Tähtioppilaita ja glamouria

Tanssii Tähtien Kanssa palasi – ja miten upeana! Monet tähtioppilaat ovat käsittämättömän taitavia jo tässä vaiheessa.

Kymmenvuotisjuhlakauttaan viettävä MTV3:n tuotanto kerää yleisöä vauvasta vaariin. Studiossa tunnelman voi aistia vielä paremmin kuin ruudun välityksellä. Tosin jotkut asiat töllöttimestä näkee ja kuulee helpommin kuin studion lehdistöaitiossa. Esimerkiksi tuomarien pisteet jäävät taputusten alle ja lehdistöpaikoilta ei näe pisteitä, koska istumme tuomarien vieressä.

TTK kai vaineTTK jukka & co

Yleisössä nähtiin useita menneiden vuosien tähtioppilaita (mm. Anu Sinisalo, Kai Vaine) ja muita julkkiksia (mm. Jukka Rintalasta Aira Samuliin ja Marco Björsistä Waltteri Torikkaan. Maikkarin uutisista Keijo Leppänen ja Maija Lehmusvirta olivat kannustamassa kollegaansa Kirsi Alm-Siiraa.

TTK vappu ja mikko

Ennen lähetystä Vappu Pimiä ja Mikko Leppilampi hehkuttivat alkavaa kautta ja innostivat yleisöä. Vappu kertoi, että häneltä ”on teipattu tissit ja kaikki muut”. Ehkä myös navan kohta olisi kannattanut teipata, kun puku oli  armoton.

Ennen suoraa lähetystä nauhoitettiin alkutanssi, jotta tanssijat ehtisivät vaihtaa kilpailuasut päälleen.

TTK lauraEnnen lähetystä olimme luoneet omat ennakkokäsitykset, miten tähtioppilaat pärjäävät ensimmäisessä lähetyksessä. Eiväthän nämä arviot ihan nappiin menneet. Positiivisia yllätyksiä ovat mm. Laura Malmivaaran huikea tanssi.

TTK anna-maija

Todellista tähtiainesta jo alkuvaiheessa. Samoin Anna-Maija Tuokon tanssi sai meidän nyökyttelemään hyväksyvästi.

TTK musta barbaariMusta Barbaarin ajattelimmekin olevan rytmillisesti lahjakas, onhan hän muusikko. Pepe Willbergin tanssi oli vähän enemmän kuin hänen muu lavaesiintymisensä, joka on lähinnä seisomista. Tuomariston mukaan esityksestä löytyivät kaikki valssin elementit. Hyvä, etten revennyt nauruun, kun näin hänet frakissa: frakin liepeet lähestyivät nilkkoja, selvästi pidempänä kuin pitäisi. Nyt hän näytti lähinnä pingviiniltä, siitä nootti puvustukseen.

TTK kirsi

Uutisankkuri Kirsi Alm-Siira on totuttu näkemään asiallisena uutisnaisena. Nyt hän heittäytyi täysillä tanssin pyörteisiin. Ihan selvästi hän nautti.

TTK hanna2

Kannustimme Hanna Sumaria, jonka tunnemme. Studiossa oli selvästi nähtävissä, miten hän nautti liitelystä valssin pyörteissä. Kun sitten tuomareiden pisteet tulivat, yksi lehdistöaitiossa ollut toimittaja totesi yllättyneenä: ”Eihän tuollaisia pisteitä voi antaa!”. Aika ankaraa tuomarointia. Hannan vaate ei ollut ihan nappivalinta, Hannan timmi ja treenattu vartalo ei päässyt oikeuksiinsa. Hannan haastattelun voit lukea huomisesta postauksesta.

TTK eevi

On mielenkiintoista nähdä, miten jatkossa mm. Eevi Teittinen menestyy. Hänhän on tottunut treenaamaan paljon, joskin fitness-kisoja varten. Esityksen jälkeen Eevi totesi, että tanssiminen on kyllä raskaampi laji kuin fitness.

Myös isot miehet eli Kasmir ja Ali Jahangeri osasivat Jorma Uotisen sanoin yllättää. Samoin ensimmäisenä tanssinut Jarkko Tamminen, joka varmaankin pärjää pitkälle kisassa.

Tätä et nähnyt ruudussa:

  • Studio on melko pieni, samoin parketti. Tanssijat tanssivat melko lujaa.
  • Lehdistö ja katsojat istuvat erittäin ahtaasi pienillä ja epämukavilla tuoleilla. Onneksi mainoskatkon aikana saa nousta seisomaan. Ahtaus ei kuitenkaan haittaa, sillä esitykset naulitsevat vain katsomaan ja nauttimaan.
  • Mainoskatkojen aikana maskeeraajat syöksyvät korjailemaan tuomariston meikkejä. Studiossa on kuuma ja se näkyy kiiltona kasvoilla.
  • Kisan jälkeen tanssijat ja tuomari tanssivat yhdessä lavalla. Median edustajat haastattelevat. Kilpailijat ja heidän kutsuvieraansa – usein kiinnostavia julkkiksia – juttelevat rennosti ja ottavat selfieitä jne. Tunnelma on rentoutunut.
  • Meikeistä vastaa Raili Hulkkosen kokoama huippumeikkaajien tiimi.

Kaisa ja Sini

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *