuvat helposti. Huulivoide pitää huulet pehmeinä ja siistinä. EOS-paketissa on kolme erilaista huulihoitoa. Pallomainen muoto on leikkisä ja värin ansiosta se löytyy repusta tai laukusta. Pakkaus sopii nuorille, lapsille ja miksei myös aikuisille.

Luonnonkosmetiikkaa suosivalle, joka haluaa välttää kaikkea turhaa, sopii Estelle & Thild -pakkaus, jossa on käsisaippua ja -voide kätevissä pumppupulloissa. Tällä tuoteparilla kädet pysyvät puhtaina ja pehmeinä.

Ystävättärelle, siskolle tai hyvälle työkaverille annat iloa pitkäksi aikaa, jos hankit ylellisen Louis Widmerin boksin, jossa on täyteläinen Day Cream -päivävoide, kosteuttava ja ravitseva Hand Cream -käsivoide a Remederm Body Oil Spray -hoitoöljysuihke. Ja koko setin hinta on lähempänä 20 euroa kuin 30 euroa.

a-lahjaboxit-widmerAlle 40 e

Jos rahaa on käytettävissä enintään 40 euroa, sillä saisi esimeksiksi lapselle Paul Mitchell Kids -pakkauksen, jossa on keltainen hiusharja, lapsille tarkoitettu, silmiä kirvelemätön sampoo ja suihke, jonka ansiosta hiusten selvittäminen käy helposti.

Miehelle, joka on tarkka ulkonäöstään, voi ostaa Paul Mitchell Mitch -sarjan lahjalaatikon. Sen sisään on kätketty Heavy Hitter -syväpuhdistava sampoo ja Reformer -vaha, jolla voi viimeistellä hiukset.

Molempien pakkausten hinnat ovat lähempänä 30 euroa kuin neljääkymppiä.

Kiehl’sin liikkeessä paketoidaan ostamasti lahja kauniisti. Voit itse valita, minkä tuotteen haluat lahjalaatikkoon. Laatikkoon laitetaan aina täytettä ja kokonaisuus kääritään silkkipaperiin ja koko komeus asetetaan ylelliseen laatikkoon, jota somistaa kangasrusetti. Kuvassa olevan esimerkin hinta jää tähän alle 40 euron kategoriaan.

Kiehls Calendula Herbal-Extract Toner 37,50 e

Vartalotuotteet sopivat esimerkiksi aktiiviselle liikkujalle. Korres The Absotute Guava Collection -pakkauksessa on suihkugeeli, vartalovoi ja käsivoide. Tuoksu on miellyttävä, joka jää viipyilemään iholle.

Korres The Absotute Guava Collection suihkugeeli, vartalovoi ja käsivoide 34 eAlle 70 e

Naiselle, joka haluaa erottua viekotteleva DKNY Be Temted -tuoksu, jossa on mm. mustaherukkaa, sitruunaa, punaisia hedelmiä, vaniljaa ja patsulia. Tuoksu kestää yllättävän hyvin, joten sitä ei tarvitse lisäillä työpäivän aikana.

Naiselle, joka haluaa erottua viekotteleva DKNY Be Temted -tuoksu, jossa on mm. mustaherukkaa, sitruunaa, punaisia hedelmiä, vaniljaa ja patsulia, hintaryhmä alle 70 e / 50 ml.Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *