Draamaa Tanssii tähtien kanssa -ohjelmassa

Odottelimme TTK-studion ulkopuolella. Sisäänpääsyhetki oli jo mennyt. Studiosta kaikui musiikki. Saimme kuulla, että harjoitukset ovat vielä käynnissä. Valokuvaajat, TTK-konkarit, ihmettelivät, miten harjoitukset jatkuvat vielä, näin myöhään.

Kyllähän se syy selvisi, kun ohjelma alkoi, ja tähtioppilaat laskeutuivat portaita. Näyttelijä Laura Malmivaaran käsi oli paketissa. Siinä vaiheessa yleisö pidätti hengitystään.

ttk laura käsi paketissa
Laura Malmivaara laskeutui Mikko Ahdin saattelemana portaita.

Juontaja Mikko Leppilampi haastatteli Lauraa, joka kertoi, että käsi oli murtunut aikaisemmin päivällä harjoituksissa. Tanssista ei tule mitään. Hän joutui jättämään kisan. Yleisö nousi ja antoi itkua pidättelevälle Lauralle sympatiataputukset. Tunnelma oli muuttunut sisääntulohetken odottavasta jännityksestä ja riemusta. Kaikkia varmaan harmitti, sillä Laura oli ollut ennakkosuosikki.

ttk laura haastateltavana
Lauran tanssit on tanssittu: käsi on murtunut.
ttk yleisö taputtaa
Yleisö osoitti Lauralle sympatiaa seisaaltaan taputtaen.

Lehdistöaitoissa alkoi pikaisten tekstien kirjoitus. Iltapäivälehtien nettisivulle piti saada uutinen tuoreeltaan.

Koska kaikki kisaajat ja tähtiopettajat ovat esiintymisen ammattilaisia, he pystyivät vetämään omat esityksensä uskomattoman hienosti.

ttk ansku ja kiku
Ansku ja Kirsi dramaattisen tanssin tulkitsijoina.
ttk kolmikko2
Jutta Helenius, Matti ja Anna-Maija kolmoisdraamassa.

Laura Malmivaaran tähtiopettaja Mikko Ahdin suunnittelema kolmoistanssi haluttiin kuitenkin esittää. Lauran korvasi tanssin ammattilainen, itsekin tähtiopettajana toiminut Jutta Helenius. Kun tanssin musiikki alkoi, huomasimme, että se oli sama, jonka olimme kuulleet studion oven taakse. On ymmärrettävää, että tanssia piti harjoitella viimeiseen hetkeen. Hienostihan se sujui olihan kyse kolmesta tanssin ammattilaisesta.

ttk mikko, sami ja
Jutta Helenius korvasi Lauran Mikko Ahdin suunnittelemassa tanssissa, jossa kolmantena Sami Helenius.

Studion takaosassa, avoimessa tilassa on tanssijoiden ”lämpiö”, jossa Vappu Pimiä haastattelee tanssijoita. Laura istui siellä. Kun tanssit oli tanssittu, pystyimme mainoskatkon ajan seuraamaan Lauran ilmeitä. Urhoollisesti hän kuitenkin tuli tanssimaan lopputanssin.

Toivottavasti TTK-draamat nyt loppuisivat.

Kaisa

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *