Haluatko hehkua iholle?

Iho ei hehku, jos ihonhoito on laiminlyöty. Silloin meikkikään ei näytä hyvältä eikä pelasta tilannetta. Hoidettu iho näyttää ja tuntuu hyvältä. Apuun rientävät uudet hoitovoiteet, jotka lupaavat hehkua ja hyvää oloa iholle. Voiko se olla tottakaan, kokeilimme.

Perushoito muodostuu ihon puhdistuksesta ja kosteutuksesta. Niin, niin, tottakait aikuinen nainen tämän tietää. Mutta tarkkailepa, miten ja millä sen teet. Toimiiko puhdistustuote ihosi kunnon ja käyttämiesi meikkien mukaan parhaalla mahdollisella tavalla? Vai jääkö pyyhkeeseen meikkiä vielä puhdistamisen jälkeen? Jos näin on, olet joko hutiloinut tai puhdistusaine on vääränlainen.

Puhdistamisen lisäbonus on se, että päivittäinen puhdistaminen parantaa kosteusvoiteiden ja seerumeiden imeytymistä ja vaikutusta. Aamupuhdistus poistaa ihon pintaan yön aikana kerääntyneen rasvan ja kuona-aineet. Iltapuhdistus poistaa meikin, lian ja ympäristön saasteet.

Kun puhdistusaine on oikein valittu, iho tuntuu pehmeän joustavalta puhdistuksen jälkeen.

NP

Pyörittele puhdistusemulsio kasvoille ja kaulalle. Voit joko huuhdella sen pois tai pyyhkiä vanulapulla. Kasvoveden käyttöä ei kannata väheksyä. Sekin on kosteuttava hoitotuote. Se viimeistelee puhdistuksen ja edesauttaa osaltaan hoitovoiteiden imeytymistä.

Nivea4 (002)

Me olemme testailleet tätä settiä, sillä se lupaa kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä, suojata ja tehdä ihon nuorekkaammaksi. Kukapa ei sellaisesta olisi kiinnostunut.

Samettisen tuntuisessa Cellular Perfect Skin Fluid SPF15 -päivävoiteessa on ihonsävyä kevyesti tasoittava pigmentti. Voide näyttää hieman harmahtavalta, mutta ei kannata säikähtää. Voiteessa on kapseloituja sävypigmenttejä, jotka hajoavat iholle levitettäessä. Ne mukautuvat täsmälleen jokaiseen ihosävyyn.

Sinin ongelmahan on pigmenttiläiskien kirjavoittama iho. ”Läiskiä syntyy aurinkosuojauksesta huolimatta, eivätkä läiskät hiivu kunnolla talvenkaan aikana. Koukutuin tähän voiteeseen täysin. Voide tasoittaa hieman kirjavaa ihoa ja koska se sisältää suojakertoimen 15, se suojaa hieman myös auringolta. Vapaa-ajalla tämä riittää yksinään siistimään ihon kirjavuutta.”

Kaisan nenänpielissä on alkavaa couperoosaa. ”Cellular Perfect Skin Fluid tasoitti pienen punoituksen jo yhdellä levityskerralla. Lisää peittävyyttä sain taputtelemalla toisen kerroksen ongelmakohtiin. Tällä pärjään hyvin ainakin viikonloppuina enkä silloin tarvitse meikkivoidetta.”

Cellular Perfector Skin Eye Illuminator -silmänympärysvoide on kynämäisessä tuubissa, josta voide on helppo levittää suoraan iholle. Tässä voiteessa on sävytetty valohohdepigmentti. Se vaikuttaa kuin kevyt sipaisu valokynää!

Olemme positiivisesti yllättyneitä! Jo ensimmäisistä kerroista alkaen iho näyttää virkeämmältä. Nivea Face Cellular Perfect Skin -tuotteiden aktiiviainesosa on niin sanottu Lumicinol. Se tasapainottaa ihosoluissa tapahtuvaa ylimääräisen tumman pigmentin muodostumista. Voiteiden ja seerumin käytön luvataan ennaltaehkäisevän maksaläiskien muodostumista ja vaalentavan hieman jo syntyneitä tummentumia.

Yöksi kasvoille levitetään sarjan Overnight Serum -seerumi, joka lupaa nopeuttaa solujen uusiutumista, jolloin värivirheet ovat huomaamattomampia. Seerumi riittää jopa yksistään. Jos iho on kuivahko, kannattaa listä päälle voide.

Cellular Perfect Skin -tuotteet siis sopivat hyvin iholle aina, kun halutaan kosteuttaa ihoa ja tavoitellaan tasaisen kaunista, heleää ihoa. Voiteet maksavat noin 16 euroa kappale.

Miten Lumicinoll-tehoaine on toiminut, siitä kerromme muutaman päivän kuluttua lisää.

Pysythän kanavalla!

Kaisa ja Sini

 

 

 

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *