5 sukkahousuvinkkiä

Kevätsäiden lämmetessä hylkäämme paksut sukkahousut ja siirrymme kevyempiin. Mitä olisi hyvä ottaa huomioon, kun valitset sukkiksia, jos haluat näyttää pidemmältä ja haluat jalkasi näyttävän todellista paremmilta?

1 Pidentävää

Jos haluat näyttää pidemmältä kuin oletkaan, pue päällesi sukkahousut, jotka ovat samaa väriä tai samaa tummusastetta kuin kengät ja hame/mekko. Ainakin kahden peräkkäisen: kenkien ja sukkisten tai sukkisten ja vaatteen, värityksen tulisi olla samaa sävymaailmaa. Esimerkiksi mustat kengät, ihonväriset sukkahousut ja musta hame -yhdistelmä pätkäisee pituudesta monta senttiä. Muista tämä myös nilkkureiden kanssa. Nehän helposti saavat jalat näyttämään lyhyehköiltä, jos sukkahousut eivät anna jatkumoa.

sukkahousuparit

2 Hoikentavaa

Jos haluat sääresi näyttävän hoikemmilta, vältä yletöntä kiiltoa. Parhaat vaihtoehdot löytyvät ainakin osittain läpikuultavista vaihtoehdoista.

3 Muodokkuutta

Jos pidät jalkojasi liian hoikkina, muodottomina, suosi kiiltoa. Sellaiset sukkikset tuovat sääriin muhkeutta ja muotoa. Vaaleat ja vaaleahkot värit ovat parempi vaihtoehto kuin tummat. Sinä voit myös sonnustautua kuvioihin: kukkia, palloja, ruutuja jne.

Jos jalat ovat yhtä upeat kuin Aira Samulinin (90 v), sukkahousuilla voi leikitellä, ja jalkoihin saa muotoa.

aira

4 Hämäävyyttä

Sukkahousuilla on helppo hämätä. Jos sääret ovat vartalosi parhaita kohtia, vedä katseet niihin värillisillä sukkahousuilla. Jos arastelet jotain kohtaa jaloissasi, vältä sukkahousuja, joissa on yksityiskohtia juuri tuossa kohtaa.

5 Leikittelevyyttä

Nyt saatat helposti ajatella, että vain musta tai tummat, yksiväriset sukkahousut ovat niitä, joita suosittelen. Näin ei ole. Ovatpa sääresi ja pituutesi millaiset tahansa, voit leikitellä värillisillä ja kuviosukkiksilla, kunhan itsetuntosi on kohdallaan. Jos kuitenkin tunnet ”kompleksia” jaloistasi ja silti haluat leikitellä sukkiksilla, valitse mieluummin väriä kuin kuosia.

sukkahousukolmikkoKaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *