Antti Luusuaniemi, monessa mukana

Näyttelijä Antti Luusuaniemi on alkuvuoden nimi. Häneen törmää monessa yhteydessä.

Haastattelin Anttia Eevan Tärkeimpäni-palstalle (julkaistu marraskuun lehdessä). Tässä yhteydessä istuimme pitkän tovin jutellen muustakin kuin haastatteluun liittyvistä aiheista.

antti-luusuaniemi

Antti on ollut virkavapaalla Kansallisesta. Virkavapauden aikana suosikkinäyttelijä kirjoitti ja näytteli yhdessä kollegansa Kari Ketosen kanssa Luottomies-sarjan, jota syksyllä esitettiin n. 10 minuutin jaksoissa Ylen nettisivulla. Jouluna kaikki jaksot nähtiin televisiossa ja ne ovat edelleen nähtävissä Areenassa. Katsoin kaikki jaksot marraskuussa netistä. Ihan toimivaa tilannekomiikkaa silloin, kun haluaa kevyttä katsottavaa.

Suosittu sairaalasarja Syke, jossa Luusuaniemi näyttelee sydänkirurgi Max Hanssonia, saa jatkoa 4.1. alkaen. Sarja on saanut valtavan suosion. 4. tuotantokauden aikana voimme seurata tuttujen lääkäreiden, sairaanhoitajien ja joka jaksossa eri potilaiden kohtaloita.

Samaan aikaan leffateattereihin tulee Maarit Lallin ohjaama Kuudes kerta -elokuva, jonka pääosaa, kiinteistövälittäjä Rickyä esittää Luusuaniemi. Ricky on seksiaddikti, jolle mikään ei riitä. Vastanäyttelijänä on Pihla Viitala, joka näyttelee salapoliisia. Kävimme Sinin kanssa katsomassa leffa joulukuun kutsuvierasnäytännössä. Elokuva on hyvä ajankuva: ei sitouduta toiseen, halutaan vain nauttia, lentää kukasta kukkaan. Elokuvassa on joitakin mielenkiintoisia juonenkäänteitä. Toisaalta se pani myös ajattelemaan ennen kaikkea tuota hetken nautinnon hakemista. Antin charmi sopi hyvin tämän  kiinteistövälittäjän rooliin.

antti-luusuaniemi-3

Marraskuussa, virkavapauden loputtua Luusuaniemi aloitti Schakespearen Macbethin harjoitukset. Ensi-iltaan tämä klassikkonäytelmä tulee 8.3. Janne Reinikaisen ohjauksessa näytelmä on saanut uutta verta, ainakin Kansallisteatterin nettisivuilta saa sellaisen kuvan. No, odotan mielenkiinnolla, millaiseksi Luusuaniemen Macbeth on muokattu.

Eikä tässä vielä kaikki. Antti järjestää Hyvinkäällä ideoimansa Red Carpet -elokuvafestivaalin 31.8.-3.9. yhdessä Hyvinkään kaupungin kanssa. Hän myös toimii festarin taiteellinen johtaja.

Haastattelun ja parin muun kohtaamisemme perusteella Antti on sympaattinen, huomaavainen, rento ja miellyttävä – ja ennen kaikkea ammattilainen.

antti-luusuaniemi2Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *