Kurvit kuntoon muotoilevilla alusvaatteilla

Näkyvätkö alushousujen ja rintaliivien rajat vaatteiden alta? Pullahtavatko vatsamakkarat niin, että vaate ei näytä kivalta? Silota ääriviivat.

mutkat suoriksi huono mekko

Jos alushousujen rajat näkyvät vaatteiden alta niin, että takamus tuplaantuu, se ei kaunista ketään. Oikeanmalliset ja -kokoiset alushousut ovat tietysti lähtökohtana – eli sellaiset, joissa ei ole kiristäviä kuminauhoja kankkujen kohdalla.

Sukkahousujen vyötärön uppoutuminen vyötärön pehmeyteen näkyy vaatteiden alta, jos pukeutumisen kokonaisuutta ei ole mietitty.

Ei ole mitenkään tavatonta, että meille naisille (ja tietysti myös miehillekin) kertyy ylimääräisiä senttejä keskivartalolle. Jos sitä pehmeää, “pullamaista” on kerääntynyt niin, että se häiritsee sinua, et ehkä niin helposti valitse kapealinjaisia vaatteita, vaan turvaudut leveisiin malleihin. Ehkä joskus olisi kiva pukeutua myös hieman kapeampaan vaatteeseen – ja näyttää hyvältä.

Näihin kaikkiin apu löytyy muotoilevasta alushameesta tai housuasuun sonnustautujalle muotoilevista alushousuista ja -paidasta. Olen usein luennoillani todennut, että kaikilla naisilla kokoon katsomatta pitäisi olla tällaiset.

Katsopa kuvapareista, miten siluetti muuttuu vain muotoilevan alushameen ansiosta. Eli kuvissa on sama vaate ja kokokin on sama.

Alla on muotoileva alushame, jonka ansiosta mekosta voitiin ottaa pienempi koko,. Silti siluetti on siisti.
Alla on muotoileva alushame, jonka ansiosta mekosta voitiin ottaa pienempi koko,. Silti siluetti on siisti.

 

mutkat suoriksi pusero hyvin
Siistit linjat helposti vain alushameen avulla.
Kommentit (4)
 1. Aini Tiihonen
  28.1.2017, 12:10

  Ja mistä näitä Kaisa Virtasen muotoilevia alusvaatteita saa hankittua?

  1. Hei Aini, kiitos kysymyksestä.

   Muotoilevia alusasuja myyvät alusasujen erikoisliikkeet ja tavaratalot (mm. Stockmann ja Sokos).
   -Kaisa

 2. RITVA MARJAMÄKI
  30.1.2017, 17:02

  NOKIAN LIIVIBAARISTA MYÖSKIN SAA JA TAATUSTI ASIANTUNTEVAN PALVELUN KERA. SANOO RITVA

  1. Hei Ritva, kiitos kommentistasi. Erikoisliikkeet ja koulutetut ammattilaiset ovat sellaisia, joita voi suositella aina alusasuja ostettaessa. Silloin säästyy aikaa, rahaa ja hermoja.

   Minäkin olen joskus vuonna kivi ja kirves suorittanut liivimyyjän kurssin, vaikka en ole koskaan myynyt alusasuja. Kävin tuon koulutuksen, jotta pystyin kirjoittamaan ammattilehteen, jonka lukijoita olivat alan ammattilaiset. Se koulutus kantaa edelleen.
   -Kaisa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *