Hanna Sumarin vuoristorata

Tanssii Tähtien Kanssa -tähtioppilas Hanna Sumari koki tunteiden vuoristorataa sunnuntain lähetyksessä.

Ennen sunnuntain lähetystä Hannaa ei jännittänyt. Hänhän rakastaa esiintymistä. Tanssin alkaessa Hanna tunsi pientä kihelmöintiä.

”Tanssiessa nautin. Liitelin. Mielestäni Samin (Helenius) tekemä koreografia oli hieno, ja rakastin sitä musiikkia. Minun unelmani oli ollut liidellä tähtitaivaan alla kuten musikaaleissa. Tanssi oli sadunomainen hetki. Lopputulos, tuomareiden sanat ja pisteet olivat pudottavat, kylmät. Oli kuin olisin pudonnut taivaalta alas. Näin heti Helenan (Ahti-Hallberg) ja Jorman (Uotinen) ilmeistä, että heiltä tulee negatiivista palautetta”, kiteyttää Hanna tuntojaan.

TTK hanna2

Hanna televisioammattilaisena ymmärtää, että viihdeohjelmassa pitää olla draamaa. Silti kylmät arviot tuntuivat pahalta. ”Toisaalta mieleen nousi ajatus: tämänhän mä tiesin”.

Häntä harmitti tekemänsä virhe, kun hän nautiskellessaan unohti tanssikuvion. Tähtiopettaja Sami  pelasti tilanteen nopeasti.

TTK hanna

”Sunnuntai-iltana minua itketti. Minun oli vaikea ottaa vastaan sympaattisia kommentteja, kun kyyneleet nousivat silmään. Pakenin studiolta takaovesta ja ajoin sivutielle keräämään itseni kasaan. Samalla luin saamiani, ihania viestejä.”

Maanantaina, jolloin tämä haastattelu on tehty, Hannan fiilikset olivat ristiriitaiset. Hänen pitäisi tyhjätä päänsä sunnuntaista ja suunnata ajatukset ensi sunnuntain cha cha -askeleisiin.

Viikkojen harjoitusten aikana Hannan kunto on kestänyt hyvin. Vain varpaan pohjaan tullut haava häiritsi jossain vaiheessa, mutta sekin tuli kuntoon ennen ensimmäistä lähetystä.

”Harjoituksissa olen välillä turhautunut, kun opin niin hitaasti askelkuviot. Sami välillä sanookin minulle: ’Niin, sinähän olet opetellut tätä 34 sekunttia, kun minä on harjoitellut vuosia.’ Minun pitää tehdä 100 toistoa, että kuviot jäävät mieleen. Harjoituksissa olen saanut kehuja keskivartalon hallinnasta. Lähetyksessä siitä tuli moitteita. Harjoituksissa kaikki auttavat toisiaan. Meillä kilpailijoilla on hyvä fiilis.”

”Harjoittelemme Samin kanssa  nelisen tuntia päivässä. Tuosta ajasta tietysti pitää vähentää ruokailut, haastattelut yms.”

TTK hanna ja sami

Hanna toivoo, että hän pääsisi tanssimaan heidän tangonsa, johon on valittu ihana musiikki. Sen vuoro olisi kolmantena tanssina.

Hannan – ja tietysti muidenkin –  jatkosta katsojat voivat vaikuttaa äänestämällä.

Tsemppiä, Hanna!

Kaisa

PS. Lue lisää TTK-tunnelmia.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *