Poimi pro-vinkit: Näin teet kestävän silmänrajauksen

Lukijan kysymys: Millaisella tuotteella ikääntyneet silmät on paras rajata? Jos rajaa nestemäisellä, tulee liian kovan näköiset öögat. Jos tuhertaa rajauskynällä, se häipyy jonnekin ennen kuin ehtii kissaa sanoa.

Kysyimme vinkkejä kolmelta suositulta meikkaajalta rajausneuvoja sekä heidän suosikkituotteensa.

rajaukset3Mervi Markkanen neuvoo, että kestävimmät rajaukset varsinkin lurppaluomille syntyvät vedenkestävällä rajaustuotteella, oli kyseessä sitten nestemäinen eyeliner, kynä tai voidemainen luomiväri.  Rajauksen tekoa kannattaa harjoitella. Kun kädenliike on tuttu, onnistuu rajaus kiireisempänäkin hetkenä.

Tee rajaus ripsen tyveen pienillä, tikkaavilla vedoilla (ei siis missään nimessä yhdellä pitkällä vedolla!), jotta lopputulos ei ole liian kovannäköinen. Kun jättää silmän sisänurkan rajaamatta, lopputulos on yllättävän luonnollinen. Silloin se korostaa ainoastaan ripsen tyveä, ikäänkuin ripsiväriä olisi tuplasti.

Myös ripsivärin sik-sak -levitys ripsen tyveen antaa rajausmaisen lopputuloksen.

Pehmeämmän rajauksen saa, kun levittää silmänrajauskynän tai voidemaisen luomivärin ripsien tyveen hyvin pienellä ja kapealla siveltimellä. .

Lisäpitoa rajaukseen saa, kun levittää luomelle ennen meikkaamista luomenpohjustajaa.

Raili Hulkkonen on huomannutettä geelirajaus pysyy hyvin raskaan luomen alla. Rajauksen saa parhaiten aivan ripsien tyveen ohuella ja napakalla siveltimellä.
Jos haluaa käyttää kynää, lisäpitoa saa levittämällä rajauksen päälle puuterimaista luomiväriä. Se myös pehmentää rajausta, jolloin pienet rajausvirheetkään eivät näy.

Myös Leena Waggoner korostaa, ettei rajausta kannata hylätä siksi, että pelkää viivan vetoa. Rajauksen voi tehdä ensin pistemäisesti ja sitten yhdistää pisteet viivaksi, jos niin haluaa. Rajaus korostaa silmän muotoa ja piirtää silmät hyvin esiin.

Mervin suosikit
Isadoran vedenkestävät rajaustuotteet, uusin ihastus edullinen Rimmel Scandaleyes Bold Waterproof.
Nestemäinen Lancôme Grandiôse Liner ja YSL:n vedenkestävät rajauskynät, eri vaihtoehtoja.
Vedenkestävä Dior Diorshow Pro Liner -rajausväri, jota voi käyttää sellaisenaan tai ottaa väriä kapeaan siveltimeen ja tehdä rajauksen sillä.

Railin suosikit
Diego Dalla Palman rajauskynän kapealla terällä saa siistin rajauksen. Löytyy myös vahamainen koostumus. Kauneushoitoloista ja Stockmannilta.
Lancôme Eyeliner Gel –geelirajaus
Cliniquen ja Sisleyn paksuilla luomivärikynillä on helppo tehdä leveämpi, luomivärimainen rajaus.

Leenan suosikit
Clarins 3-Dot liner – tussikynästä tulee kerran painamalla kolme pientä pistettä iholle. Kynällä pääsee aivan ripsien tyveen.
Bobbi Brown Eyeliner Gel
YSL Waterproof Eyeliner Pencil

 

 

Sini

rajaukset 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *