Tuleeko UIT uudestaan Grace-laivalle?

Viking Linen Grace-laivan matkustajat voivat vielä 20.1. saakka nähdä Uuden Iloisen Teatterin viime kesän Soitellen soteen -revyyn.

Olin viikonloppuna toimittajamatkalla Gracella ja katsoin tuon show. Olin yllättynyt, miten hyvin se toimi laivaolosuhteissa.

Esityksen jälkeen meillä toimittajilla oli mahdollisuus jututtaa näyttelijöitä. Sari Siikander totesi, että heidän piti miettiä lava-asemiaan, jotta kaikki katsojat olisi huomioitu niin, etteivät joutuisi seuraamaan vain näyttelijöiden profiilia. Linnanmäen Peacockin lava on erilainen kuin laivalla. Linnanmäen näyttämöllä katsojat ovat suoraan edessä, mutta laivalla matkustajat ovat katsomossa viuhkamaisesti.

grace uit
Soitellen soteen -shown näyttelijät tulivat juttelemaan meidän kanssamme. Kuvassa Jussi Lampi, Sari Siikander, Timo Kärkkäinen, Laura Lepistö ja Antti Paavilainen.

Soitellen soteen -esitykset alkoivat 10.1., ja yleisöä on kuulemma ollut kiitettävästi. Sari kertoi, että jotkut matkustajat ovat kertoneet tulleen risteilylle pelkästään esityksen vuoksi. Alkukiireiden vuoksi Sari ei ollut ehtinyt edes nauttia laivan spa-osaston tarjonnasta. Ehkäpä siihen on aikaa tällä viikolla.

grace sari

Koska katsojia on ollut hyvin (lauantainakin katsomo näytti täydeltä), minua tietysti kiinnosti, onko laivalle tulossa myös tulevan kesän revyy. Sari totesi, että voi olla, sillä neuvottelut ovat käynnissä. Viking Linen väkikin on hyvin innoissaan tästä yhteistyöstä.

Toivottavasti Viking Linen ja UIT:n yhteistyö saa jatkoa, sillä esitys katkaisee mukavalla tavalla iltapäivän ja antaa vaihtoehdon porealtaille ja baarissa notkumiseen.

Kun esitykset loppuvat, UIT:n porukalla alkaa uuden Sata lasissa -iloittelun käsikirjoitusvaihe. Käsikirjoitustiimiin kuuluu 10 eri-ikäistä ideanikkaria. Tulevan kesän shown harjoitukset alkavat huhtikuussa ja ensi-ilta on 13.5.

UIT:n luottoesiintyjiin kuuluu myös Jean S -bilebändi, joka myös viihdytti illan tanssijoita – ja hyvin viihdyttikin, etten sanoisi lähes villitsi. Sitä oli kyllä ilo katsoa. Voi sitä iloa ja energiaa, hyväntuulista.

grace jean sKaisa

 

Kommentit (2)
  1. Roope Hietala
    22.1.2017, 20:34

    Revyy oli todella upea ja minä ainakin odotan, että saisin nähdä lisää vastaavaa M/S Viking Gracella. Esitysaika oli ihanteellinen, puitteet kuin aidossa teatterissa ja esitys oli mukaansatempaava. Hintatasosta iso plussa.

    1. Hei Roope, kiitos kommentistasi. Olisi kyllä hienoa, jos UIT:n tulevan kesän show tulisi myöhemmin Gracelle. Iltapäivän tunnit saisivat kivaa ja kohtuuhintaista ohjelmaa.
      -Kaisa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *