Älyvoide löytyy nyt marketista

On aina ilo löytää ihonhoitotuote, joka on edullinen ja silti toimiva. Testasimme Nivea Cellular Perfect Skin -sarjan tuotteita – ja ihastuimme. 

nivea-kuvakooste

Kirjoitimme voiteista pari päivää sitten, perustiedot näet täältä. Kertauksena vielä, että se heti näkyvä vaikutus päivä- ja silmänympärysvoiteessa on se, että niissä on  pigmenttejä, jotka tasoittavat ihon värivirheitä.

nivea tuotteet

Pigmenttien sävy mukautuu jokaisen yksilölliseen ihon sävyyn. Sen ansiosta iho näyttää heti sivelyn jälkeen hehkuvammalta ja sileämmältäkin.

Silmänympärysvoide, joka on käteväkäyttöisessä putkilossa, peittää kivasti väsymyksen ja tummat silmänaluset. Mutta ei häivytys ole ainoa hyvä puoli, voiteilla on myös pidempikestoisia vaikutuksia, kunhan tuotteita jaksaa käyttää säännöllisesti vähintään muutaman viikon.

Voiteiden ja seerumin käytön luvataan ennaltaehkäisevän maksaläiskien muodostumista ja vaalentavan hieman jo syntyneitä tummentumia. Nivea Cellular Perfect Skin -voiteiden ja seerumin aktiiviainesosa on niin sanottu Lumicinoliuute.  Se vähentää ihosolutasolla tyrosinaasientsyymin liiaksi aktivoitunutta toimintaa, jolloin ihosoluissa tapahtuva ylimääräisen tumman pigmentin muodostuminen tasapainottuu. Lumicinol on ”fiksu” ainesosa; se aktivoituu toimimaan vain niissä ihon kohdissa, joissa entsyymitoiminta on yliaktivoitunutta.

Seurauksena kasvojen paikallinen liikapigmentoituminen vähenee. Siksipä juuri nyt on hyvä napata voiteet kokeiluun, kun auringon ultraviolettisäteet pilkahtelevat houkuttelemaan maksaläiskiä esiin. UV-säteiltä suojautuminen on tärkeää, jos haluaa ehkäistä maksaläiskien syntymistä; UV-säteet provosoivat entsyymin muodostusta ja siten lisäävät läiskiä. Tyrosinaasientsyymin aktivoitumiseen vaikuttavat myös kehon hormonaaliset muutokset, kuten raskaus, e-pillereiden käytön aloittaminen tai lopettaminen, vaihdevuodet tai vaihdevuosiin liittyvä hormonaalinen korvaushoito.

nivea dekolteeSinin riesana ovat poskilla ja leukaperissä olevat maksaläiskät, jotka eivät talvenkaan aikana häivy näkymättömiin. ”Aivan pimeimpinä kuukausina en suojakertoimellista voidetta ole käyttänyt. Tämä päivävoide onkin tervetullut lisä, sillä se häivytti läiskiä jonkin verran. Nyt kun vaatetus kevenee ja pääntiet suurenevat, olen testaillut päivävoidetta myös kirjavalle dekolteelle. Toimii oikein hyvin. Voiteella on myös psykologinen vaikutus, kun iho heti päivävoiteen levittämisen jälkeen näyttää tasaisemman väriseltä ja ryhdikkäämmältä. ”

Kaisa tuskailee nenänpielien punoitusta, alkavaa couperoosaa. ”Onneksi harminani ei ole pigmenttimuutokset. Olen suojakertoimellisten tuotteiden suosija, koska palan niin helposti enkä halua maksaläiskiä. Sitä vastoin couperosa on harminani, vaikka se onkin vähäistä. Tästä syystä olen suosinut ohuita meikkivoiteita. Suorastaan hihkuin ilosta, kun kokeilin Nivean Cellular Perfect Skin -sarjan Skin-Perfecting Fluid -päivävoidetta. Sen harmaa väri muuttui kasvoilla niin, että se sulautui ihon omaan sävyyn. Lopputulos oli hyvin luonnollinen. Tyytyväisyyttä lisäsi, että voiteessa on aurinkosuojakerroin 15, joka riittää, jos en oleskele pitkiä aikoja ulkona. Kaulani väri ei ole tasainen. Tällä hoitovoiteella tasoitin senkin sävyn mieleiseksi. ”

Jos maksaläiskiä syntyy hyvin helposti, kannattaa päivävoiteen päällä (myös pilvisellä ilmalla) käyttää Nivea Sun Face -aurinkosuojavoidetta, jonka suojakerroin 30 suojaa ihoa hyvin.

nivea tuotteet 2

Yöksi iholle levitettävä Cellular Perfect Skin –yöseerumi sisältää tehostetun määrän ihon väriä tasoittavaa Lumicinoliuutetta. Hyvin levittyvä seerumi tuntuu täyteläiseltä, ja riittää hyvin yövoiteeksi. Jos iho on kuiva, kannattaa lisätä seerumin päälle yövoidetta.

Lumicinolin lisäksi tuotteet sisältävät magnoliauutetta, yhdessä ne tasoituksen lisäksi parantavat ihon kiinteyttä ja tasoittavat ryppyjä. Edellyttäen, että käytät tuotteita säännöllisesti ohjeiden mukaan.

Kaikki tuotteet maksavat noin 16 euroa.

Kaisa ja Sini

 

 

Kommentit (2)
  1. Tuo väriä tasoittava silmänympärysvoide kuulostaa huipulta, pitääpä etsiä sellainen kaupasta – testaan, kiitos vinkistä!

    1. Hienoa,
      mielellään kuullaan mitä mieltä olet, kun olet testaillut.

      Sini

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *