Pitikö muotiennusteeni paikkansa?

Elokuun Köpiksen näytösviikon lennot varattu. Siitä tuli mieleen, mitä ennustin viime elokuussa tämän sesongin ”älä luovu näistä” -vaatteiksi. Katsotaanpa, vieläkö olen samaa mieltä.

Pitkät mekot ja hameet. Ne eivät sittenkään poistu. Vaikka tarjolla myös pohjepituutta, on täyspitkä edelleen ajassa. – Ehdottomasti edellen samaa mieltä.

Yöasumaiset vaatteet. Leveälahkeiset yöpukua ja kevyttä -paitaa muistuttavat silkki- tai viskoosivaatteet jatkavat suosiotaan. – Ja lisäisin näihin materiaaleihin kevyet sekoitekankaat, mutta leveälahkeiset housut ovat ihan must.

Läpikuultavat puserot. Jos olet ostanut tällaisen, ehkä rohkeuttakin vaativan, vaatteen, älä luovu siitä vielä. – Pitää paikkansa, mutta ehkä suosittelen alle pukemaan vielä vaikkapa topin.

Mekot, joissa on V-pääntie edessä ja takana. Ensi kesänä edelleen paljastetaan selkää syvällä V-pääntiellä. V-ei ole siis vain edessä, vaan myös takana. – Kyllä, kyllä. Toivottavasti suomalaisten kauppojen sisäänostajat ovat myös uskoneet näihin, ettei tarvitse lähteä ulkomaille ostoksille tai turvautua nettiin.

Kangaspaita. Hieman väljähkö, pukupaitaa muistuttava kangaspaita on selvässä nousussa. Pidä sitä kuin kukkaa, niin siitä on iloa ensi kesänäkin. – Ja muista ne näyttävät ja leveät hihat.

loppu
by Malene Birger

Kaisa

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *